Tingsrätten som dömde Ingrid och Conrad har begått exakt samma brott

HUMOR. Helsingborgs tingsrätt dömde förra veckan Ingrid och Conrad för ett brott de själva begått under två års tid.

Förra torsdagen dömde Helsingborgs tingsrätt de invandringskritiska radiopratarna Ingrid Carlqvist och Daniel ”Conrad” Frändelöv till sammanlagt 16 000 kronor i böter för ”brott mot yttrandefrihetsgrundlagen” efter att dessa direktsänt radio på nätet utan ansvarig utgivare. Domen, som är kontroversiell och allmänt ses som ytterligare ett steg i den allt mer öppet förfäktade anarkotyrannin, har överklagats.

I kölvattnet av domen har tidningen Nya Tider (NyT) tittat närmare på Helsingborgs tingsrätt och funnit att dessa sedan sommaren 2017 sänt Domstolspodden på nätet utan ansvarig utgivare. De har bland annat gjort flera direktsändningar som sänts på Facebook.

När NyT konfronterar domaren Martin Persson som var den som dömde radiopratarna med uppgifterna säger han följande:

— Det är ingenting som jag jobbar med och har inga kommentarer om den helt enkelt, utan bara fallet som jag har dömt och prövat.

NyT frågar honom sedan om det inte kan tolkas som jäv att han är inblandad i exakt likadan verksamhet som han dömer andra människor för.

– Det får någon annan bedöma i så fall. Jag vet inte riktigt vart du vill komma. Jag har inget med den att göra.

Tidningen konfronterar honom sedan med att han gillat den direktsända podden 20 gånger på Twitter och dessutom retweetat den två gånger och att han därmed marknadsfört den.

– Det får vara din tolkning i sånt fall, svarar Martin Persson.

Källa:
Helsingborgs tingsrätt dömde Ingrid Carlqvist – livesänder själva utan ansvarig utgivare

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SverkerFredrikaKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Oj vad pinsamt för de superkorrekta.

Fredrika
Medlem

Va f-n!!!?!??!? Dj****a politrukhelv****n! Tingsrätterna i Sverige är rätttsvidriga avfallsstationer för idioter och prokriminella politiker. Fy f-n vad mycket däng Helsingborgs tingsrätt kommer att få av HD! Men politrukerna bland nämndemännen bryr sig väl inte. Nya sjuka tag är att vänta. Jag hatar nämndemänidioterna. Ingen heder alks, har de. Spott och spe ska de ha!

Sverker
Medlem

Att fastna så grymt med skägget i brevlådan måste svida ordentligt för denna PK-dåre :-) Nu kommer dom att vrida sig som de maskar dom är, för att komma loss från kroken dom själva satt sig på!