Årets första maj-demonstration i Falun: I folkgemenskapens tecken!

DEMONSTRATION. Här kommer mer information om Nordiska motståndsrörelsens första maj-demonstration i Falun.


Årets första maj-demonstration går under den positiva parollen I folkgemenskapens tecken!.

Folkgemenskapstanken är en grundbult inom nationalsocialismen och bygger på visionen om att folket genom sitt blod måste enas över klass- och könsgränser. Alla folkfränder som önskar ersätta sionisternas folksplittringspolitik med sann folkgemenskap är välkomna att delta i demonstrationen oavsett om de är medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen eller inte.

Falun, som är grannstad till Borlänge, är hemvist för flera folkfientliga element och ett par högt uppsatta vänstermänniskor som i praktiken är kapitalistlakejer och går globalisternas ärenden. Nordiska motståndsrörelsen är det enda parti som kommer att demonstrera för svenska arbetare i Falun under första maj.

I Borlänge blev vi 350 deltagare under första maj och i Falun tänker vi bli ännu fler. Tillsammans ska vi visa att det finns ett stort motstånd också i Falun och att detta motstånd mot det rådande vanstyret fortsätter att växa.

Då vi inte vill att någon i efterhand ska kunna skylla på att de inte kunde ta sig till demonstrationen kommer vi i högsta möjliga mån att till självkostnadspris försöka erbjuda plats för samåkning från hela landet. Kontaktuppgifter för detta hittar du här.

Demonstrationen kommer att avlöpa från regementsområdet och avslutas vid Stora torget där kommunhuset ligger. Där kommer tal att hållas av Motståndsrörelsen representanter och det kommer även finnas möjlighet att socialisera och prata med representanter för organisationen, samt att inhandla produkter från Nordfront Förlag.

Motståndsrörelsens samtliga nästen kommer att göra sitt bästa för att erbjuda möjligheter till samåkning. Denna artikel kommer efter hand att uppdateras med hålltider, talarlista, regler och all annan relevant information.

Har du specifika frågor som du vill ha svar på från en officiell representant är du välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär som du finner här.

Väl mött i Falun!

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • John Rand says:

  Alla till Falun!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +144 (av 170 röster)
 • Ole Martin says:

  Hell seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +92 (av 112 röster)
 • Härligt med en positiv paroll som är för vad vi önskar. Det behövs mer av att visa vad vi är för, inte bara vad vi är emot!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +99 (av 113 röster)
 • Danny Jönsson says:

  Mycket bra paroll!
  Alla till Falun!!

  Hell seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +90 (av 104 röster)
 • Så sjukt taggad!

  Hell seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +64 (av 72 röster)
 • Edlund says:

  Hell Seger, kamrater!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +62 (av 72 röster)
 • HellSeger77 says:

  Det här ser bra ut!:) Jag gillade skarpt slagorden vi hade 12 november.Hoppas att det blir lika bra och kraftfulla slagord till den här demonstrationen!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +66 (av 76 röster)
 • Daniel says:

  Bra paroll tycker jag, ses den första maj!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +55 (av 63 röster)
 • Vikingar och karoliner says:

  Historian upprepar sig själv men moder svea har alltid stått sig stark i dystra tider och kommer göra det nu med framtiden är i våra händer

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +58 (av 64 röster)
 • Albin says:

  Antalet dubblades nästan mellan första maj ifjol och 12 november demonstrationen.
  Vi kan hoppas på samma resultat i år!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +47 (av 53 röster)
 • Den där bilden är fenomenal.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +50 (av 56 röster)
  • Gustaf says:

   Sant! Bilden är makalöst bra, har återkommit till denna artikel flera gånger bara för att se på just bilden. Den fasta handen, ansiktsuttrycket och blicken hos germanen/ariern som totalt näpser den giriga bankirhanden är HELT UNDERBAR

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +20 (av 24 röster)
 • Anders says:

  Det ser jättebra ut!

  Vi ses i Falun.

  Hell Seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +48 (av 54 röster)
 • Mattias says:

  Galet taggad. Gatorna är våra. Låt det eka mellan husen den 1:a maj!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +47 (av 53 röster)
 • Daniel Spansk says:

  Mitt tänkta deltagande förra November gick om intet pga det krockade med operation.
  Just nu ligger jag återigen nyopererad , men det vore ju själva knävelen om man inte hann läka ihop tills i Maj!

  Med stora förhoppningar om att vi ses då!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +82 (av 88 röster)
 • nyfiken says:

  En tanke som slog mig. Att ha demonstrationer lite oftare så att polisen ska få mer än fullt upp eftersom dom gillar att trakassera oliktänkande tänk att ha 4 större demos varje år.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +47 (av 53 röster)
 • MrWily says:

  Alla till Falun, för folkgemenskapen!

  Framtiden tillhör Nationalsocialismen!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +45 (av 55 röster)
 • Fridfull kraft says:

  Går nationalsocialism (folksocialism) och ekonomisk socialism (löneutjämningspolitik) hand i hand? För man jobbar ju för folkets gemensamma skull, som en ”soldat”, i folksocialismen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 12 röster)
  • Archibald Haddock says:

   Ekonomisk socialism aka marxism har inget med nationalsocialism att göra.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +14 (av 28 röster)
   • Fridfull kraft says:

    Hur ser fördelningspolitiken, lönepolitiken, och skattepolitiken ut i det nationalsocialistiska samhället? Om den ekonomiska politiken inte är jämförbar med marxistisk politik, är den då istället socialdemokratisk (fast utan invandring)?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 8 röster)
    • William says:

     Finns att läsa i partiprogrammet ”Vår väg”, som står att finna som PDF eller som tryckt.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +10 (av 16 röster)
     • Fridfull kraft says:

      Tack för det. Men samtidigt kan det väl inte skada att resonera och diskutera kring det här?

      Fördelningspolitk.
      Lönepolitik.
      Skattepolitik.

      Individens självständighet, lojaliteten till folket och till staten. Förstatligandet av individens liv. Det är viktiga bitar att fundera över. Och hur balansen är däri.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +8 (av 18 röster)
     • Fridfull kraft: Självfallet bör folk ha olika incitament (som ex. en fin båt eller ny fåtölj) för att jobba hårdare – hårt arbete och viljan att utvecklas tjänar vårt folk på i längden. Det jag menar är att vår syn erbjuder ett värderingsskifte i vårt förhållande till just pengar. Från att se pengar som ett personligt självändamål att tjäna för sin individuella glädje för att det är just pengar, till att ställa om det till att mer ses som ett redskap för folket. Det handlar om ett synsätt och ett förhållande till pengar (materian) som i nuläget är direkt skadligt och i obalans med naturen. Allmännytta före egennytta.

      Nu gör jag skillnad mellan pengar och finanspolitiken eftersom det är skillnad mellan dem. Men den senare kommer givetvis också behöva förändras i grunden.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 6 röster)
    • Det här är det som bekymmrar mig allra mest med nationalsocialism. En välfärdsstat flyttar folkets lojalitet från varandra till en byråkrati. Min övertygelse är att det är katastrofalt långsiktigt. Min övertygelse är att socialdemokraternas välfärdsstat var det som gjort oss så försvarslösa idag.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -2 (av 24 röster)
     • Anonym says:

      Kan faktiskt ligga en hel del i det sistnämnda, ty ett alltför ombonat liv är också skadligt. Det gäller såväl på individnivå som större grupper, ja hela nationer också. Vi människor behöver något att kämpa för, ty annars riskerar många starka sidor gå förlorade.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +9 (av 17 röster)
     • @Anonym
      Dessutom, om folkets kultur och ekonomi skall garanteras av en statlig byråkrati, om man tänker långsiktigt. Vänstern och egnnyttiga och förrädiska människor är allra bäst på att infiltrera stora byråkratier?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 6 röster)
     • vörtis says:

      Men danskarna har också en historia av socialdemokrati och välfärdsstat, likväl är de inte lika försvarslösa?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 7 röster)
     • V-vik says:

      Varit i Köpenhamn på sistone? Mycket utbredd tvångskultur. Rödingarna är oräknerliga och ockuperar hela kvarter. Visst är danskar generellt mer nationella, men det är fan inget som märks! Islam-problematiken är så stor att muselmännen har börjat med sharia-poliser m.m.

      De har ingen riktig opposition i Danmark. Jag skulle säga att Danmark är för tillfället sämst ute av de Nordiska länderna.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +6 (av 18 röster)
     • Till diskussionen skall tilläggas att som Nationalsocialister är vi varken höger eller vänster även i frågor som rör välfärdsstaten. Både högern och vänstern är materialistiska och ser ägandet och fördelningen av pengarna som viktigast, som om människan tillhör pengarna, materian, istället för att vara en del av naturen och att se pengarna för vad de egentligen är: en bytesvara för varor och tjänster. Den inställningen präglar i allra högsta grad också Socialdemokraternas gigantiska välfärdskoloss som ser ett ideologiskt egenvärde i själva ägandet och ett administrerande som till sin natur passiverar och cementerar. Som nationalsocialister frigör vi oss automatiskt från det problemet och med utgångspunkten från vad som är bra för folket löper det som en röd tråd genom all fördelningspolitik, skattepolitik och ekonomisk politik.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +18 (av 20 röster)
     • Fridfull kraft says:

      Karl:

      ”Vad som är bra för folket …”

      Men materien är trots allt en komponent i livet, även om, som du säger, annat kan vara viktigare. I Naturen bland djuren, t.ex. när de bygger bo, eller skapar familjerevir.

      Någon kanske vill ha en extra bekväm fåtölj, eller en fin båt. Skall han få det då, om inte alla andra också kan få det lika fint? Det kräver att personen jobbar ihop mer för sin egen privata del, och inte endast för folkets gemensamma intresse.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Brofist says:

  Offtopic, men ännu ett utspel från en ”rasande” (((intellektuell))), Frankrikes Bernard Henri Levy, som frustande går till attack mot president Trump. Intressant. Det judiska samfundet håller på att gå upp i limningen på sina håll verkar det som. Med sina irriterande tentakelspröt instuckna lite varstans i de västerländska samhällskropparna signaleras det tydligen ihärdigt ”The goyim know! The goyim know!”
  http://www.dailystormer.com/bernard-henri-levy-for-cnn-clearly-the-trump-administration-has-a-problem-with-jews/

  /Brofist

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 24 röster)
  • Något annat says:

   ”Det judiska samfundet håller på att gå upp i limningen på sina håll verkar det som.”

   På sina håll, ja..

   Men israelerna är nöjda.
   Såg ni presskonferensen med Trump’s och Netanyahu, efter deras möte?
   Trump gav israelerna i stort sett fria händer att lösa Palestinafrågan.

   Här har ni eländet (27 min):

   https://youtu.be/SmfseeZt5fA

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 11 röster)
 • Bonde-Lars says:

  Det blir till att skaffa avbytare till gården inför första maj. Tar ni emot en stålfarfar på 82 år i demonstrationen? Nu en stor pris snus och en kopp kamomillte innan sängen!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +57 (av 63 röster)
 • Undertbart. Alla till falun.

  Hell Seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +29 (av 33 röster)
 • Mattias says:

  Måste Instämma i att grafiken är klockren. Falun ska tapetseras med sådana affischer hoppas jag!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +27 (av 33 röster)
 • André Devecseri says:

  Vi ses där!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 26 röster)
 • En positiv paroll som hela svenska folket kan ta till sig och tåga under. jag skulle gärna skandera: ”KOM UT, KOM UT – ANSLUT!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +28 (av 32 röster)
 • Självklart ses vi! Ju fler desto bättre! Hell Seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +28 (av 32 röster)
 • Vi Är Folket says:

  Framåt svenskar i folkgemenskapens tecken,genom kamp skall vi segra!

  Hell Segern

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 27 röster)
 • Anonym says:

  Tänk om alla närvarande nmr-sympatisörer kan stå där i ns-uniformer, det vore verkligen något för vänsterextremisterna det. :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 27 röster)
 • Anonym says:

  De enda två symbolerna som fattas/glömts bort, och som mer än väl passar in bland de överstrukna symbolerna nertill, är dels en så kallad ”regnbågsflagga” eller annan hbt-symbol, dels en halvmåne, vilken sistnämnda ju som vi alla vet står för islam.

  En judestjärna finns ju redan, och då passar det ju verkligen med en halvmåne också – utöver ett stycke av regnbågen som sagt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 17 röster)
 • Anonym says:

  Det skulle ju faktiskt även passa med de nuvarande riksdagspartiernas partisymboler överstrukna i varsin cirkel också. :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 25 röster)
 • Tryck upp den där bilden som klistermärke!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +24 (av 28 röster)
 • micke says:

  Div Norge ställer!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 16 röster)
 • Adrean says:

  Vore kul om man kunde ta med sig barnen.
  Någon gång måste vi ju vara vid den punkten, 7-900 i Stockholm. En samling på ca 1000pers ska kunna ta med sig barn.

  Förstår själv att anti-rasister, vänstermänniskor och främlingar saknar spärrar. Om in polisen kan avlägsna aggressiva element som dessa så måste ju rörelsen få fria tyglar vad gäller säkerhet.

  Tycker ni ska framföra att det kan bli ett hundratal barn som vandrar med i tåget.
  ”kan inte ni LAGEN skydda våra barn så kan ni lita på att vi kommer göra det ”

  Sker något av det avskyvärda att våra telningar utsätts för fara under demon… Då kommer det ha konsekvenser.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 27 röster)
 • John-Ivar says:

  Riktigt bra bild till artikeln! Hoppas att något liknande kommer vara längst fram i ledet! Propaganda som ser med den klassiska looken som ofta användes förut av staten är riktigt snygg!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 22 röster)
 • 115kg järnnäve says:

  Jag kommer!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 24 röster)
 • V-vik says:

  Mycket bra paroll!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 19 röster)
 • Krav på att vi går i led 4 om 4 ser mäktigare ut

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +16 (av 20 röster)
 • nordbo says:

  Galet snygg bild/banderoll.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +19 (av 23 röster)
 • Kotten says:

  Detta kommer bli episkt. Jag kommer dyka upp.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 21 röster)
 • Thomsson says:

  Är nyväckt NS. Kommer dyka upp i Falun, bor t.o.m i Dalarna så det vore ju nästan skamligt att inte komma. För Norden!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +38 (av 42 röster)
 • En mycket bra paroll!

  Ses i Falun kamrater!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 20 röster)
 • oyvev says:

  mot falund

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 9 röster)
 • Asgeir says:

  I år kommer jag. LEVE MOTSTÅNDET! HELL SEGER!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +22 (av 24 röster)
 • Samåkning av icke-partibunden från S.Norrort?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 11 röster)
 • Anders says:

  Affischen är en av de bästa politiska affischer jag någonsin sett.

  Mycket mycket bra!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 20 röster)
  • Anonym says:

   Jag tycker inte på något vis den är dålig, men jag har lite svårt förstå budskapet i den. Jag tror många ”vanliga” svenssons har det faktiskt – helt enkelt därför att jag tror motivet samt texten, dvs budskapet i den, upplevs som för ”tungt” och avancerat för gemene man.

   De överkorsade symbolerna längst ner tror jag folk fattar (i alla fall de flesta symbolerna), men i övrigt tror jag motivet samt texten ”I folk…..!” som sagt upplevs som för avancerat.

   Därför vore det nog bättre med ett enklare och rakare budskap, exempelvis något i stil med ”Bevara den vita rasen ren!”, ”Förbjud rasblandning!”, ”Hårdare straff för brott utförda av utlänningar!”, ”Död åt kriminella invandrare!”, ”Islam=kriminalitet!”, ”Inga fler moskéer på svensk mark!”, ”Nej till fria aborter!” och så vidare och så vidare.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -3 (av 7 röster)
  • Anonym says:

   Inga andra alternativ?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anders says:

  -says: gör som det står: ta kontakt med nästet så ordnas samåkning.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 16 röster)
 • Ex3mist says:

  1 maj förra året.

  https://www.youtube.com/watch?v=s11uJkXmx7M

  I år ska vi vara dubbelt flera!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 11 röster)
 • Hampus Nord says:

  För ett fritt & enat norden!
  Alla till Falun!
  Krossa den judiska storfinansen!
  Hell Seger Kamrater!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 23 röster)
 • hailmary says:

  Ni kunde verkligen skippat alla överkryssade symboler, tycker att ni är seriösare än så. Lycka till i alla fall.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -14 (av 20 röster)
 • Vi ses i Falun Hell seger!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 14 röster)
 • Peter says:

  Vi ses där bröder och systrar!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
 • Hellseger says:

  Fin paroll men varför ingen kvinna med på bilden om jag får fråga? Kvinnor är ju en ganska så vital del i fortplantningen och bygget av det nationalsocialistiska Sverige, eller hur?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 18 röster)
  • Jonas says:

   Därför att kvinnornas plats är i hemmet fattar du väl. Motståndsrörelsen, ja nationalsocialismen som helhet, är en rörelse av och för MÄN, i alla fall den del av rörelsen/ideologin som syns och verkar utåt!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -21 (av 27 röster)
 • Ex3mist says:

  Rödingarna kommer demonstrera mot oss i grupptrycksgemenskapens tecken.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
  • Smash the reds says:

   Vet du om rödingarna kommer ha en stor uppslutning i falun? Min första demo. tar med mig skölden alla borde ha en med sig

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -3 (av 13 röster)
 • Varför har inte NMR med en överstrykning av den muslimska halvmånen? Det har ni glömt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -3 (av 15 röster)
  • Rörelsen är på uppgång says:

   Nu låter du som en counterjihadist SD:are.

   Hotet kommer inifrån egna led där Judar styr landet i avgrund med marxism och massinvandring, sedan utöver det så har Sveriges nuvarande marxistiska ledning tillsammans med USA destabilliserat hela mellanöstern och skapat och tränat dessa isisrebeller själva. Innan detta var mellanöstern en säkrare plats.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 9 röster)
 • Angriff 88 says:

  En mycket bra paroll för demonstrationen!

  Morgondagen tillhör Nordiska Motståndsrörelsen!

  Seger eller Valhall!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
 • Blås i hornet says:

  Hell seger,!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 6 röster)
 • Norgren says:

  Ses i Falun! HELL SEGER!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 8 röster)
 • Rörelsen är på uppgång says:

  Väl hälsat!

  Glöm aldrig att när NSDAP startade så var de cirka 200 medlemmar emot 250.000 rödingar

  Jag antar att NMR hittils enbart är kamprörelsen och därmed grundpelaren likt SA, men kommer sveriges sektion av NMR ställa upp i riksdagsvalet 2018?!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 6 röster)
 • Rörelsen är på uppgång says:

  Skulle det inte bli mer slagkraft om det var mer enhetlig klädsel, jag menar om alla drar på sig en vit skjorta och svarta byxor/Kostymbyxor/Kjolar/ så att de passar in med nuvarande NMR medlemmar, och endast NMR medlemmarna bär slipsarna och emblemen i marchen. Kan ju bli en stark propaganda ändå, då det kan väcka ännu mera intresse av att det verkligen är en seriös organisation för utomstående som inte är så insatta menar jag.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 6 röster)
  • ujhjgfhd says:

   Bra idé, reservera den gröna slipsen till medlemmarna och resten går i övrig klädsel, dvs svarta byxor, vit skjorta.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Johan Liljegren says:

  Man får väl förmoda att reglerna kommer att vara desamma, som varit på föregående demonstrationer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 7 röster)
 • Niklas says:

  Vid min sida går en kvinna med ett barn på sin arm, som ler glatt mot fanornas svaj.
  Han är svältblek, den lille, men hans gosseblick är varm.
  – han är själv som en ung första maj.

  Han jublar, lille Erik, emot solen i det blå
  – det är skönt att se solen en gång..

  Det är skönt för en parvel från en kammare grå att jollra ibland fanor och sång.

  Men jag tänker: Det skall stiga en maj med mera glöd
  och en sång mera klangfull och skön,
  och jag tänker att solen skall brinna mera gul, och jorden skall grönska mera grön..

  Och jag drömmer att den lille, som jollrar här brevid,
  skall en gång segertåget gå,
  innan hjärtat har förlorats uti livets hårda strid, innan själen krökts och blivit grå.

  Då skall han minnas när han gick i våra led såsom barn, mot framtidens äng, och kanske skall han minnas hur han försökte sjunga med i slagordens refräng.

  Kanske minns han oss i framtidens strid, när han drar mot förtrycket sin dolk.

  – Låt mig hoppas att han blir, han som jollrar här brevid, en motståndsman som leder vårt folk!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 8 röster)
 • Anonym says:

  FÖRSLAG TILL MOTSTÅNDSRÖRELSENS LEDNING:

  Inför det här årets 1:a majdemonstration är säkert parollen redan fastslagen och kan inte ändras.

  Men till nästa år föreslår jag att ni använder en paroll NRP en gång i tiden hade på sina klisterdekaler (Vera Oredsson skriver om detta i ett inlägg i en tråd här på Nordfront).

  Det budskapet löd: ”BYT REGERING INNAN REGERINGEN BYTER UT FOLKET!”

  Det var ett av de bästa budskap jag någonsin läst. Hoppas därför ni tar med det något kommande år, förslagsvis nästa år (2018), då det ju till och med sammanfaller med att vara valår dessutom(!!!) Kan det bli mycket bättre? Nej knappast, eller hur? ;)

  Eftersom folkutbytet dock hunnit längre nu än på NRP:s tid, kanske vissa smärre ändringar/tillägg måste till. Det kan förslagsvis vara i stil med ”Än är det inte försent – byt regering ….”.

  Dessutom: DÅ, också med anledning av att det är valår, kan det ju passa förträffligt med de nuvarande riksdagspartiernas logotyper överstrukna i cirklar på samma vis som de symboler ni använder i år.

  De nuvarande symbolerna är bra, men i en valkampanj ett valår går det nog mer hem hos allmänheten, dvs folk har lättare begripa och ta till sig själva budskapet, om man på valaffischer och demonstrationsplakat etc. ser de befintliga riksdagspartiernas partisymboler överstrukna. Det blir liksom mer direkt, och som sagt ypperligt passande i kombination med den föreslagna parollen inför och under en pågående valkampanj.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 9 röster)
 • Vera Oredsson says:

  Skriver: Svar till V vik Danmark är knepig tyckte vi i NRP redan. De ville ansluta sig till WUNS en amerikansk nationalsocialistisk rörelse. När ledaren Rockwell mördades tynade intresset. NRP försökte att locka Danskar till vårt NRP som ju också ville ena Norden. Riis Knutsen besökte oss men sedan gifte han sig med en Palestinska och försvann. Vi får se om de kommer igen från Danmark . Malmönästet finns väl som kan rekrytera?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 7 röster)
 • Ryssman says:

  Är det ok med ryska flaggor i tåget? På sluttampen åtminstone? Vore en käck avslutning. Det ska ju vara litet show och provokation. Vet inte vilka som skulle kunna rädda oss om inte ryssarna. Med facit i hand klarar vi det ju inte själva, så det är självkritik.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 12 röster)
 • Lasse says:

  Jag tycker inte bilden, och i viss mån inte parollen heller för den delen, är nämnvärt bra. Det ser nämligen för kommunistiskt ut med en arbetare på det viset (frisyren, kläderna, den muskulösa underarmen som greppar en annan hand med en dollartatuering i, silhuetterna av andra personer, den mulna himlen, ja helhetsintrycket som sagt – inklusive texten).

  Visserligen är ju nationalsocialismen som namnet anger en socialistisk rörelse, men vi är ju raka motsatsen till kommunismen. Så därför nej, jag tycker det varit bättre med ett mer passande motiv samt möjligen en annan text också.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 7 röster)
 • Anonym says:

  Ses i leden kamrater, hell seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 7 röster)
 • Vera Oredsson says:

  Skriver: Tycker och tycker – så typisk svensk egentligen. Folkgemenskap är motsats till klasskamp, det räcker väl? Närmare valet kommer det nog andra sloganer. NRP:s slogan att byta regering innan regeringen byter ut svenska folket fick en del beröm och får gärna återges igen. Roligt hade vi också utan partibeteckning på den tiden när ”Rör inte min kompis” handen klistrades upp – vi klistrade ett tillägg på affischerna ”Du kan få aids.” Affischerna försvann. Detta med tanke på den 70 åriga tanten i TV 4 som hyllas där för att hon skrapar bort ”Nazi propaganda” i Tyskland. Ser jag en AFA affisch så hindrar det inte mig att hm såsom jag gör med all förintelse lögnpropaganda.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
  • HAHAHA! HÄRLIGT VERA! ”Rör inte min kompis – Du kan få aids!” blir ju det slutliga budskapet då. HAHAHAHA!

   Ni måste haft en hel del roligt i nrp:s sammankomster. ;)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 3 röster)
  • Jag såg också inslaget med den gamla damen i Berlin/Welthauptstadt Germania.

   Hon må ju tycka och agera i enlighet med sin övertygelse, men då skall hon heller inget säga den dagen Angela Merkels mångkultur drabbar henne själv (den gamla damen alltså, inte Angela Merkel).

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Jag åker gärna buss till Falun som det blev till Borlänge .Det går väl från Stockholms län?.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Free palestine!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 12 röster)
 • Anders says:

  För mig är det helt obegripligt att en enda svensk kan stödja systemet?
  Men det finns 4 skäl till att vissa fortfarande gör det:

  -feghet

  -idioti

  -att man inte lever eller träffar på kaos-blattar varje dag.

  -hjärntvätt..och indoktrinering. (men dom som fortfarande är indoktrinerade är EXTREMT tröga och ointelligenta människor.)

  Hell Seger!

  Alla till Falun 1:a Maj 2017.

  ”I folkgemenskapens tecken!”

  https://www.nordfront.se/arets-forsta-maj-demonstration-falun-folkgemenskapens-tecken.smr

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 8 röster)
 • ALLA TILL FALUN!

  Gas i botten!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Ovhev says:

  Finns flygg bland skriva ut om demon

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Hei.

  Du bör ha mer hat mot muslimer än judar. Jag förstår att under andra världskriget, hat mot judarna var stark, men idag är det muslimer som är den viktigaste faktorn för framtida nedgång av den västerländska civilisationen. De förstör de nordiska och västländerna med getton, kriminalitet, missbruk, etc.

  Jag är inte en Judisk, men det verkar som om judarna är en ganska bra folk. De har klarat sig mycket bra i Israel, och det försvara sig bra för sina muslimska grannar, och de är mycket duktiga inom teknik och välfärd. Bara ett litet tips, men lägga till en ikon på huvudsidan av en muslimsk flagga / månen med en sned slash på, i stället för den judiska. :) Hälsning en norsk.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -5 (av 5 röster)
 • Anders Jonsson says:

  Om vi stoppar invandringen totalt NU …(vilket inte sker…tvärtom)
  men inte repatrierar rasfrämlingarna…så kommer om 20 år minst hälften av medborgarna i Sverige vara rasfrämlingar (då menar jag icke-vita…utomeuropeer)…I den yngre fertila generationen kommer de allra flesta att vara blattar/afrikaner. Känns det rätt i ditt svenska hjärta?

  Vi i Nordiska Motståndsrörelsen kommer kämpa till seger…för att detta inte ska inträffa.

  Kom igen i kampen…

  Nu!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *