EU lanserar ”Sorosplanen” – vill fördela folkmordet jämt över Europa

MASSINVANDRING. Från byråkraterna i den överstatliga globalistorganisationen EU kommer nu ett nytt förslag som ska förhindra att medlemsländer värjer sig från främlingsinvasionen. Förslaget har så tydliga kopplingar till finansjuden George Soros att den till och med i Bryssel benämns som ”Sorosplanen”.

Med hjälp av både morot och piska ska nu EU tillsammans med George Soros intensifiera folkmordet över hela kontinenten.

Europaparlamentet har beslutat att gå vidare med ett förslag till ett nytt system för att fördela flyktingar inom unionen. Kommer man nu överens med Europeiska Unionens råd om förslaget innebär det att den tidigare principen från Dublinförordningen om att asylsökande ska registreras i första ankomstlandet även formellt slopas. Istället skall varje land tilldelas en viss andel av de inströmmande, utan någon övre begränsning i faktiskt antal som länderna kan komma att behöva ta emot.

Hur stor andel varje land skall behöva ta emot beräknas utifrån respektive lands invånarantal och BNP. Systemet innebär att ett land som lyckas öka sin inhemska nativitet och sin ekonomiska aktivitet – kanske till följd av att man väljer att föra en sund invandrings- och familjepolitik – bestraffas med ytterligare fler migranter att ta hand om.

Förslaget avser vidare att tackla vad man kallar ”secondary movements”, det skall inte vara möjligt för de asylsökande att lämna landet de utplacerats till. För att se till att så många migranter som möjligt faktiskt fördelas ut över hela unionen ska förslaget stärka ett antal mekanismer som syftar till att förhindra att sökande ställer sig utanför det officiella fördelningssystemet, exempelvis genom att kasta sina papper och försöka ta sig till sådana länder de hellre önskar leva i.

Valmöjligheten för främlingar att själva välja vilket land de ska invadera minskar med förslaget – allt för att inget EU-land ska kunna undkomma folkutbytet.

Det nya systemet ligger så sätt nära i linje med de uttalade syftena bakom EU-anfadern Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergis paneuropeiska vision om att etniskt blanda upp hela Europa. Över sikt omöjliggörs att vita frizoner kan bestå bland unionens medlemsländer. Även ett mer direkt bestraffningssystem införs för de länder som vill motsätta sig den påtvingande invandringen. För varje person som mottagarlandet nekar skall en bötessumma utbetalas om 50 000 euro första respektive andra året, 75 000 euro tredje året och därefter 100 000 euro per år. För ett land som helt vägrar delta kan det totala beloppet därmed snabbt bli högt. Bötessumman skall gå till en gemensam EU-fond för att finansiera mottagande i de länder som deltar i systemet. I den mån böterna inte betalas av det bestraffade landet kommer motsvarande summa dras av från sådana medel som landet annars skulle ha rätt till från EU på andra områden. Väljer landet å andra sidan att börja delta i systemet, utbetalas 300 euro per mottagen migrant.

Svenska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström (L) har haft ett särskilt ansvar för förslagets behandling. Som så kallade rapportör är det hon som haft att utforma och föredra betänkandet med lagförslaget inför parlamentet. Så sent som veckan innan beslutet togs twittrade Cecilia Wikström ut en bild på sig själv tillsammans George Soros, med vilken hon sades sig haft ”fruktsamma diskussioner” i Bryssel.


Den ungerska regeringen, som varit en av de mest uttalade motståndarna till det nya systemet, har tidigare benämnt det nya lagförslaget som just ”Sorosplanen”. Inte bara med tanke på att förslaget överensstämmer med den judiske rovdjurskapitalistens politiska idéer. Lagförslaget innehåller därtill en uttrycklig bestämmelse om att upprätta ett formellt nätverk tillsammans med så kallade non-governmental organizations (NGO:er) för samarbete, rådgivning och utformning kring allt som rör tillämpningen av det nya systemet.

Godkänns förslaget även i Europeiska Unionens råd skall systemet sedan fasas in över en treårsperiod. Tanken är att den nyupprättade myndigheten EU Asylum Agency skall övervaka att länder med ett historiskt lägre mottagande bygger upp en kapacitet under de kommande åren för att börja ta emot fler.

Lyssna nedan när Radio Nordfront diskuterar Sorosplanen:

Källor:
Draft European Parliament Legislative Resolution
Implementation of Soros plan is making headway in European Union

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
15 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Peter H. Norrland
Nybörjare
Peter H. Norrland
2 år sedan

Cecilia Wikström är ett lysande exempel på en folkförrädare som verkligen förtjänar en alldeles egen lyktstolpe!

Fimbultyr
Nybörjare
Fimbultyr
2 år sedan

Peter, du bidrar verkligen inte till en sofistikerad diskussion hur vi ska stoppa det här, genom sådana där ”lyktstolpe”- uttalanden.

Allan
Nybörjare
Allan
2 år sedan
Reply to  Fimbultyr

Men det gör du Martin Gustavsson i Ovetenskapliga kommunistpartiet som egentligen endast är en blogg?

https://www.nordfront.se/ta-ifran-systemet-det-som-det-behover-mest.smr#comment-1186

Fimbultyr
Nybörjare
Fimbultyr
2 år sedan
Reply to  Allan

Du virrar Allan! Mer än lovligt.

Allan
Nybörjare
Allan
2 år sedan
Reply to  Fimbultyr

Visst retar det dig att jag vet att du är Martin Gustafsson i Ovetenskapliga kommunistpartiet? Dina nedslag och hyckleri på tangentbordet är lika unika som dina kognitiva tillkortakommanden.

Peter H. Norrland
Nybörjare
Peter H. Norrland
2 år sedan
Reply to  Fimbultyr

Jag är inte här för att föra ”sofistikerade diskussioner”, endast uttrycka mina innersta spontana osminkade privata tankar och tydligen gillar fler läsare sånt!

Kanske SD vore nåt för dig?

Fimbultyr
Nybörjare
Fimbultyr
2 år sedan

Den där sortens ”osminkade, privata tankar”, bidrar inte till något annat än att öka Nationalsocialismens dåliga sådd, som leder till dålig skörd! Var lite intelligent! Förädla det emotionala! Öka inte desorienteringen.

Holger
Nybörjare
Holger
2 år sedan

Systemet itensifierar folkmordet. Vi måste också intensifiera vår kamp emot systemet och folkförrädarna. Det måste också klargöras att vara delaktig i folkmordet kommer att ha framtida konsekvenser.

Joss
Nybörjare
Joss
2 år sedan
Reply to  Holger

Sådana som Cecilia Malmström har sålt sitt folk, om vi nu är hennes folk, för pengar och status. Om vi tar makten kommer hon förlora allt vad pengar och status heter, för henne ett öde värre än döden.

Allan
Nybörjare
Allan
2 år sedan

Alla rasfrämlingar skall deporteras till grIsrael så judarna äntligen får skörda vad de draksått åt andra.

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Om tillräckligt många vita européer bestämmer sig för att”Sorosplanen” ska bli början på slutet för JUDE-makten och EU i Europa, då blir det så…

Hell seger!

Allan
Nybörjare
Allan
2 år sedan

Antivit judinna går loss med sin genetiskt betingade antivitism, alla judar är antivita: https://dailystormer.hk/i-hate-white-people/

имя
Nybörjare
имя
2 år sedan

Hur gammal är han egentligen? Är det inte dags att dö nån gång?

Joss
Nybörjare
Joss
2 år sedan
Reply to  имя

Jag hoppas han blir mycket äldre. Hellre att våra fiender leds av människor som är gamla och inte kan tänka nytt och utgår från gårdagens taktiska överväganden. Än av yngre och mer dynamiska förmågor.

Hampus
Nybörjare
Hampus
2 år sedan

Dessa folkförrädare asså… Skulle aldrig förråda mitt folk oavsett hur mycket pengar/makt jag fick! Skamligt