SD och M: ”Avsätt Morgan Johansson”

INRIKES. SD och M vill avsätta den judisk maktlojale justitieministern Morgan Johansson. 

Justitieministern Morgan Johansson i hånad bild.

Sverigedemokraterna (SD) meddelade idag att de kommer att väcka en misstroendeförklaring mot den socialdemokratiske justitieministern Morgan Johansson. Detta efter den senaste tidens uppmärksammade kriminella våldsdåd.

— Det är uppenbart att justitieministern, som i det här fallet är ytterst ansvarig för att klara de här situationerna, inte förstår allvaret. Han klarar inte av att hantera det och därför borde riksdagen på något sätt markera missnöje med det arbete som tyvärr inte sker, säger SD:s partiledare Jimmie Åkesson.

Han tror inte att ett byte av justitieminister kommer att stävja den invandringsrelaterade kriminalitet men att det ändå finns poänger med en misstroendeförklaring.

— Dels så understryker det ju allvaret, dels så ger man den befintliga justitieministern en väldigt tydlig signal om att vi förväntar oss mer. Man ger inte minst regeringschefen en väldigt tydlig signal från riksdagen om att vi förväntar oss mer, och att vi förväntar oss att man faktiskt gör nånting, säger Åkesson.

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson har uppgett att han kommer att stödja SD:s misstroendeförklaring.

— Det är rätt att nu rikta misstroende mot justitieministern. Han är sedan fem år ytterst ansvarig för den situation vi har fått i Sverige. Den är helt ohållbar. Antingen gör en minister sitt jobb eller så tar man konsekvenserna och avgår. Vi kommer att rösta för en misstroendeförklaring.

Statsminister Stefan Löfven har i sin tur sagt att han har fullt förtroende för justitieministern.

Morgan Johansson har – förutom att grovt ha misslyckats med att stoppa vågen av sprängningar och skjutningar i Sverige – även utmärkt sig som särskilt trogen judiska lobbyister. Efter att mäktiga Judiska världskongressen besökte honom 2017 meddelade Johansson att polisen kommer att rikta in sig mindre på att stoppa grov kriminalitet och mer för att stoppa den legalt verkande oppositionsrörelsen Nordiska motståndsrörelsen. Detta genom att ”se över lagen om hets mot folkgrupp och ordningslagen”, något som lett till ett rent löjeväckande slöseri med polisiära resurser, som tagits från reell brottsbekämpning.

Källa:
M stödjer SD:s misstroendeförklaring mot justitieministern

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Jan HjelmRokvikenTobiasSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Lite traditionellt politiskt skådespel för dum-svensken. Speciellt de stackare som diggar Åkesson. Lite ”spännande” turer fram o tbax mellan alla förrädarna i regeringen.
Till slut sitter den mentala & fysiska myggan, Morgan, kvar på sin post.

Tobias
Medlem

Bättre vore att hänga han för sina brott mot det nordiska folket,han är en förbrytare och skall således upp i galgen!

Rokviken
Medlem

Dubbla lojaliteter. Stor del till den invandrande röstboskapen och resten den judiska maktrörelsen.
Bägge av invasiv sort och borde behandlas därefter.

Jan Hjelm
Medlem

Varken SD eller M är trovärdiga som oppositionspartier. Om man inte i varje ögonblick obstruerar och kraftfullt verkar för att fälla Regeringen så är detta bara ett spel för gallerierna. Morgan Johanssons avlägsnande skulle inte innebära någon förbättring. Han är bara toppen på det isberg av makt som hela tiden river upp en allt större reva i det svenska Titanic där förstaklasspassagerarna redan firar ner livbåtarna.