Sveriges regering kämpar vidare för att byta ut även Östeuropas befolkning

FOLKUTBYTET. Migrationsminister Heléne Fritzon meddelar att Sverige kämpar vidare för att påtvinga östeuropeiska länder massinvandring.

Sveriges migrationsminister Heléne Fritzon.

Nordfront har tidigare skrivit om EU:s så kallade Soros-plan som går ut på att med tvång omfördela migranter från tredje världen runt om i globalistunionens medlemsländer. Planen har blivit kraftigt kritiserad av östeuropeiska länder som Polen, Ungern och Slovakien vilka alla driver en mer nationalistisk och invandringsrestriktiv politik.

I syfte att försöka bryta förhandlingsdödläget med de östeuropeiska länderna kom det estniska ordförandeskapet under gårdagen med ett kompromissförslag där mottagartvånget upphävs. Ett förslag som Sveriges regering dock förkastar:

— Vi fortsätter att driva ansvarsfrågan och solidaritetsfrågan intensivt, där vi tycker att det är väldigt viktigt att Europas medlemsstater står upp för ett solidariskt ansvarstagande för asylsökande, menar migrationsminister Heléne Fritzon.

Trots att Europeiska rådets ordförande Donald Tusk uppges ha givit upp hoppet om en omfördelning vill Fritzon fortsatt kunna köra över de länder som inte vill ta emot migranterna:

— Min förhoppning är att våra statsministrar i europeiska rådet ska föra frågan vidare och det är viktigt.

Källa:
Sverige fortsätter kämpa för tvingade flyktingkvoter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JakobSigfridRamonKarlHolger Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Heléne Fritzon, din dumma jävla folkförrädare och JUDE-lakej-kärring.

Senaste
Medlem

Fin bild med svenska flaggan jämte Eu:s, Israels tolv stammar. Sverige är en judisk kommandocentral, Paideia ligger på Nybrogatan 19 i Stockholm, det kanske skulle passa med en demonstration utanför detta institut. Barbara Spectre är internationellt känd bland globalistkritiker och de kanske skulle känna sig obekväma om man sätter lampan på dem med en demo och/eller ett flygblad som delas ut till svenskarna om detta judiska högkvarter och deras förehavanden. Det är bara att trycka upp Spectres egna ord från tv-intervjun samt deras uttalanden på hemsidan om deras roll i invandringen till Europa, Jan Eliassons positioner inom FN och deras… Läs mer »

Anders Jonsson
Medlem

En utmärkt idé med en demonstration utanför deras högkvarter.

Holger
Medlem

Kriget mot oss europeer trappas upp. Det måste bli blodigare. Förrädarsfären drar kanske liknelser till 1:a världkriget. Då de i krigets början och ungefär in ett år kriget var besviken att det inte var blodigt nog. Som vi vet lyckades den mordiska makten trappa upp kriget till den grad att de fick åtnjuta den största blodutgutelse i människans historia. Det är vår plikt som nordbor att stoppa detta folkmord. På alla fronter måste vi alla motarbeta systemet. Till en början kan du protestera genom att sjukskriva dig. Sök alla bidrag du kan. Använd kontanter. Byt tjänster. Gå till kommunalfullmäktig mötena… Läs mer »

Holger
Medlem

Jag glömde att nämna att det bästa sätt du kan stoppa folkmordet är att organisera dig. Ansök om medelemskap till Nordiska motståndsrörelsen idag.

Karl-Путин A
Medlem

Vilken patetisk mumie. Jag skulle hellre tillbringa en helkväll med dessa damer som åtminstone inte kacklar en massa dynga och dessutom har vackrare…. ja, ni ser själva.
comment image
Det finns ingen ansvars- eller solidaritetsfråga gentemot invasiva arter från Mellanöstern eller resten av tredje världen.

Ramón Mercader
Medlem

Regeringen i Sverige vill utöka den långt förda grova antigermanism de för med bl.a. grov antislavicism.

Sigfrid
Medlem

Vår folkfientliga regering gör allt för att byta ut Europas vita befolkning och ersätta den med patrask.All heder till de länder som står emot dessa påtryckningar.

Jakob
Medlem

I historieböckerna kommer Sverige framstå som i särklass den mest destruktiva och folkmordiska nationen utan jämförelse, med ett hat mot sitt eget folk och all form av folkligt självstyre i övriga Europa och världen. Vidriga jävla sionist-lakejer som vänder sig ut-och-in för att blidka sina judiska herrar. Är ett skott i pannan för lätt ett straff för allt det lidande och misär de skapar.. Att judisk extremisk makt elit är motiverat av ett outgrundligt hat och drivkraft att förgöra alla vita (och andra icke-judar) är en sak. Fine. De har sitt eget öde att möta.. Men de nordbor vars sinnen… Läs mer »