Årets första maj-demonstration i Falun: I folkgemenskapens tecken!

DEMONSTRATION. Här kommer mer information om Nordiska motståndsrörelsens första maj-demonstration i Falun tillsammans med kontaktuppgifter för samåkning och propaganda att själv skriva ut och sprida.

Årets första maj-demonstration går under den positiva parollen I folkgemenskapens tecken!.

Folkgemenskapstanken är en grundbult inom nationalsocialismen och bygger på visionen om att folket genom sitt blod måste enas över klass- och könsgränser. Alla folkfränder som önskar ersätta sionisternas folksplittringspolitik med sann folkgemenskap är välkomna att delta i demonstrationen oavsett om de är medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen eller inte.

Klockan 13:15 samlas vi på regementsområdet i Falun. Kommer ni med bil så sikta in er på Ica Maxi där det finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet. Tåg- och busstation finns ca 3-400 meter bort. Se till att vara i god tid då vi tidigare varit med om att polisen vägrat släppa fram människor som kommit bara några minuter sent.

Då vi inte vill att någon i efterhand ska kunna skylla på att de inte kunde ta sig till demonstrationen kommer vi i högsta möjliga mån att till självkostnadspris försöka erbjuda plats för samåkning från hela landet. Kontaktuppgifter för detta hittar du här.

Marschen går sedan via Bataljonsvägen-Regementsvägen-Korsnäsvägen-Åsgatan fram till Stora torget. Sträckan är lite drygt 2 km och kommer att gås i lugnt tempo så att alla hinner med utan problem.

Framme på Stora torget beräknas vi vara runt klockan 15:00, även om en exakt tid är svår att sia om. Där kommer tal att hållas av flera representanter från Motståndsrörelsen och även livemusik utlovas. Alla som vill ta del av detta rekommenderas starkt att gå med i demonstrationståget, detta då vi flera gånger tidigare varit med om att polisen hindrar allmänheten från att ta sig in på området.

Ordningsregler för demonstrationen är följande:

  • Inga egna fanor, banderoller och skyltar får medtagas utan enbart det som kommer finnas på plats av Motståndsrörelsen är tillåtet.
  • Tystnad ska råda i leden förutom vid sanktionerade slagord. Det kommer finnas en ansvarig funktionär för slagorden och dessa kommer gås igenom på samlingsplatsen.
  • Klä dig propert och utan subkulturella yttringar. Håll koll på väderleksrapporten och klä dig efter den. Träningskläder eller mysbyxor är inte proper klädsel.
  • Maskering är inte tillåten och dessutom olagligt. Att ha mössa, keps eller halsduk är inte att se som maskering.
  • Undvik onödigt provokativt beteende mot polis, motdemonstranter m.fl.
  • Rökning eller förtäring av något slag är otillåtet under demonstrationens gång. En diskret vattenflaska att dricka ur vid törst är tillåtet.
  • Det kommer finnas väl tilltaget med funktionärer och vakter på plats för att garantera demonstrationens säkerhet. Respektera dessa och hörsamma eventuella direktiv.

Vill du hjälpa till att sprida information om demonstrationen finns det både flygblad och affischer att ladda hem här för utskrift.

Falun, som är grannstad till Borlänge, är hemvist för flera folkfientliga element och ett par högt uppsatta vänstermänniskor som i praktiken är kapitalistlakejer och går globalisternas ärenden. Nordiska motståndsrörelsen är det enda parti som kommer att demonstrera för svenska arbetare i Falun under första maj.

I Borlänge blev vi 350 deltagare under första maj och i Falun tänker vi bli ännu fler. Tillsammans ska vi visa att det finns ett stort motstånd också i Falun och att detta motstånd mot det rådande vanstyret fortsätter att växa.

Denna artikel kommer efter hand att uppdateras med  talarlista och all annan relevant information.

Har du specifika frågor som du vill ha svar på från en officiell representant är du välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär som du finner här.

Väl mött i Falun!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

154 Kommentarer till "Årets första maj-demonstration i Falun: I folkgemenskapens tecken!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
John Rand
Gäst
Nybörjare
John Rand

Alla till Falun!

Nordvind
Gäst
Nybörjare
Nordvind

SE TILL ATT VARA PÅ PLATS I TID DEN HÄR GÅNGEN!

Peter
Gäst
Nybörjare

Inte så arg. Heil hitler

Rörelsen är på uppgång
Gäst
Nybörjare
Rörelsen är på uppgång

Mycket riktigt, disciplin i att komma i tid gäller så det blir ordentligt

J88
Gäst
Nybörjare
J88

We will meet at Falun!

Defend europA
Gäst
Nybörjare
Defend europA
Ole Martin
Gäst
Nybörjare
Ole Martin

Hell seger!

Rod
Gäst
Nybörjare
Rod

Härligt med en positiv paroll som är för vad vi önskar. Det behövs mer av att visa vad vi är för, inte bara vad vi är emot!

Danny Jönsson
Gäst
Nybörjare
Danny Jönsson

Mycket bra paroll!
Alla till Falun!!

Hell seger!

Joel
Gäst
Nybörjare
Joel

Så sjukt taggad!

Hell seger!

Edlund
Gäst
Nybörjare
Edlund

Hell Seger, kamrater!

HellSeger77
Gäst
Nybörjare
HellSeger77

Det här ser bra ut!:) Jag gillade skarpt slagorden vi hade 12 november.Hoppas att det blir lika bra och kraftfulla slagord till den här demonstrationen!

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Bra paroll tycker jag, ses den första maj!

Vikingar och karoliner
Gäst
Nybörjare
Vikingar och karoliner

Historian upprepar sig själv men moder svea har alltid stått sig stark i dystra tider och kommer göra det nu med framtiden är i våra händer

Albin
Gäst
Nybörjare
Albin

Antalet dubblades nästan mellan första maj ifjol och 12 november demonstrationen.
Vi kan hoppas på samma resultat i år!

Fredrik
Gäst
Nybörjare

Den där bilden är fenomenal.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Sant! Bilden är makalöst bra, har återkommit till denna artikel flera gånger bara för att se på just bilden. Den fasta handen, ansiktsuttrycket och blicken hos germanen/ariern som totalt näpser den giriga bankirhanden är HELT UNDERBAR

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Det ser jättebra ut!

Vi ses i Falun.

Hell Seger!

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Galet taggad. Gatorna är våra. Låt det eka mellan husen den 1:a maj!

Daniel Spansk
Gäst
Nybörjare
Daniel Spansk

Mitt tänkta deltagande förra November gick om intet pga det krockade med operation.
Just nu ligger jag återigen nyopererad , men det vore ju själva knävelen om man inte hann läka ihop tills i Maj!

Med stora förhoppningar om att vi ses då!

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Vi ser fram emot ditt deltagande. Läk väl Spansk!

ujhjgfhd
Gäst
Nybörjare
ujhjgfhd

eller kom i rullstol! Gör vad du kan :)

nyfiken
Gäst
Nybörjare
nyfiken

En tanke som slog mig. Att ha demonstrationer lite oftare så att polisen ska få mer än fullt upp eftersom dom gillar att trakassera oliktänkande tänk att ha 4 större demos varje år.

MrWily
Gäst
Nybörjare
MrWily

Alla till Falun, för folkgemenskapen!

Framtiden tillhör Nationalsocialismen!

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Går nationalsocialism (folksocialism) och ekonomisk socialism (löneutjämningspolitik) hand i hand? För man jobbar ju för folkets gemensamma skull, som en ”soldat”, i folksocialismen.

Archibald Haddock
Gäst
Nybörjare
Archibald Haddock

Ekonomisk socialism aka marxism har inget med nationalsocialism att göra.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Hur ser fördelningspolitiken, lönepolitiken, och skattepolitiken ut i det nationalsocialistiska samhället? Om den ekonomiska politiken inte är jämförbar med marxistisk politik, är den då istället socialdemokratisk (fast utan invandring)?

William
Gäst
Nybörjare
William

Finns att läsa i partiprogrammet ”Vår väg”, som står att finna som PDF eller som tryckt.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Tack för det. Men samtidigt kan det väl inte skada att resonera och diskutera kring det här?

Fördelningspolitk.
Lönepolitik.
Skattepolitik.

Individens självständighet, lojaliteten till folket och till staten. Förstatligandet av individens liv. Det är viktiga bitar att fundera över. Och hur balansen är däri.

Karl
Gäst
Nybörjare
Karl
Fridfull kraft: Självfallet bör folk ha olika incitament (som ex. en fin båt eller ny fåtölj) för att jobba hårdare – hårt arbete och viljan att utvecklas tjänar vårt folk på i längden. Det jag menar är att vår syn erbjuder ett värderingsskifte i vårt förhållande till just pengar. Från att se pengar som ett personligt självändamål att tjäna för sin individuella glädje för att det är just pengar, till att ställa om det till att mer ses som ett redskap för folket. Det handlar om ett synsätt och ett förhållande till pengar (materian) som i nuläget är direkt skadligt… Läs mer »
j2
Gäst
Nybörjare
j2

Det här är det som bekymmrar mig allra mest med nationalsocialism. En välfärdsstat flyttar folkets lojalitet från varandra till en byråkrati. Min övertygelse är att det är katastrofalt långsiktigt. Min övertygelse är att socialdemokraternas välfärdsstat var det som gjort oss så försvarslösa idag.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Kan faktiskt ligga en hel del i det sistnämnda, ty ett alltför ombonat liv är också skadligt. Det gäller såväl på individnivå som större grupper, ja hela nationer också. Vi människor behöver något att kämpa för, ty annars riskerar många starka sidor gå förlorade.

j2
Gäst
Nybörjare
j2

@Anonym
Dessutom, om folkets kultur och ekonomi skall garanteras av en statlig byråkrati, om man tänker långsiktigt. Vänstern och egnnyttiga och förrädiska människor är allra bäst på att infiltrera stora byråkratier?

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Men danskarna har också en historia av socialdemokrati och välfärdsstat, likväl är de inte lika försvarslösa?

V-vik
Gäst
Nybörjare
V-vik

Varit i Köpenhamn på sistone? Mycket utbredd tvångskultur. Rödingarna är oräknerliga och ockuperar hela kvarter. Visst är danskar generellt mer nationella, men det är fan inget som märks! Islam-problematiken är så stor att muselmännen har börjat med sharia-poliser m.m.

De har ingen riktig opposition i Danmark. Jag skulle säga att Danmark är för tillfället sämst ute av de Nordiska länderna.

Karl
Gäst
Nybörjare
Karl
Till diskussionen skall tilläggas att som Nationalsocialister är vi varken höger eller vänster även i frågor som rör välfärdsstaten. Både högern och vänstern är materialistiska och ser ägandet och fördelningen av pengarna som viktigast, som om människan tillhör pengarna, materian, istället för att vara en del av naturen och att se pengarna för vad de egentligen är: en bytesvara för varor och tjänster. Den inställningen präglar i allra högsta grad också Socialdemokraternas gigantiska välfärdskoloss som ser ett ideologiskt egenvärde i själva ägandet och ett administrerande som till sin natur passiverar och cementerar. Som nationalsocialister frigör vi oss automatiskt från det… Läs mer »
Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Karl:

”Vad som är bra för folket …”

Men materien är trots allt en komponent i livet, även om, som du säger, annat kan vara viktigare. I Naturen bland djuren, t.ex. när de bygger bo, eller skapar familjerevir.

Någon kanske vill ha en extra bekväm fåtölj, eller en fin båt. Skall han få det då, om inte alla andra också kan få det lika fint? Det kräver att personen jobbar ihop mer för sin egen privata del, och inte endast för folkets gemensamma intresse.

Brofist
Gäst
Nybörjare
Brofist

Offtopic, men ännu ett utspel från en ”rasande” (((intellektuell))), Frankrikes Bernard Henri Levy, som frustande går till attack mot president Trump. Intressant. Det judiska samfundet håller på att gå upp i limningen på sina håll verkar det som. Med sina irriterande tentakelspröt instuckna lite varstans i de västerländska samhällskropparna signaleras det tydligen ihärdigt ”The goyim know! The goyim know!”
http://www.dailystormer.com/bernard-henri-levy-for-cnn-clearly-the-trump-administration-has-a-problem-with-jews/

/Brofist

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

”Det judiska samfundet håller på att gå upp i limningen på sina håll verkar det som.”

På sina håll, ja..

Men israelerna är nöjda.
Såg ni presskonferensen med Trump’s och Netanyahu, efter deras möte?
Trump gav israelerna i stort sett fria händer att lösa Palestinafrågan.

Här har ni eländet (27 min):

https://youtu.be/SmfseeZt5fA

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

*Trump (inte Trump’s)

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
Till ”synd123”! Jag måste bara få meddela dig att de du eventuellt känner i organisationen som spridit dessa defaitistiska lögner är antingen själv lika rädda som dig och borde därför omgående begära utträde ur Organisationen eller hålla käften, deras snack gör ingen nytta för Kampen! Jag har aldrig någonsin hört att nån överordnad i Motståndsrörelsen försökt dölja eller mörka att medlemmar blivit skadade eller utsatta för hot och trakasserier, däremot har dom varit väldigt ärliga med vad man ”offrar” genom ett medlemskap, men jag anser att vinsten för vårt folk är värt det, vem ska annars försvara din familj om… Läs mer »
Bonde-Lars
Gäst
Nybörjare
Bonde-Lars

Det blir till att skaffa avbytare till gården inför första maj. Tar ni emot en stålfarfar på 82 år i demonstrationen? Nu en stor pris snus och en kopp kamomillte innan sängen!

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Självklart! Välkommen. Det är ju en del av folkgemenskapen, gemenskap över generationerna.

Bonde-Lars
Gäst
Nybörjare
Bonde-Lars

Underbart att höra. Nog för att framtiden tillhör de yngre, men jag har med slit hjälpt till att bygga det moder Svea som en gång fanns. Nu nattradion och en snus innan gårdssysslorns åter kallar. God kväll!

Rohirrim
Gäst
Nybörjare
Rohirrim

Ser fram emot att träffa dig Bonde-Lars, själv är jag bara 20 år yngre.

Bonde-Lars
Gäst
Nybörjare
Bonde-Lars

Detsamma kamrat, du är rena ungdomen i jämförelse!

Idun
Gäst
Nybörjare
Idun

Undertbart. Alla till falun.

Hell Seger!

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Måste Instämma i att grafiken är klockren. Falun ska tapetseras med sådana affischer hoppas jag!

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Vi ses där!

Jan Hjelm (Runriste)
Gäst
Nybörjare

En positiv paroll som hela svenska folket kan ta till sig och tåga under. jag skulle gärna skandera: ”KOM UT, KOM UT – ANSLUT!

Elin
Gäst
Nybörjare
Elin

Självklart ses vi! Ju fler desto bättre! Hell Seger!

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Framåt svenskar i folkgemenskapens tecken,genom kamp skall vi segra!

Hell Segern

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Tänk om alla närvarande nmr-sympatisörer kan stå där i ns-uniformer, det vore verkligen något för vänsterextremisterna det. :)

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

De enda två symbolerna som fattas/glömts bort, och som mer än väl passar in bland de överstrukna symbolerna nertill, är dels en så kallad ”regnbågsflagga” eller annan hbt-symbol, dels en halvmåne, vilken sistnämnda ju som vi alla vet står för islam.

En judestjärna finns ju redan, och då passar det ju verkligen med en halvmåne också – utöver ett stycke av regnbågen som sagt.

röret
Gäst
Nybörjare
röret

Starkare budskap att visa att man skiter i islam.
Känns inte som att det är muslimer som äger internationella banker och media direkt.
Hade muslimer börjat prata om att de själva var en ras och hållt på och omdana icke-muslimers samhällen och suga ut andras folks resurser så är det en sak.

Övriga symboler är direkt skadliga för svenskar, och för alla folk. De verkar splittrande, och är skapta i detta syfte.

Rohirrim
Gäst
Nybörjare
Rohirrim

Någon som kan tala om vad den överkorsade symbolen längst till höger står för?

Mathias
Gäst
Nybörjare

EU?

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Det är EU-symbolen, fastställd av juden Paul Lévi, vars tolv stjärnor symboliserar Israels tolv stammar, Guds utvalda folk.

”Die Zwölfzahl der Sterne ist ein Hinweis auf die zwölf Stammen Israels und somit auf das auserwählte Volk Gottes.”

https://www.welt.de/print-welt/article625491/Der-Sternenkranz-ist-die-Folge-eines-Geluebdes.html

MN
Gäst
Nybörjare
MN

Jag har undrat över det också. Jag har idag under dagen fått en liten indikation på att den symboliserar zigenarpacket.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Det skulle ju faktiskt även passa med de nuvarande riksdagspartiernas partisymboler överstrukna i varsin cirkel också. :)

bbb
Gäst
Nybörjare
bbb

Tryck upp den där bilden som klistermärke!

micke
Gäst
Nybörjare
micke

Div Norge ställer!

Adrean
Gäst
Nybörjare
Adrean
Vore kul om man kunde ta med sig barnen. Någon gång måste vi ju vara vid den punkten, 7-900 i Stockholm. En samling på ca 1000pers ska kunna ta med sig barn. Förstår själv att anti-rasister, vänstermänniskor och främlingar saknar spärrar. Om in polisen kan avlägsna aggressiva element som dessa så måste ju rörelsen få fria tyglar vad gäller säkerhet. Tycker ni ska framföra att det kan bli ett hundratal barn som vandrar med i tåget. ”kan inte ni LAGEN skydda våra barn så kan ni lita på att vi kommer göra det ” Sker något av det avskyvärda att… Läs mer »
NS
Gäst
Nybörjare
NS

Var faktisk en del barn med på demon i Borlänge. Var jäkligt lugnt där, vi ägde staden, och blir nog lika här.

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Kan man ta med barn till demonstrationen?

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Det märker du nog i annat fall.

John-Ivar
Gäst
Nybörjare
John-Ivar

Riktigt bra bild till artikeln! Hoppas att något liknande kommer vara längst fram i ledet! Propaganda som ser med den klassiska looken som ofta användes förut av staten är riktigt snygg!

115kg järnnäve
Gäst
Nybörjare
115kg järnnäve

Jag kommer!

V-vik
Gäst
Nybörjare
V-vik

Mycket bra paroll!

War
Gäst
Nybörjare
War

Krav på att vi går i led 4 om 4 ser mäktigare ut

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Galet snygg bild/banderoll.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

eh,lite för många gällande EU flaggan väl..?

PS
Gäst
Nybörjare
PS

(((kalergi-EU))) ska krossas!

Kotten
Gäst
Nybörjare
Kotten

Detta kommer bli episkt. Jag kommer dyka upp.

Thomsson
Gäst
Nybörjare
Thomsson

Är nyväckt NS. Kommer dyka upp i Falun, bor t.o.m i Dalarna så det vore ju nästan skamligt att inte komma. För Norden!

Nordvind
Gäst
Nybörjare
Nordvind

Härligt! Ännu fler NS i Dalarna. :D

Thomsson
Gäst
Nybörjare
Thomsson

Absolut. Motståndets högborg!

ujhjgfhd
Gäst
Nybörjare
ujhjgfhd

Om Dalarna är nordens nationalist-fäste så är Ludvika kommun i sin tur Dalarnas Högkvarter!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Rätt. Fast det borde väl egentligen vara Mora eller längre uppåt/inåt landskapet ifråga?

Adolfus Lampskärm
Gäst
Nybörjare
Adolfus Lampskärm

Även jag är nyväckt, tidigare SD-röstare. Vi ses i Falun broder!

Mathias
Gäst
Nybörjare

En mycket bra paroll!

Ses i Falun kamrater!

oyvev
Gäst
Nybörjare
oyvev

mot falund

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

I år kommer jag. LEVE MOTSTÅNDET! HELL SEGER!

-
Gäst
Nybörjare
-

Samåkning av icke-partibunden från S.Norrort?

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Affischen är en av de bästa politiska affischer jag någonsin sett.

Mycket mycket bra!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Jag tycker inte på något vis den är dålig, men jag har lite svårt förstå budskapet i den. Jag tror många ”vanliga” svenssons har det faktiskt – helt enkelt därför att jag tror motivet samt texten, dvs budskapet i den, upplevs som för ”tungt” och avancerat för gemene man. De överkorsade symbolerna längst ner tror jag folk fattar (i alla fall de flesta symbolerna), men i övrigt tror jag motivet samt texten ”I folk…..!” som sagt upplevs som för avancerat. Därför vore det nog bättre med ett enklare och rakare budskap, exempelvis något i stil med ”Bevara den vita rasen… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Inga andra alternativ?

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

-says: gör som det står: ta kontakt med nästet så ordnas samåkning.

Ex3mist
Gäst
Nybörjare
Ex3mist

1 maj förra året.

https://www.youtube.com/watch?v=s11uJkXmx7M

I år ska vi vara dubbelt flera!

Hampus Nord
Gäst
Nybörjare
Hampus Nord

För ett fritt & enat norden!
Alla till Falun!
Krossa den judiska storfinansen!
Hell Seger Kamrater!

hailmary
Gäst
Nybörjare
hailmary

Ni kunde verkligen skippat alla överkryssade symboler, tycker att ni är seriösare än så. Lycka till i alla fall.

-
Gäst
Nybörjare
-

Lilla vän, ingen bryr sig ett smack om vad du tycker, bara så du vet.

Robin A
Gäst
Nybörjare

Vi ses i Falun Hell seger!!

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

Vi ses där bröder och systrar!

wpDiscuz