Australiensisk politiker: Massinvandring bakom dådet i Nya Zeeland

UTRIKES. Den australiensiske senatorn Fraser Anning kommenterar i ett uttalande dagens moskéattack i grannlandet Nya Zeeland. ”Den riktiga orsaken till blodbadet på Nya Zeelands gator idag är migrationspolitiken som tillåtit fanatiska muslimer att flytta till Nya Zeeland från första början”, säger han.

Fraser Anning är ledamot i Australiens senat där han representerar delstaten Queensland.

Efter dagens moskéattacker i Nya Zeeland har fördömanden haglat in från världens politiker. Sveriges statsminister Stefan Löfven brukar exempelvis vid muslimska terrordåd i Europa komma med skriftliga fördömanden, men valde idag att hålla en personlig presskonferens med anledning av händelserna i Nya Zeeland.

En politiker som dock valt att kommentera händelsen utifrån ett annat perspektiv är den australiensiske senatorn Fraser Anning, som i ett skriftligt uttalande går till attack mot Australien och Nya Zeelands invandringspolitik.

”Jag är fullständigt motståndare till all form av våld i vårt samhälle, och jag fördömer helt och håller agerandet av gärningsmannen”, citeras Anning i uttalandet, som fortsätter:

Med det sagt, medan denna typ av våldsamma vigilantism aldrig kan rättfärdigas, så belyser det den växande rädslan i vårt samhälle, både i Australien och i Nya Zeeland, för den växande muslimska närvaron.

Som vanligt kommer vänsterpolitiker och media att skynda att hävda att bakgrunden till dagens skjutningar ligger i vapenlagar eller de som har nationalistiska åsikter, men detta är bara klichéartad nonsens.

Anning menar att ”den riktiga orsaken till blodbadet på Nya Zeelands gator idag är migrationspolitiken som tillåtit fanatiska muslimer att flytta till Nya Zeeland från första början”. Han säger vidare att muslimer blev offer för detta idag, men att dessa vanligtvis är förövarna.

Fraser Annings uttalande fördömdes snabbt av Australiens premiärminister Scott Morrison:

— De uttalanden av senator Fraser Anning som skyller de mordiska attackerna av en våldsam, högervriden extremist-terrorist i Nya Zeeland på invandringen är äckliga, sade hon.

— Dessa åsikter har ingen plats i Australien eller i det australiensiska parlamentet.

Det är inte första gången som senator Annings hamnar i blåsväder. I augusti förra året efterlyste han en folkomröstning om huruvida muslimer ska tillåtas invandra till Australien. Själv beskrev han det som ”en slutgiltig lösning på migrationsproblemet”, vilket ficks hans politiskt korrekta kollegor att gå i taket.

— Faktum är att allt jag sa var att den slutgiltiga lösningen till migrationsproblemet är en australiensisk omröstning. Jag ångrar ingenting. Jag kommer inte be om ursäkt eller ta tillbaka något jag sagt, sade han då.

Senator Annings uttalande om Nya Zeeland-dådet i sin helhet:

Klicka för förstoring.

Källa:
New Zealand mosque shooting: Australian senator Fraser Anning blames terror attack on ’increasing Muslim presence’

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LottaKlausHenke HimmlärCaesar-AureliusPeter Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

Mycket bra kommentar och slutledningar av den australiske senatorn! -Obegripligt, att västerländska ledare i övrigt kan vara så blinda eller, rättare sagt, så onda… medlöpare och försvarare av ondskan som de är!

Caesar-Aurelius
Medlem

Henrik Schyffert uttalar sig

comment image

Caesar-Aurelius
Medlem

Greta Thunberg uttalar sig.

comment image

Henke Himmlär
Medlem

Och det här som skulle vara Gretas stora dag med världsomfattande strejk för klimatet? Så kommer en arier och pepprar ett helt gäng av Gretas älsklingar och stjäl all uppmärksamhet. 😂 Mamma Malena Ernman måtte ha blivit yxtokig!!!

Caesar-Aurelius
Medlem

Anders Lindberg, AFTONBLADET, uttalar sig:

comment image

Klaus
Medlem

Nya Zeeland och Australien är (brittiska Rothschild-) Commonwealth-länder med queen Elly II i spetsen. Det är Talmud-judar (Illuminati, bl.a. Rothschilds, Grorge Soros) som stödjar vänsterpolitikerna. Men det säger Anning (som ”britt”) inte ett ord om. Talmud-Kalergi-politiken med öppna gränser i Europa är fascistisk eftersom den handlar om européernas utrotning med hjälp av massinvasion av muslimer och afrikaner.

Lotta
Medlem

Sett att flera ute i Europa hävdar sk false flag..