Första maj kan få ett massivt deltagarantal!

VECKANS FRÅGA. Något verkar ha hänt sedan frågan först ställdes i början av mars. Demonstrationen kan nu bli större än den i Stockholm.

Förra månaden frågade vi våra läsare hur många som kommer till 1 maj-demonstrationen i Falun. Av undersökningen kunde vi räkna ut att omkring 640 personer skulle komma, även om ”bara” 478 deltagare var garanterade. Demonstrationen skulle alltså ungefär dubbelt så stor som den i Borlänge förra året men något mindre än den i Stockholm som hade 700 deltagare.

Nu verkar dock någonting ha hänt. När Nordfront nu genomfört en ny undersökning för att ta reda på huvudorsaken till varför deltagarna sluter upp så visar det sig att minst 738 deltagare kommer till Falun. Ytterligare 45 personer har svarat att de ännu inte vet och 38 personer har svarat ”Annat”.

Av de som ansluter sig till demonstrationen har de flesta svarat att de gör det i huvudsak för att visa att det nationella motståndet växer, medan nästan lika många gör det för att det är Nordiska motståndsrörelsens demonstration eller på grund av organisationens paroll. Noterbart är att en inte helt liten skara personer uppger att de kommer på grund av att de fått nog efter terrordådet i Stockholm.

Fler kommer än som uppger det
Nordfronts undersökningar kring deltagarantal på demonstrationer skiljer sig från många andra undersökningar då det kommer fler än vad som säger sig göra det.

Till Borlänge kom det hela 38 procent fler än de som innan uppgav sig vara garanterade deltagare och i Stockholm var ökningen 30 procent. Se dessa undersökningar här och här.

Betyder detta att det kommer över tusen demonstranter till Falun eller att de förmodade deltagarna har bestämt sig sedan vi sist frågade? Om en vecka har vi svaret!

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

54 Kommentarer till "Första maj kan få ett massivt deltagarantal!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
NS
Gäst
Nybörjare
NS

För att visa att det nationella motståndet växer i första hand. I andra hand för folkgemenskap såklart.

88
Gäst
Nybörjare
88

Jag kommer inte till Falun, men jag önskar alla deltagare ett stort lycka till.

Nordanvinden
Gäst
Nybörjare
Nordanvinden

Varför inte?

Spräng järntorget
Gäst
Nybörjare
Spräng järntorget

Ni som inte vill komma har ingen anledning att inte komma! https://m.youtube.com/watch?v=JR5vqq5e6mY

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Varför inte? Det är på något vis ett inre måste FOLKGEMENSKAP ett så vackert ord mot klasskamp. En sådan upplevelse att få delta förlänger livet och stärker motståndet mot främlingsockupationen.

Vi Är Folket!
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket!

Mycket viktigt att så många som möjligt deltager i dessa demonstrationer, för varje gång vi blir fler så kommer fler och fler ansluta sig I våra led till nästa tillfälle.

Så för min del är anledning i första hand ” att visa att det nationella motståndet växer”

Hell NMR!

14ord

Ste-G
Gäst
Nybörjare
Ste-G

I would attend, however I am in England. Best wishes to Swedish kameraden!

Nordanvinden
Gäst
Nybörjare
Nordanvinden

One of few good reasons to not show up!

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Jag kommer til Falun for retten til alla ursprungsfolk ret att exsistere, och for at krossa de rasistiska roddingers tvangskultur mot ursprungsfolk.

Vestermans Korv
Gäst
Nybörjare
Vestermans Korv

För att det står mig upp i halsen, hela skiten. Juden har förstört det mina förfäder byggt upp. Sverige är ingen lekplats för negrer.

Jimmy
Gäst
Nybörjare
Jimmy

Den här kommentaren tyckte jag både var rolig och bra.

Gandalf
Gäst
Nybörjare
Gandalf

Vad har hänt med gilla-funktionen?
Saknar den!

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Samma här.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: REDAKTION – varför svarar Ni aldrig på några frågor ? Är van vid från NRP tiden att ge besked.. Under Tips skrev jag några artiklar -ingen respons – kan hända att jag gör något fel -? Om jag får svar ev. telefon 0143 12204 ?? Stryk denna kommentar när Ni läst den.

smguld2017
Gäst
Nybörjare
smguld2017

”För att visa att det nationella motståndet växer”, men även för att demonstrera i folkgemenskapens tecken, för att träffa likasinnade och för att inte låta vänstern stå oemotsagd.
Jorå, så är det!
Jag tycker dock att det är lite långt att åka till Falun

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
Du tycker det är långt att åka till Falun för en så här pass viktig sak!? Då ska du veta att det kommer folk ända nerifrån Schweiz samt övriga Europa och Norden! Så den som påstår att det är för långt att åka till Falun om man bor i Sverige OCH AV DEN ANLEDNINGEN INTE DYKER UPP den 1 maj borde nog tänka om, snällt sagt! Nationalsocialister ska inte vara såna egoister, tänk hellre på allmännyttan istället för egennyttan! Tolkar jag ditt alias rätt så skulle du säkert kunna åka hur långt som helst för att uppleva helt onödiga lekar… Läs mer »
Bara_Vårat
Gäst
Nybörjare
Bara_Vårat

Nu je Norrland nalta olik indela gett kan jag meddela, int för ja vet var du ä från.. Men hänna je nä då demonstrationer mot så vi få hör om hur motstånde väx..

Behind enemy lines
Gäst
Nybörjare
Behind enemy lines

För att visa att det nationella motståndet växer. För att visa världen o nordens fiender vart man står. https://m.youtube.com/results?q=the%20rise%20of%20european%20nationalism&sm=1

Vestermans Korv
Gäst
Nybörjare
Vestermans Korv

Judarna i synagogan är välkomna också som åskådare. Jag vill att de ska se i mina ögon hur mycket det förstört av det som är mitt och min kultur.

anton
Gäst
Nybörjare
anton

Än muslimerna då?

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Du kan väl säga vad du tycker om dem på vlken pizzeria som helst, så gå och gör det nu.

K
Gäst
Nybörjare
K

Kommer tyvärr inte, är höggravid…

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Hoppas att allt går bra och vi får se en födelseannons .

Olle
Gäst
Nybörjare
Olle

Väntar du tillökning i din släkt, Vera? Grattis i så fall! Hur många barnbarn/barnbarnsbarn blir du upp i då?

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Är släkt med den vita rasen – humorist där. Bättre kan du Olle.

Jason
Gäst
Nybörjare
Jason

Kommer!

Blågul
Gäst
Nybörjare
Blågul

Flera svarsalternativ stämmer väl för mig personligen, men valde svaret ”För att demonstrera i folkgemenskapens tecken” eftersom det är just folkgemenskap som har saknats i vårt land de allra senaste decennierna. Därav sitter vi i den här skiten som vi har omkring oss i landet idag, och det är mycket viktigt att visa motstånd mot denna tråkiga utveckling, samtidigt som man har en positiv inställning och klar bild över vad man vill se istället!

NS
Gäst
Nybörjare
NS

33% kommer ej. Varför!?

Christoffer
Gäst
Nybörjare
Christoffer
Vi har en plikt att sköta våra jobb? Ta sig dit? Vi som bor nere i söder har ändå en bit dit. Jag hade gärna velat ta mig dit men som det ser ut nu går det inte, jag behöver nämligen ta mig hem samma dag! Och eftersom jag har ett nytt jobb har jag inte fördelen att ta ut semester, jag behöver detta jobb och jag måste göra allt för att få vara kvar. Jag vet även att jag har en plikt mot landet, den är viktigare. Men jag måste tänka själviskt här och säkra min framtid med det… Läs mer »
Anti-islam
Gäst
Nybörjare
Anti-islam

Jag kommer inte därför att ni inte tar avstånd från islam i er annons och att ni har fel fokus i er ideologi.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Hur tänker du nu? Motståndsrörelsen vill förenklat kasta ut alla muslimer-tredjevärlden folk ur Sverige. Det finns ingen Islamkonspiration mot Europa, men en zionist och globalistkonspiration för att avveckla våra folk och nationer. Islam är globalistverktyget som driver sin etnocentriska och religiösa agenda på vår bekostnad, men det öppnade inte själv portarna till Europa. Motståndsrörelsen ser Islam som ett direkt hot, men har som uppgift att exponera de riktigta maktspelarnaoch inte det uppenbara.

Red Pill
Gäst
Nybörjare
Red Pill

NMR vill deportera alla muslimer (och andra icke-vita) och riva alla moskéer.

SD däremot vill ha kvar alla muslimer i Sverige.

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

För att visa att det nationella motståndet växer.

Allt som ger en positiv eller neutral medieuppmärksamhet är en vinst och en del i kampen, vars väg är lång och fylld av olika steg där informationskriget och vår närvaro på gator och torg i form av aktioner och demon är vital. Ni som säger att demonstrationer och flygbladsutdelning inte ger resultat förstår inte vikten av att synas ute på våra gator. Men kom gärna med intressanta förslag för att nå ut.

Heilung-hakkerskaldyr
Gäst
Nybörjare
Heilung-hakkerskaldyr

Bra formulerat (y)

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Åter igen att eget tyckande prioriteras framför kampen som Anti islam. Dumheter, alla kan inte tycka likadant. För lite judekritik, för mycket tycker andra, skrivs för lite om svenska förhållanden , för mycket nostalgi blablabla känner till allt detta efter 70 år av kamp. SSS NRP Svp men som väl är mindre i NMR. Men det dyker upp s. k. besserwisser som irriterar. Nog är väl NMR:s demonstration en enhet som vi måste medverka i gammal och ung, kvinna och man . Tyckandet kan vi slopa. Kampen för folkgemenskap är viktigast.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

:)

White sharia
Gäst
Nybörjare
White sharia

Vera oredsson hatten av till dig

ansch
Gäst
Nybörjare
ansch

Annat; Det är varje vaken mans och kvinnas PLIKT att delta!

Red Pill
Gäst
Nybörjare
Red Pill

Om alla hade din inställning så skulle det definitivt vara kört för våra nordiska folk.

Tur att inte alla är lika negativa som dig.

Red Pill
Gäst
Nybörjare
Red Pill

Vad gör du själv då för att hjälpa våra Nordiska folk? Förmodligen inte ett skit. Men klanka ner på dem som faktiskt gör något kan du minsann.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

En vecka kvar.

Det ska bli otroligt roligt och inspirerande!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Har tyvärr ej ekonomi att åka dit men önskar lycka till till alla som ska dit.

Björn borg
Gäst
Nybörjare
Björn borg

Hahaha stackare. Demon har man vetat om i flera månader..så svårt kan det ju inte vara att spara ihopp en liten slant

hailmary
Gäst
Nybörjare
hailmary

Så jävla onödigt att håna dina folkkamrater. Den enda stackaren är du.

Red Pill
Gäst
Nybörjare
Red Pill

Vissa måste vända och vrida på varenda liten krona, tyvärr.

WAR
Gäst
Nybörjare
WAR

Försök inte ditt lilla afa-troll haha

Ironfist
Gäst
Nybörjare
Ironfist

H E L L
S E G E R

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Jag har inte fått något meddelande från Motala

Kalle
Gäst
Nybörjare
Kalle

Klart man kommer

Ballonghuvudetnordenadler
Gäst
Nybörjare
Ballonghuvudetnordenadler

Hahaha jävla horungar hela bunten. Vilken undersökning? Kommer vara 400 inavlade svennar i ert tåg.

Fredde
Gäst
Nybörjare
Fredde

Svenskar är inte inavlade, men så har vi inte sex med våra syskon och mödrar heller, till skillnad från dig och ditt skitfolk.

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Kom till Falun och säg det framför tåget, din äckliga röding.

ArneStrand
Gäst
Nybörjare
ArneStrand

Må Jesus Frälsa Eder!

jostein2
Gäst
Nybörjare
jostein2

Jag kanske kommer bara för att jag tycker att ”Folkets” Demonstration är så otroligt oärliga och otäcka och lömska människor. Jag vill helt enkelt att den riktiga nationalistdemonstrationen får många fler deltagare.

wpDiscuz