Sverige vinner brons i ”kvotflyktingmottagande” tack vare SD-förslag

MASSINVANDRING. Att regeringen anammat Paula Bielers (SD) krav på utökat mottagande av flyktingar enligt FN:s kvotsystem gör att endast USA och Kanada tar emot fler ”kvotflyktingar” än Sverige under 2018.

I fjol fick Sverigedemokraterna gehör för sitt krav, utarbetat av judinnan Paula Bieler, om att Sverige ska ta emot minst 4 000 kvotflyktingar per år. Migrationsverket skriver på sin hemsida att Sverige numera är det land i världen som är på tredje plats när det gäller antalet kvotflyktingar som tas emot per år. De två ”toppositionerna” upptas av USA och Kanada

Migrationsverket skriver att 5 000 ”kvotflyktingar” kommer tas emot under 2018. Nytt för i år är att fokus kommer att läggas mer på att ta emot svarta afrikaner så att de inte ska behöva drunkna när de försöker ta sig över Medelhavet:

Vidarebosättning blir nu också en allt viktigare insats för att förhindra att människor riskerar livet i sina försök att korsa Medelhavet för att nå Europa. En del av Sveriges uttagningar i Nordafrika kommer därför att ske längs den centrala Medelhavsrutten.

Migrationsverket skriver att ”de mest utsatta och sårbara flyktingarna som befinner sig utanför sitt hemland” nu kan ”komma till Sverige på ett ordnat sätt”. Trots att fred numera råder i Syrien så räknar Migrationsverket med att Syrien kommer vara ursprungsland för den största gruppen av ”kvotflyktingar” som Sverige tar emot.

Källa:
Sverige tredje största mottagarlandet av kvotflyktingar

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SigfridSenasteErnstRebeccaKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

SD som viger sin existens åt att bekämpa invandringsmotstånd förstör Sverige. Åttaklövern villiga medhjälpare i judisk makts folkmordsprogram för Europa och Sverige.

Vera
Medlem

Undra alltid vad skall vi med SD till, när de har helt frångått alternativ? Fall inte i taktikfällan utan rösta på ett verkligt alternativ NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN och Du slipper ångerkänslan efter alla besvikelser som Sverige Demokraterna kommer med.

Karl-Путин A
Medlem

EUs tuffaste asylregler kallas detta i (((svensk lügenmedia))).

DUMSVENSKAR VAKNA!!!!!!

Rebecca
Medlem

Så vad flyr de syriska ”flyktingarna” ifrån då? Ansvaret att åter bygga upp sitt land? De som valt att stanna i Syrien måste se ner på dessa dårar. Men mest borde de se ner på oss, som ens tar emot folk som kommer därifrån.

Ernst
Medlem

DET ÄR ETT ERÖVRINGSTÅG! DOM FLYR INTE! DOM INVADERAR OCH ERÖVRAR EUROPA!!!!

Senaste
Medlem

Europa är redan erövrat av de som flyttar folkmassorna hit. ”Flyktingarna” är bara verktyg för att heterogenisera kontinenten.

Sigfrid
Medlem

SD är inget alternativ om vi vill slippa import av svartingar det enda alternativet är NMR.

Ernst
Medlem

varje tillskott av rasfrämlingar till sverige är ondska. STOPPA ONDSKAN!