Trump kan tänka sig att vidta åtgärder mot Twitter

YTTRANDEFRIHET. Donald Trump har sagt att han kanske kommer att vidta åtgärder mot politiskt riktad censur på Twitter.

President Donald Trump har svängt mycket i frågan om yttrandefrihet på internet. Under början av hans presidentskap – som sammanträffade med kraftigt ökad censur från de övervägande judiskägda sociala medierna – var hans linje mer eller mindre att han genom lagstiftning skulle säkra yttrandefriheten på plattformar som Twitter, Facebook och Youtube.

I mars i år meddelade han dock till mångas förtret att han mer eller mindre givit upp kampen. Nu har han dock, till synes, svängt igen.

I en serie tweets säger presidenten att Twitter bland annat tar bort följare till honom, och att kongressen nu vill ”blanda sig i” företagets politiska verksamhet. Exakt hur den inblandningen kommer att se ut, om den över huvud taget äger rum, är dock högst oklart.

Källa:
Donald Trump Endorses Congressional Action Against ‘Discriminatory’ Twitter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Nybörjare
Sverker
1 år sedan

Har ni missat hur han slaktat jude-nationalekonomen Krügmans tvärsäkra påståenden om USAs ekonomi under Trump :-)
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-23/he-obsessed-hatred-trump-bashes-krugman-nyt-morning-joe-epic-morning-rant?fbclid=IwAR16T0UGLNsstttKz1WXw132TfgdRx9m5R6GAYNtKr73ZFQRun-1i8UImxw

Trump har denna politiska vinglighet som överlevnadstaktik. Om han skulle agera som JFK, så hade han fått ett skott i huvudet för länge sedan.
Att han använder Twitter som kontakt med folk är helt genialiskt! Han by-passar hela jude-median fullständigt.