Tobias Hübinette: ”Soros har sponsrat mig ett antal gånger”

ANTIRASISM. I en diskussion på Facebook medger den djupt svenskhatande Expogrundaren Tobias Hübinette att han sponsrats av George Soros. ”Men vad har det med migration att göra?”, undrar den ”antirasistiske” forskaren samtidigt.

I en diskussion på den så kallade forskaren och Expogrundaren Tobias Hübinettes Facebook, där diverse antirasister diskuterar vilka som protesterade mot FN:s migrationsavtal utanför riksdagen i söndags, medger Hübinette att han fått pengar av den judiske multimiljardären och finansspekulanten George Soros.

Han berättar vidare hur ett stort antal politiska organisationer i hela världen, däribland etniska intresseorganisationer för minoriteter i västvärlden samt ”antirasistiska och antifascistiska initiativ lite här och där […] liksom dito medier och publikationer och det har även inkluderat Sverige” får pengar via Soros. Trots detta avslutar den professionelle folkmordsaktivisten sitt inlägg med frågan ”Men vad har det med migration att göra?”.

I Sverige har Soros bland annat sponsrat organisationen Expo, som Hübinette grundade under en tid då han uttryckt att ”den vita rasen är underlägsen” och hoppats att ”västerlandet ska gå under i blod och lidande”. Det var 2014 som Nordfront kunde avslöja att Soros sponsrade Expo, men då hade Hübinette redan hunnit lämnat organisationen för nya antivita projekt.

Man kan dock utifrån hans fortsatta gärning konstatera att han sympatiserar med Expos uppdrag att kartlägga och försöka tysta politiska dissidenter och invandringskritiker. Samma år som Soros sponsring av Expo avslöjades framkom också att organisationen Fight Racism Now (FRN) – som leddes av Hübinette – sponsrades av Soros Open Society Foundations.

Det är dock inte bara judiska bankirkapitalister som stoppar pengar i Hübinettes fickor. 2016 fick han 1,8 miljoner kronor av den svenska staten för att bedriva forskning under temat ”Att rasialisera Sverige: Berättelser om en ny svenskhet”.

Under den fortsatta diskussionen på Hübinettes Facebook kring huruvida Soros gillar massinvandring till västvärlden eller ej skriver den så kallade rasistforskaren ett sista inlägg:

Jag kanske helt enkelt vet för lite om Soros eventuella pro-migrationsagenda att ”massimportera” in utomeuropéer till västvärlden och nöjer mig därför härmed: Det enda jag vet om Soros är det jag själv har kommit i kontakt med (d v s i form av hans stiftelse, som jag då inte uppfattade som pro-migration) i egenskap av att ha blivit finansierad av denne vid ett antal tillfällen.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SverkerLottaPålästValhallaKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Tobias Hübinette är en främmande parasit med mindervärdeskomplex och för feg att flytta till Afrika eller Asien. Men han är Soros’ och Kalergis önskemulatt.

Karl-Путин A
Medlem

”Tjing tjong japan”

Kallar han sig forskare? Var det inte han som misshandlade ett dagisbarn på en buss för att han hade tittat ”rasistiskt” på honom?

http://www.friatider.se/har-skryter-ullenhags-utredare-om-barnmisshandel

Påläst
Medlem

Idioten är från Korea.

Karl-Путин A
Medlem

Jag vet, men han hade tydligen kallats så av ”rasistiska” svenskar.

Valhalla
Medlem

Vilka djävlar!

Lotta
Medlem

Neeej — UT!!!!!

Sverker
Medlem

Vilket självmål! Han har erkänt. Att användas vid kommande folkdomstol. En sån sällsynt vidrig och dessutom korkad individ.