Sverige rekordhöjer flyktingkvoten – idén lanserades av ökänd SD-judinna

INRIKES. Nyligen beslutade Sverige att kraftigt öka antalet så kallade kvotflyktingar som tas in årligen. Först med idén att öka på inflödet av kvotflyktingar var dock sverigedemokraten Paula Bieler, även känd som Bielerplanens författarinna.

Judinnan Paula Bielers idéer om ökad invandring får inte bara gehör inom SD – nu har även regeringen dammat av en av hennes förslag.

Under måndagen rapporterade Fria tider om att Migrationsverket chockhöjer antalet kvotflyktingar som man årligen förbinder sig att ta in till Sverige enligt FN:s fördelningssystem. Kvotflyktingarna tas in till Sverige oberoende av de numera miljontals främlingar som illegalt tar sig in till Europa årligen, i regel med siktet inställt på Tyskland eller Norden.

Fram tills nyligen hade Sverige förbundit sig att ta emot 3 400 kvotflyktingar per år, men enligt det nya beslutet ska man istället ta emot 5 000 årligen – vilket innebär cirka 500 främlingar per månad.

Så många kvotflyktingar har Sverige inte tagit emot sedan Balkankriget. Då handlade det dock till större delen om människor från Europa, medan man nu kommer att ta sig an kongoleser, etiopier, eritreaner och syrier. De flesta platserna kommer också att gå till just syrier, trots att det globalistunderstödda kriget i landet i allt väsentligt är över.

Paula Bielers krav: Fördubbla antalet kvotflyktingar!
Nordfront kan nu avslöja att Sverigedemokraterna och dess dåvarande integrationspolitiske talesperson, judinnan Paula Bieler, redan 2015 gick ut och krävde att Sverige kraftigt skulle öka sitt åtagande i kvotflyktingsystemet.

Judinnan Paula Bieler styr Sverigedemokraternas migrationspolitik och författade partiets nyligen antagna ”migrationspolitiska inriktningsprogram”, den så kallade ”Bielerplanen”.

Kravet var då att Sverige skulle öka inflödet av så kallade kvotflyktingar från den dåvarande förpliktelsen på 2 000 personer till 4 000 per år. SD får nu alltså gehör för sitt krav och mer därtill, i och med Migrationsverkets beslut om att börja ta emot 5 000 per år. Så här skrev den då nyligen uteslutne Stockholmsordföranden för SD, William Hahne, på Facebook i september 2015:

Klicka för större bild.

Källor:
SD vill stoppa nästan alla
Sverige rekordhöjer flyktingkvoten – tar emot 5.000 nästa år

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
LarsEricAndersKarlSigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Allan
Medlem

(((SD))) är analogt med en sirapsskalle som väljer att köpa (((kvällsblaskan))) på Coop istället för på ICA, samma (((lögner))) serverade och endast med sirapsskallens hålögda blick var det någon skillnad på slutresultat.

Sigfrid
Medlem

Det här är ännu ett exempel på att SD inte är lösningen på svartskalle importen utan lösningen är NMR.HELL SEGER.

Karl-Путин A
Medlem

Enligt Miljöpartiet blir en neger svensk om den åker tunnelbana, enligt SD blir en neger svensk om man klär den i svenska kläder och lär den säga God dag.

Detta är skillnaden mellan SDs och resten av 8-klöverns invandringspolitik.

Anders Jonsson
Medlem

Dessa (((satar))) gör bara djävulskap.

SD-partiet och JUDE-lakejerna i Riksdag och regering -måste krossas.

Hell seger!

Eric
Medlem

Detta var droppen. Det var sista gången jag röstade på SD. Nu är det bara NMR som gäller. NMR är vårt sista hopp. Vi är många som har fått nog av SD och deras galenskaper och totala maktmissbruk. De har sålt ut sig åt djävulen. Dessutom har de tagit sig an en politik som är alltmer identisk med moderaternas och dessutom vurmar de för Israel. Till vilken nytta?
NMR har bevisat att en konsekvent linje är enda rätta vägen att gå!

Lars
Medlem

Varför sitter det rasfrämlingar i våra svenska parlament?
Detta är ett underbetyg till de svenska väljarna!