”Sexrådgivaren” Janouch: ”NMR bedriver en förtalskampanj mot mig”

SJÖGRENGATE. Den så kallat Sverigevänliga judinnan Katerina Janouch har gått ut för att dementera att hon skulle delta i Mynttorgsmanifestationen på söndag med Pär Sjögren, trots att hon aldrig varit tilltänkt talare. Hon menar också att Motståndsrörelsen har en ”förtalskampanj” pågående mot henne.

Katerina Janouch på Mynttorget i Stockholm. Foto: Nordfront.

Nordfront kunde under gårdagen avslöja att ett antal så kallade Sverigevänner valt att hoppa av söndagens protestmanifestation på Mynttorget. Anledningen är att Nordiska motståndsrörelsens Pär Sjögren är en av talarna.

Trots att judinnan Katerina Janouch – som lyfts fram som en ledargestalt inom den ”Sverigevänliga” rörelsen – inte har varit tilltänkt som talare på samma event som Sjögren, har hon nu valt att ”dementera” att hon kommer att delta.

”På förekommen anledning: På söndag är det demo på Mynttorget och NMR ska medverka. Jag skulle givetvis aldrig demonstrera ihop med dessa individer som dessutom driver en förtalskampanj mot mig enkom på grund av min etnicitet”, skriver Janouch på Facebook.

Hon fortsätter inlägget med att befästa sin ståndpunkt att inga ”extremister” är välkomna att protestera mot systemet tillsammans med den grupp ”dissidenter” som är lojala mot henne:

De breda folkliga Sverigeprotesterna handlar om protester mot maktmissbruk, en kamp för ett rättvist och demokratiskt samhälle där vanliga människor ska kunna känna sig trygga med vetskap att inga extremister står och drar i trådarna. Extremismen och nazismen i NMR är krafter som bland annat önskar rensa bort människor som jag. Att någon ens insinuerar att jag skulle ha ngt samröre med dessa är fullkomligt bisarrt.

Hon skriver också att ”vi kommer i god tid informera om och när nya Sverigeprotester med Gula västar ska äga rum” och att ”det är inte söndagen den 3 februari på Mynttorget”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
6 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
_DH_
1 år sedan

”vanliga människor ska kunna känna sig trygga med vetskap att inga extremister står och drar i trådarna. Extremismen och nazismen i NMR är krafter som bland annat önskar rensa bort människor som jag.” En så ironisk projicering med tanke på att detta är fråga om just en jude, ett folk som i flera tusen år önskat utrota alla som stått i deras väg. Denna önskan har förevigats bl.a. i Purim-ritualen, som firar mordet på Haman och hans följare, samt i budet om att utrota Amaleks säd, vilket de anser att vi är. ”extremister som står och drar i trådarna” är… Läs mer »

Sverker
Sverker
1 år sedan

Denna judinnan är liksom alla andra judar medveten om att de inte har en chans i en direktsänd debatt. De skulle avslöjas som bedragare & lögnare direkt. De gjorde misstaget under rättegångarna i Kanada mot Ernst Zündel 1985 & 1988, och har aldrig sedan dess vågat debattera. Judinnan slingrar sig här på det klassiska sättet med trams-argumentet att ”jag debatterar inte med sådana individer”. Vi skall köra stenhårt med att sätta strålkastarn på att de aldrig vill debattera, för att då exponeras juden som lögnare! Enl. andra, så har juden tydligen alltid varit känd för att ljuga. Det står dessutom… Läs mer »

Tobias
Tobias
1 år sedan

Haha packa din säck och dra,vi vill inte ha dig och din sort här!

Fredrika
Fredrika
1 år sedan

Den självutnämnda och av Svärjevenner hyllade ”ledaren” för gula västarna i Sverige polisanmäler och kopplar in Säpo när Fjälling ställer en fråga och basunerar att hon är trakasserad av ”extremister” när när helt andra svärjevenner tar avstånd från ett evenemang där en av oss talar om sina erfarenheter av våra rättsotrygga domstolar. Som om det inte räckte med att ljuga om sin släkts möte med ”förintelsen”. Håller med Tobias, judinnan ska packa sina väskor, åka hem till Israel och sluta med illegitim påverkan på vårt samhälle. Vi ska inte ha någon jude som låtsas företräda svenska folkets intressen. Det är… Läs mer »

Torkelsson
Torkelsson
1 år sedan

…”driver en förtalskampanj mot mig enkom på grund av min etnicitet”,

är det verkligen sant? Beror det inte helt enkelt på judarnas beteende och folkfientliga agenda, och inte etnicitet?
Jag menar att vilken folkgrupp som helst hade väl bemötts på samma fientliga sätt, om de uppträtt som judarna. Mig veterligen saknar dem dock motsvarighet.

Jim
Jim
1 år sedan

Res tillbaka till Prag din ödla!
Vore kul att se om du lyckas med ditt jävla svammel där istället.