Australien vill rädda vita sydafrikaner – överväger nya regler för visumansökningar

UTRIKES. Australiens inrikesminister Peter Dutton säger att Australien överväger att ge snabbspår för visumansökningar från vita sydafrikanska farmare. Detta eftersom de möter ”fruktansvärda omständigheter” i sitt egna land.

Australiens inrikesminister Peter Dutton berättade i onsdags till tidningen Daily Telegraph att hans departement undersöker en rad möjligheter för att kunna ge snabbspår gällande visumansökningar från vita farmare i Sydafrika. Detta eftersom vita farmare i Sydafrika enligt Dutton förtjänar särskild uppmärksamhet från Australien på grund av de ”fruktansvärda omständigheterna” de möter i sitt eget land.

Efter att Sydafrikans nye president Cyril Ramaphosa föreslagit lagändringar som gör det möjligt att appropriera land från vita farmare utan kompensation så har australiensiska medier börjat rapportera om hur utsatta den vita minoritetsbefolkningen är i ”regnbågsnationen” Sydafrika.

— Om du tittar på bilderna, läser och hör historierna, det är fruktansvärda omständigheter de möter, sade Dutton till Daily Telegraph.

Duttons uttalanden har lett till kritik från både den sydafrikanska regeringen och en australiensisk grupp som säger sig arbeta för mänskliga rättigheter.

Källa:
Australia considers fast-track visas for white South African farmers

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Bra att de åtminstone får fysiskt skydd, men sjukt att det ska kunna få gå till så här. Jag menar, världssamfundet borde ju invadera denna stat för dess brott mot de mänskliga rättigheterna och återupprätta apartheid, vilket var det enda system som fungerade för att hantera negrerna.

 • Richard says:

  Om jag fick välja mellan de 3 miljoner subsahariska invällande vi har nu, eller en knappt miljon boer som faktisk har giltiga flyktingskäl så blir valet enkelt…

  • Karl A says:

   Boerna förtjänar ett bättre öde än att hamna i det kulturmarxistiska helvetet EU/Europa. Jag hoppas verkligen att de kan utvandra till Australien, det skulle bli en enorm vinst för båda parter.

   • Grottbjörnen says:

    ja det är sorgligt hur europeiska fritänkare som stack till sydafrika har fått det, visserligen var det en hel del frireligiösa som istället för att anställa andra vita hellre anställde negrer på jordbruken, de borde redan från början gjort sig självständiga som ras genom att bara anställa andra vita som jordbruksarbetare.

 • Klaus says:

  Bra avsikt, möjligheten för snabb invandring till Australien måste förverkligas. Rothschilds queen Elly II är förhoppningsvis inte emot.
  Men det måste görs generellt mycket mot den vita rasens förintelsen också i Europa, t.ex. invandringsstopp och repatriering.

 • Rokviken says:

  Kan man hoppas på en inrikesminister som vill sitt folk väl och har lika samhörighet med vita folken i övriga världen?


 • Lämna ett svar