Succé för Nordfronts intervju med Alain Soral

NORDFRONT. Över hundratusen tittare och mer än tusen kommentarer på Youtube. Nordfront TV:s intervju med Alain Soral har blivit en stor succé.

Tidigare i år besökte Johan Persson Frankrike och nyligen publicerades intervjun som han gjorde med Alain Soral å Nordfront TV:s vägnar.

Den filmade intervjun, som smygpublicerades på ett helt nytt Youtube-konto för att kringgå den politiska censuren, har nu på bara två veckors tid blivit viral och fått över hundratusen visningar. Filmen har också över tusen kommentarer som avslöjar att de flesta tittarna är fransmän.

Intervjun gjordes på franska och har sedan textats till svenska. Ämnena intervjun gick in på sträcker sig från gula västarna och politiskt våld till Venezuela och amerikansk imperialism i Sydamerika samt Nordkorea, psykisk ohälsa och västvärldens alltmer degenererade utbildningssystem – och mycket annat!

För att säkerställa att intervjun inte försvinner från internet har en sympatisör återpublicerat den på Bitchute:

Alain Soral är en mångfacetterad fransk politisk aktivist som varit aktiv i såväl det franska kommunistpartiet som Front National och dessutom skrivit ett stort antal böcker, varit boxningstränare och arbetat med film. Idag driver Soral en organisation som heter Égalité et Réconciliation och beskriver sig själv som vänsternationalistisk och att man är ”till vänster för arbetarna och till höger för moralen”. Soral är också en kritiker av judisk makt och har nyligen dömts till ett års fängelse för att ha kritiserat de som har makten att med lagens hjälp tysta sina kritiker.

Stöd Nordfronts medieverksamhet genom att donera Bitcoins till: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
nordboJohan PerssonAnders JonssonLarsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Larsson
Redaktör

Den kanske bode textas på engelska också?

Anders Jonsson
Medlem

Intervjun är otroligt bra.

Tack till den mycket kompetente Johan Persson:

Alain Soral är en man av det rätta virket!

Johan Persson
Redaktör

Tack!

Johan Persson
Redaktör

Skriv till johan.persson@nordfront.se om du skulle vilja hjälpa till med ett sådant projekt.

nordbo
Medlem

Enorm person att hålla låda – mycket information.
Han är väldigt medveten om omständigheterna – väldigt berest.