Trump hotar utplåna Iran

UTRIKES. Donald Trump hotar med att utplåna Iran ifall de ”attackerar någonting amerikanskt”.

Under tisdagen har USA:s president Donald Trump fortsatt göra det han gör bäst, nämligen twittrat. Denna gång handlar det om allvarliga hot mot det antisionistiska Iran.

Presidenten säger sig först sympatisera med det iranska folket som han beskriver som fantastiskt men lidande eftersom den iranska regeringen använder alla sina pengar till terror, något som Irans belackare ofta brukar säga för att försöka få folket att vända sig mot de styrande.

I nästa tweet blir dock tonen annorlunda. Där hotar Trump att ”alla attacker från Iran mot någonting amerikanskt kommer att mötas av stor och överväldigande kraft” som enligt presidenten kan liknas vid en ”utplåning”, åtminstone ”inom vissa områden”.

USA:s aggressiva hållning mot Iran har intensifierats den senaste tiden. Bland annat har USA trappat upp den militära närvaron nära Iran, som förra veckan tvingades skjuta ner en amerikansk spanardrönare som trots upprepade varningar kränkte Irans luftrum under lång tid.

Redan förra året drog sig dessutom USA ur kärnavtalet med Iran – som syftade till att grundligt kontrollera att anrikningen av uran inte användes till att skaffa kärnvapen i utbyte mot lättade sanktioner – trots att de sistnämnda följde avtalet till punkt och pricka enligt neutrala kontrollorganisationer. Det anses därmed av många bedömare vara ironiskt när USA:s nuvarande aktioner officiellt sett är ämnade att stoppa Iran från att just skaffa kärnvapen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
nordboKlausSlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Det kommer att smälla rejält om U.S.A och Iran drabbar samman. Redan under Iran/Irakkriget på 80-talet visade iranierna en fanatisk vilja att vinna och bjuda motstånd.
Det är som sagt ingen slump att sionisterna från olika håll nu riktar blickarna mot just Iran.
Om det skulle behövas har landet dock hjälp från annat håll så det här kan bli stort.
Världen kanske får anledning att hålla andan lika länge som under Kubakrisen!?

Klaus
Medlem

Samtidigt ska palestinier håller sig lugn och hoppas på en lycklig framtid.
https://www.whitehouse.gov/peacetoprosperity/overview/
Det är en typiskt angloamerikansk bluff, en fälla. Israel kommer att utnyttja ett utökat krig att utplåna palestinier.
Ryssland är tvungen i det tredje världskriget att utplåna Ramstein, minst, förhoppningsvis också riksdagen med dem européerfientliga folkförrädarna.

nordbo
Medlem

När Trump just blev installerad som president, då infann sig ett tätt schema om att resa runt om i världen och att ta bilder med det riktiga PATRIARKATET

(hör ni det VÅPVÄNSTERN)

Kom ni ihåg hur han stångades fram med att det var viktigt att vara i mitten längst fram vid en del foton.
(Orban kunde inte hålla sig för skratt)

ps: Orban verkar vara med på noterna att 3-4 miljoner )udar skall installeras i Ungern/Polen nu när UK/Skandinavien/Tyskland är plundrade.