Trump uppmärksammar de vita sydafrikanernas situation!

UTRIKES. Donald Trump riktar uppmärksamhet mot de vita sydafrikanernas utsatta situation.

Donald Trump skrev under dagen på Twitter att han kommer att be utrikesministern Mike Pompeo att nära studera landstölderna och de många brutala morden av vita sydafrikanska bönder.

ANC-regimen har länge talat om att beslagta vita bönders marker utan kompensation och i stället ge dessa till svarta.

De vita sydafrikanernas utsatta situation har under flera års tid endast tagits upp av provita organisationer och aktivister. Här nedan en film från dåvarande Svenska motståndsrörelsens demonstration mot folkmordet från 2010.

På senare tid har även australiensiska politiker, Ryssland och nu alltså Donald Trump tagit upp frågan.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
11 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Sverker
1 år sedan

PK-dårarna riskerar nu få hjärnblödning av att kunna hata Trump ännu mer! Att en vit man har mage att klaga på dom fina svartingarna, som slaktar vita familjer och stjäl deras livsverk, som de vita ärligt och strävsamt skapat, liksom fungerande och blomstrande samhällen.
Hur skall PK-dårarna vinkla detta?
Nog för svårt, så dom provar väl nödlösningen, att tiga ihjäl detta o hoppas att ingen märker nått.

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Här nedan, ytterligare en fullständigt vidrig film om Sydafrikas ursprungsbefolknings, de vita sydafrikanernas, situation i Sydafrika, deras tidigare egna land, numera ockuperat av den svarta invandrarbefolkningen.

Du svensk, du ser din egen framtid i denna video. Agera nu eller förtjäna ditt eget öde!

https://vk.com/videos453578850?q=sout&z=video453578850_456239055

Klaus
Klaus
1 år sedan

Och flera svartafrikaner tränger till Europa/Spanien. Jag har funnit video på NPDs (((facebook)))sida (tysk text är ironisk)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=661698304226529&id=2061388850789277

Klaus
Klaus
1 år sedan

Äntligen! Förvånansvärd, herr president!
Demonstrationen för den vita hemmabefolkningen (boerna) i republik Sydafrika skulle sätta Nordiska motståndsrörelsen i respekt bland svenskarna och ge ånnu fler röster för dem i september.
I övrigt en mycket bra dokumentärvideo.

Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan
Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan

Film som är skapad för att svartmåla och trycka ner den vita sydafrikanska kulturen, men som ändå visar på hur vacker den var https://www.youtube.com/watch?v=H3-F4qZYJz4 visar också på hur de var tvungna att stoppa svarta sovjetutbildade kommunister från Namibia/Angola att översvämma landet, nu är den gränsen helt öppen

Deva
Deva
1 år sedan

Ja, att skriva en Tweet är lätt, svårare är det att gå till handling … Har helt ärligt inte sett någon förändring i varken USA eller Världen efter att han tillträdde… Bara falska förhoppningar, medans de utvalda kör på…

Klaus
Klaus
1 år sedan
Reply to  Deva

Det finns förändringar i USA och i handeln med USA men inte angående massinvasionen till Europa eftersom Väst- och Nordeuropas regeringar fölger inte USAs president.

Rokviken
Rokviken
1 år sedan

Hittade en intressant video om ANC och deras kopplingar till bl a Sovjet.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=630&v=0NU0J0KIWNc

Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  Rokviken

det fanns socialistiska nationella grupper i ”Rhodesia” vilket betyder att det fanns dessa grupper i kongo och angola mm, ska jag vara ärlig, vilket förmodligen kommer att ge mig många tummar ner, så tycker jag negrers kamp i många afrikanska länder för ett svart afrika var bra, undantaget är de delar av sydafrika som befolkades av vita först, men tex. Idi Amin som svartmålades av judarna för att han talade sanning var en bra ledare med afrikanska mått mätt

Klaus
Klaus
1 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Det fundamentala felet är att tro kommunismen befriar folken. Kommunismens avsikt är ju något annat, bl.a. expropriera hemmabefolkningen. Trots segregation hade afrikaner alla friheter i det svarta samhället och kunde föröka sig afrikanskt.