Youtubes nya massiva censurkampanj – stänger ner ”hat- och konspirationsvideor”

CENSUR. Ivrigt påhejade av Bonnier stryper nu Google yttrandefriheten ytterligare. I ett blogginlägg meddelar Youtube att man enligt nya regler stänger ner flera Youtubekanaler med politiskt inkorrekt innehåll.

IT-jätten Google har under de senaste åren gjort sig ökänd för sina censuråtgärder mot oliktänkande som använder deras tjänster. Under förra året inledde man exempelvis en massvis censurkampanj mot bland annat Nordfront och svenska medborgarjournalister i samarbete med den judiska familjen Bonnier, som äger en stor del av all lögnpress i Sverige.

Under onsdagen meddelar Googles videostreamingstjänst Youtube via ett blogginlägg att man stryper yttrandefriheten ytterligare genom införandet av nya regler för vad som får uttryckas via tjänsten.

I inlägger skriver man att man på senare tid sett över sin policy kring ”hate speech” i konsultation med så kallade experter i ämnen såsom ”våldsam extremism, supremacism, medborgerliga rättigheter och yttrandefrihet” och att det är med dessa överväganden i åtanke som man nu uppdaterar sina regler.

När man tidigare valt att begränsa filmklipp som är politiskt inkorrekta förbjuds dessa nu helt och hållet på Youtube:

Idag har vi tagit ytterligare ett steg i vår hatpolicy genom att specifikt förbjuda videos som antyder att en grupp är överlägsen för att kunna rättfärdiga diskriminering, segregation eller exkludering baserat på egenskaper såsom ålder, kön, ras, kast, religion, sexuell läggning eller veteranstatus. Detta inkluderar exempelvis videor som främjar eller hyllar nazistideologier, vilket är till sin natur diskriminerande. Slutligen kommer vi att radera innehåll som förnekar att väldokumenterade våldsamma händelser, såsom förintelsen eller skjutningen på Sandy Hook Elementary, har ägt rum.

Man skriver dock att man arbetar på en lösning där ”forskare” även i framtiden ska kunna ta del av detta innehåll för att bättre kunna förstå ”hat”.

”Borderlineinnehåll”
Förutom vad som tycks vara en total utrensning av allt som öppet ifrågasätter kulturmarxistiska dogmer eller påstådda historiska händelser vidtar man även åtgärder mot sådant man beskriver som ”borderlineinnehåll” eller ”skadlig desinformation”.

Detta gäller videor som inte direkt bryter mot Youtubes ”hatpolicy” men som likväl framför idéer som företaget anser skadliga. Man nämner exempelvis videor som påstår att det finns ”mirakelmedel” mot sjukdomar eller att jorden är platt.

Istället för att Youtubeanvändare som ser en ”borderlinevideo” rekommenderas att fortsätta titta på liknande videor kommer en ny algoritm istället att rekommendera en video som ska bevisa motsatsen.

Hyllas av judisk media
I en artikel på Bonniertidningen Expressen hyllas Youtubes yttrandefrihetsåtstramning, som av tidningen beskrivs som att man ”städar upp bland tusentals hatfilmer”.

Expressen tar också åt sig ära för tjänstens nya regler och antyder att den ”granskning” man gjorde mot Youtube förra året ligger bakom dem.

Skärmdump av Expressens löpsedel på onsdagen.

Youtubes nya regler implementeras idag, men man skriver att det kommer att ta månader innan allt innehåll man har för avsikt att censurera är borta då det tar tid för systemet att lära sig reglerna.

Nordfront har dock redan nåtts av uppgifter om att flera systemkritiska kanaler har stängts ned, däribland Studio Bothnias Youtubekanal, Varg Vikernes kanal ThuleanPerspective och podden Svarta Segel.

Källa:
Our ongoing work to tackle hate
Youtube städar upp: Tar bort tusentals hatfilmer

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
10 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Nybörjare
Peter
1 år sedan

NRP´s kanal har stängts, förmodligen hände det idag. ”Kontot har avslutats på grund av upprepade eller allvarliga brott mot YouTubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp” Svinpälsar!

Rickard
Nybörjare
Rickard
1 år sedan

I stort sett alla kanaler som har att göra med nationalsocialismen har tagits ner, det blev väl för lätt att hitta vettig information på jewtube. Allt med NTV Dennis Wise eller ETLB putsväck undrar om det går att skapa en kanal med namnet Case Poclain 1488 det är modellbetäckningen på en grävmaskin.

Dissident
Nybörjare
Dissident
1 år sedan

”Detta gäller videor som inte direkt bryter mot Youtubes ”hatpolicy” men som likväl framför idéer som företaget anser skadliga. Man nämner exempelvis videor som påstår att det finns ’mirakelmedel’ mot sjukdomar eller att jorden är platt.” ”Mirakelmedel” är en omskrivning för när visselblåsare inom naturmedicin-området, avslöjar hur läkemedelsindustrin (som ägs och kontrolleras till största delen av de Onämnbara/handgnuggarna, som storbankfamiljerna utgörs av. Ja alla vet vilka jag syftar på. Dvs ”Köpmännen”, som också sysslade med lån osv) skadar vanliga människor med sina giftiga (och DYRA) kemiska/syntetiska ”läkemedel” och ”vacciner” (som dessutom skapar autism och fördummar osv) osv, och samtidigt visar… Läs mer »

Peter
Nybörjare
Peter
1 år sedan
Reply to  Dissident

Du skall ha stort tack! – Även Bibeln har sina omnämnanden av det.

Dissident
Nybörjare
Dissident
1 år sedan
Reply to  Peter

I Bibeln? Kan du vidareutveckla? Vore intressant att veta.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

Följde en kanal av en vit man från sydafrika som talade om läget och försökte organisera immigration från SA till australien, europa. mm. Hans kanal verkar ha rykt också, den var ju ändå väldigt oskyldig jämfört med annat och det fanns fan ingen ”hatpropaganda” där, det bevisar att det handlar om att slå ner kanaler som på något sätt tillvaratar VITA människors intressen på något sätt, och inget annat, fy för satan vilka äckliga grisar!

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan

De borde döpa om sina domäner till Jewtube och Jewgle istället. Använd inte Google, Duckduckgo.com fungerar ypperligt bra och de spårar inte ens webbtrafik. Youtube är väl bara att sluta använda helt och hållet. Har kanske varit inne på (((youtube))) tre gånger detta år. Sedan om ni måste använda Youtube, använd ad-blockers. Adblock Plus är dock giriga och tar betalt från vissa, vilket gör att de släpper fram deras reklam. Det finns bättre alternativ, t.ex uBlock Origin tycker jag fungerar ypperligt bra där man även kan ladda ned listor som blockerar en extrem stor mängd reklam på väldigt många olika… Läs mer »

Dissident
Nybörjare
Dissident
1 år sedan
Reply to  Ethny

Se vem som grundade och leder DuckGoGo, https://en.wikipedia.org/wiki/DuckDuckGo

Jag litar inte på DuckGoGo, sorry

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Dissident

Ouch… hade ingen aning om att skaparen hette Weiberg vilket är ett judiskt namn. För bövelen! Har du något annat alternativ som är bra? Tänker annars som så att även om DDG inte är så bra som jag trodde, och förmodligen ett dåligt alternativ. Inte går det heller att lita på deras påståenden om sekretess då men de kanske är ett mindre dåligt alternativ än vad t.ex Google är? Vilka jag anser vara satan själv. Samma sak med Yahoo, Bing osv… varför kan det inte finnas något heligt någonstans, och att dessa alltid ska poppa upp precis överallt. Kan iof… Läs mer »

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Dissident

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_search_engines

Där kan man i a f gå in och kolla för att hitta något som verkar vettigt och inte några (((sökmotorer))).