Yngling ”äggade” antimuslimsk senator – svarade med prygel

AUSTRALIEN. Den invandringskritiske senatorn Fraser Anning hamnade i blåsväder efter att i ett uttalande skyllt moskéskjutningarna i Nya Zeeland på massinvandringen. När en yngling kastade ägg på honom under en intervju slog han snabbt tillbaka.

Senator Fraser Anning slår tillbaka. Foto: Facebook / The Unshackled.

Det var under gårdagen som den australiensiske senator Fraser Anning i ett uttalande kallade etablissemangets narrativ att gårdagens moskéskjutningar i Nya Zeeland är ett resultat av vapenlagar och nationalism för ”klichéartad nonsens”.

Istället menade han att det aldrig skett om det inte vore för den påtvingade massinvandringen av framförallt muslimska främlingar.

Uttalandet väckte starka reaktioner bland politiskt korrekta australiensare och under en intervju med media valde en yngling att ”ägga” senatorn. Men på filmklipp från händelsen kan man se hur Anning snabbt vänder sig om och ger ynglingen två snabba örfilar innan de båda skiljs åt och ynglingen brottas ner.

Den 17-årige pojken greps av polis efter incidenten men har släppts och fått alla misstankar om brott avskrivna. PK-etablissemanget beskriver nu honom som en ”hjälte” och vissa menar att hans attack mot senatorn borde resultera i medaljer och andra utmärkelser.

Se incidenten från olika vinklar:

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ErikDissidentHarald Bafast Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tors Spjut
Medlem

Haha han var nog inte beredd på den responsen. Såg ut som han trodde mobilen kunde fungera som en sköld?`

Dissident
Medlem

Väst har helt spårat ur. Nu jag härjade i tonåren (och det ska gudarna veta, jag härjade som fan. Jag skulle kunna skriva en bok om min tonår och alla galna upptåg, något jag också ämnar göra när tid ges. Jag tror folk skulle garva läppen av sig och att den skulle sälja bra), så gick det till som följande: härjade man för mycket / för grovt, ja då åkte man på stryk (t o m knytnävsslag eller ett knä i magen. Notera dock att jag och mina polare var extremt sjuka i huvudet och grova ang vad vi gjorde… Läs mer »

Erik
Medlem

Många australiska politiker verkar jävligt tuffa. Vackert.

Erik
Medlem

Den tweeten ”hit, kicked and jumped on”. Nj, han fick två smällar på kinden och sedan togs ner lugnt och stilla. Inga sparkar och inga som ”hoppade” på honom. Vänstern fantiserar vidare.