Vänsterextremister utförde attack mot kyrkogård i Dresden

TYSKLAND. Vänstextremister har tagit på sig ansvaret för att ha bränt kransar på en kyrkogård i Dresden. Kransarna hade nedlagts till minne av civila offer för den allierade terrorbombningen av Dresden.

Vänsterextremister har tagit på sig ansvaret för att ha bränt kransar och förstört blommor på Alten Annenfriedhof, en kyrkogård vigd åt offren för terrorbombningen av Dresden. De civila offren är ”förövare, inte offer!” skriver gruppen i ett uttalande som publicerats på den vänsterextrema sajten Indymedia, detta uppger Junge Freiheit.

”I våra ögon är kransläggningen ett hån mot alla offer för Förintelsen och det tyska aggressionskriget liksom en försköning av historiska händelser”, skriver gruppen och publicerar bilder från skändningen.

”Tyska förövare är inte offer – avskaffa Dresdens offermyt och minnesmärke!” fortsätter man.

Detta är inte första gången som vänsterxtremister hyllar massmordet på civila i Dresden. Tidigare har bland annat kvinnor från det massmedierosade Femen hyllat massmordet och samtidigt gjort reklam för AFA. Även vid attantatet mot kyrkogården nu senast tycks det ha varit vänsterkvinnor som utfört attacken då gruppen kallar sig för ”Era städerskor”.

Källa:
Linksextremisten verbrennen Kränze für Dresdner Bombenopfer

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
2 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Vera
4 månader sedan

Dessa avarter får härja medan Ursula Haverbeck sitter fängslad. Gravskändning är Bundesrepubliken expert på – tillhör dessa monster också till gruppen ”Alla människors lika värde”? Vem f-n vill vara människa då?

Klaus
Klaus
4 månader sedan

Vänsterpacket är marionetter och idioter.
Terrorbombningen hade ingenting att göra med förintelsen som judar uppfann för att få ett eget land och pengar efter 1945. Tyskland tvingades med Holocaust-Diktatet att betala för Israel sedan dess. Rothschilds avundsjuka britter hade planer att förstöra Tyskland som höll på att blir tekniskt och vetenskapligt mycket mer framgångsrikt än Rothschilds UK länge innan vätldskrig 1 inleddes. Tyskland började självklart också bygga upp flotta. (Polen har idag flotta vid Östersjön.) Britter hade pakt med Frankrike (i vk 2 också med Polen), och även den romerskt-katolska påven accepterade förstörelse av Germanien före vk 1.