Ulf Kristersson deltar i årets Bilderbergmöte kommande veckoslut

SKUGGREGERING. Årets Bilderbergmöte, där inflytelserika personer inom näringslivet, bankväsendet och politiken samlas, går av stapeln i Montreux i Schweiz den 31 maj till 2 juni. Ulf Kristersson (M) deltar som enda svenska politiker.

Årets Bilderbergmöte inleds på fredag i Montreux i Schweiz och kommer att pågå fram till på söndag. Som vanligt träffas ett hundratal noga handplockade globalistpersoner från huvudsakligen den politiska och ekonomiska eliten, men också personer från exempelvis medievärlden träffas.

Nyligen släpptes årets deltagarlista och med på den finns fyra svenskar. Oligarken och sionisten Marcus Wallenberg kommer som vanligt att vara på plats. Även Johan Rockström, VD för Potsdam Institute for Climate Impact Research, och Sara Mazur, VD för Investor AB, kommer att delta.

Som enda svenska politiker kommer detta år moderatledaren Ulf Kristersson att medverka i de hemliga överläggningarna. Andra svenska politiker som har inbjudits till  Bilderbergmötet genom åren har varit Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Annie Lööf, Mona SahlinLeif Pagrotsky och Olof Palme. 

Bland de 130 deltagarna från 23 länder märks också amerikanska judar såsom politikern Henry Kissinger, affärsmannen Henry Kravis och bankiren Robert Rubin. Andra globala höjdare som står med på den officiella deltagarlistan är Goldman Sachs-bossen José Manuel Barroso från Portugal och president Donald Trumps närmaste rådgivare Jared Kushner.

Varje år publicerar Bilderberggruppen vilka ”teman” som gäller för årets möte. Dessa är punkter som de tillresta bankirerna, politikerna, mediebossarna, kungligheterna och affärsmännen gemensamt diskuterar bakom stängda dörrar. I år ser listan ut som följer:

 1. En stabil strategisk ordning
 2. Vad händer härnäst med Europa?
 3. Klimatförändring och hållbarhet
 4. Kina
 5. Ryssland
 6. Kapitalismens framtid
 7. Brexit
 8. Artificiell intelligens och etik
 9. Sociala medier som vapen
 10. Betydelsen av rymden
 11. Cyberhot

Bilderberggruppen har hållit årliga hemliga möten sedan 1954, då det första mötet hölls i Hotel de Bilderberg i Oosterbeek i Nederländerna, vilket har fått ge namn åt de fortsatta sammankomsterna. Under mötena diskuterar de väl utvalda deltagarna i vilken riktning världspolitiken kommer att styras.

Ingen journalist har kunnat visa exakt vilka som utgör Bilderberggruppens kärna, och förmodligen är den föränderlig och ändras efter behov. Man vet heller inte hur stor den är. I det avseendet påminner gruppen mycket om frimurarordnarnas uppbyggnad.

Källor:
Bilderberg Meetings (officiell hemsida)
Bilderberg Meetings Participants

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
FredrikaSlipsenEthnyLingonetThor Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Klart han är med, kapitalistiska Benknotepartiets M ledare Ulf Kristensson som vid en resolution mot antisemitism var lika gapig som Löfven.

Caesar-Aurelius
Medlem

Sara Mazur, VD för Investor AB, är troligen judinna.

Fredrika
Medlem

Javisst . Undrar om hon är släkt med juden Kurt Mazur?

Thor
Medlem

Jaha, Montreux Schweiz. För någon vecka sedan spekulerades det om Sierra City Californien.

Hur har ni fått fram att Marcus Wallenberg är jude?

Lingonet
Medlem

Skojar du eller? Allmänt känt sedan fula bussarna att de saknar förhud och mänsklighet.

Lingonet
Medlem

De har väl släppt henne vad hon nu heter centerhaggan nu när hon och hennes parti inte röner samma uppskattning hos väljarna längre.

Ethny
Medlem

Pratar du om grisen? Tror jag vet vem du menar i sådana fall.

Slipsen
Medlem

Läckerbiten Annie Rööf, jag menar Lööf!

Lingonet
Medlem

Så var det ja, mitt undermedvetna hatar henne med, därav minnesluckan.

Slipsen
Medlem

Jaha, då vet man vem som blir Sveriges nästa statsminister då! Nickedocka som nickedocka!

Fredrika
Medlem

De bestämde sig för Lööf. Om de ska använda Kristersohn istället är det en plan B.

Men Lööf är dessutom medlem i Trilaterala Kommissionen. Vilka möten har de i år? Hon kommer säkert delta. Inget som kommer att basuneras ut i deras press. Men betyda minst lika mycket som Kristerssons audiens hos globalisterna.

Kristersson och Lööf kommer i vilket fall att samarbeta vare sig det blir tydligt på Riksdagsteaterns scen eller inte.

Lingonet
Medlem

Hon kanske startar ett nytt parti: svarta hålet, centralare än centerpartiet