SvD återaktualiserar ”skinhead-hotet” mot Almedalen

LÖGNPRESSEN. ”Släpper lös skinheads om vi inte får tillträde” – så lyder rubriken på en ny hetsartikel från den judiskägda dagstidningen Svenska Dagbladet. Tidningen fruktar att Nordiska motståndsrörelsen kommer att vara ännu mer aktiva på årets upplaga av Almedalen och låter ”forskaren” Christer Mattsson sia om organisationens undergång efter ett misslyckat valresultat.

Det var i januari, då Nordiska motståndsrörelsen höll en presskonferens rörande bland annat årets upplaga av Almedalsveckan, som riksrådsmedlemmen Emil Hagberg fällde den numera legendariska kommentaren:

— Om vi inte ges tillträde till Almedalen så kommer vi släppa lös tusen fulla skinheads i Visby.

Ett uttalande som både Region Gotland och mainstreammedia tog på fullaste allvar.

–- Vi analyserar just nu hoten och ser över hur vi ska hantera dem. Jag ser det som ett ytterligare bevis på att det här är en organisation som använder sig av obehagliga metoder, beklagade sig regionstyrelsens ordförande Meit Fohlin (S) till Hela Gotland, apropå de tusen fulla skinnskallarna.

Enligt en undersökning på Nordfront kan det dock bli så många som 1 500 sympatisörer till Nordiska motståndsrörelsen som kommer till Visby under politikerveckan.

Frågan om skinhead-invasionen av Visby har nu återaktualiserats av Svenska Dagbladet (SvD) med tanke på att polisen behandlar en ansökan från Nordiska motståndsrörelsen om att hålla en allmän sammankomst i staden under Almedalsveckan.

SvD citerar Hagberg och låter sedan ”forskaren” Christer Mattsson bedöma allvaret i ”hotet”. Han bekräftar att han tror att Nordiska motståndsrörelsen kommer att vara ännu mer aktiva i Almedalen än förra året, oavsett tillstånd från Region Gotland eller polisen. Samt att organisationen – likt de ”ryska trollfabriker” som mainstreammedia tror existerar – kommer att ”göra allt de kan för att undergräva förtroendet för valsystemet inför, under och efter riksdagsvalet”.

— Deras världsbild är att valet är riggat och att medborgarna är hjärntvättade, menar Mattsson.

Han förutspår också att ett mindre lyckat val felaktigt kommer att ”skyllas på valfusk” och att en sådan utgång kan leda till organisationens undergång.

— Nu har de valet att känna entusiasm inför. När det misslyckas är det möjligt att organisationen kollapsar, hoppas Mattsson.

Källa:
”Släpper lös skinheads om vi inte får tillträde”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Det är ju dock inte alls som kommer hända. Är inte denne Mattsson påläst nog för att vara bekant med NMR:s ockulta gren, som kommer frammana minst tio tusen våldsbejakande och allmänt onda andar, vilka kommer hemsöka varenda etablissemangslakej i deras sömn? Samt få dem att väta sina sängar. Frågan är egentligen vad som är värst, dessa fulla skinheads eller dessa tio tusen andar? Helt klart är att politikeretablissemanget kommer göra i byxorna hela tiden de är där, så oroliga som de kommer vara. Så det är nog lika bra att de själva stannar hemma, för att undslippa denna offentliga… Läs mer »

Anna
Nybörjare
Anna
2 år sedan

Oi oi!

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

— Nu har de valet att känna entusiasm inför. När det misslyckas är det möjligt att organisationen kollapsar, hoppas Mattsson.

Hahahaha!! Ja där fick jag ett efterlängtat gapskratt så tårarna rann. Tack för det, Mattsson.

100 eller 100 000 röster är precis skitsamma. Segern över demokratin kommer aldrig att ske via valsedeln.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Precis – Nordiska motståndsrörelsen har vuxit sig alldeles för stark för att knäckas av en sån bagatell. NSDAP i Tyskland kom inte in i Riksdagen första året det bildades och NMR har inte heller det som en förutsättning för fortsatt kamp. Tiden är på vår sida och vi kommer att växa till den största folkrörelse som det här landet någonsin skådat.