Internationell judisk maktorganisation räds Nordiska motståndsrörelsen: ”Alarmerande”

SIONISM. Judisk maktorganisationen World Jewish Congress anser att det antisionistiska motståndet i Sverige är ”alarmerande” och vill nu bland annat förbjuda nationalsocialistiska symboler för att försöka hindra den växande oppositionen.

Den internationella judisk maktorganisationen World Jewish Congress (WJC) anser att det växande antisionistiska motståndet i Sverige är ”alarmerande”. Juden bakom uttalandet är organisationens vice ordförande, Robert Singer, som under onsdagen besökte Sverige i syfte att påverka politiker att vidta kraftåtgärder mot människor som kritiserar judisk makt.

Förutom muslimer pekades så kallade ”nazister” ut som den särskilda grupp som WJC är oroliga över:

— Nazister får inte ges möjlighet att öppet marschera med symboler som kränker andra grupper i det svenska samhället. Det här måste man ta tag i via lagstiftningen, menade Singer som med detta åsyftade Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg den 30 september.

Singer har under sitt besök i Sverige samtalat med bland annat olika ministrar och polischefer. En av de ministrar som han pratade med är den kontroversielle och mot Motståndsrörelsen mycket fientlige inrikesministern Morgan Johansson.

— Vi hade ett väldigt bra och konstruktivt samtal med Robert Singer. Han var angelägen om att våra kontakter ska fortsätta och vi informerade honom om att vi tänker se över lagen om hets mot folkgrupp och ordningslagen, sa Johansson.

Singer uppgav sig vara mycket nöjd med detta besked även om han menade att regeringen ”inte gör tillräckligt”. Han passade bisarrt nog dessutom på att berömma polisen som stoppade Motståndsrörelsens demonstration i Göteborg och som upprepade gånger gick till våldsamma attacker mot organisationens aktivister.

Polisen i full färd med att tillfredsställa judisk maktorganisationen World Jewish Congress.

Den judiska lobbyorganisationen lade sig också i Göteborgsdemonstrationen i förväg och lyckades därmed påverka hur svenskar demonstrerar i Sverige. Bara timmar innan Förvaltningsrättens intention att köra över polisens beslut och ändra demonstrationsrutten offentliggjordes, så lät GP publicera en uppmaning från World Jewish Congress om att göra just detta. Kravet om ändrad rutt kom efter att polisen tidigare flyttat den ursprungliga demonstrationsvägen så att den passerade i närheten av stadens synagoga, mitt under firandet av den judiska högtiden Yom kippur.

World Jewish Congress krävde inför demonstrationen i Göteborg att Motståndsrörelsens rutt skulle ändras – vilket den också gjorde i sista stund.

World Jewish Congress är en av de mäktigaste judisk maktorganisationerna i världen med filialer i bland annat Bryssel, Paris, Moskva och Buenos Aires. De har också kopplingar till den franska branschen av Rothschild-familjen genom dess ordförande David René de Rothschild. Organisationen har under flera decennier arbetat mot bland annat europeiska rörelser som motsatt sig massinvandringen till kontinenten, verkat för omfattande internetcensur samt jagat ålderstigna människor som arbetade i diverse arbetsläger under andra världskriget.

Källor:
Internationell oro för ökande antisemitism i Sverige
World Jewish Congress Wikipedia

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

18
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
9 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
JohanRamonRokvikenJakobJoss Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Victor
Medlem

Intressant då nationalsocialistiska symboler är inte ens förbjudna i Israel.

Allan
Medlem

HumantIsraelVirus känner effekten av immunförsvaret. 2028 är årets juklapp tvål och lampskärm.

Fimbultyr
Medlem

Du skriver så jä**a dumt, om och om igen ”Allan”.

Allan
Medlem

Att du tolkar det du läser som dumt beror snarare på dina egna kognitiva tillkortakommanden Martin Gustafsson i Ovetenskapliga kommunistpartiet, än att det faktiskt förhåller sig som du påstår. Något alla nu kan se i diskrepansen i dina uttalanden som ”Andreas” om ”högsta etiska och moraliska standard osv.” som du tydligt inte efterlever själv när man lätt avslöjar ditt hyckleri, inte minst genom dina ordval när dina ringa kognitiva förmågor snabbt tryter när någon vågar sätta emot.

Fimbultyr
Medlem

Ok, så du bryr dig i din intellektuella standard, plötsligt!?
Fortsätt med det.

_DH_
Medlem
_DH_

Buggen i kommentarssystemet kan vara lustig ibland. Titta, Allan – ”jag” gav dig hela tre upp-röster, och din belackare fick två ner av ”mig”. :-D

Allan
Medlem

Det måste vara en väldigt konstig bugg i så fall i och med att i det gamla systemet så kom t.ex. ganska omedelbart sex stycken + varav tre-fyra från kända skribenter på rena trollinlägg som de riktiga personerna aldrig skulle gillat, och dessutom under äldre artiklar som få läste. Väldigt mycket ”slump” för att det skall vara statistiskt gångbart. Buggar är inte så selektiva. Med nytt system kan det ju dock vara en kombination, då det är relativt nyligen det infördes och samma mönster ännu inte kan ses då det ännu inte finns så gamla kommentarstrådar.

Rokviken
Medlem

Man har ett konto på VK och när man vill betygsätta kommentarer på NF så har man möjlighet att ändra sitt användarnamn till vad som helst. Om du är Klas Lund så kan du ändra till Kalle Anka. Har jag missförstått?

Sverker
Medlem

Uups, dags för att agera så landet kan utropas som ”Judenfrei”! Über-kroknäsa som nästlat sig in och kackar skall ut! På väg ut skickar vi ut mentala/fysiska-pygmén-Johansson dessutom.

Fredrika
Gäst
Fredrika

Jag blir så arg när jag läser detta. Singer talar med självklar och självpåtagen auktoritet vad Sverige måste och inte får tillåta. WJC ger order till sina rasfränder i toppen av Göteborgsposten om att publucera sina krav, och de judiskt kontrollerade myndigheterna, denna gång Polisen, ändrar sin insats utifrån judarnas krav och bryter till och med mot lagar för att trakassera oss på WJC:s uppmaning. Johansson är uppenbart smickrad över att ha fått umgås med ett rovdjur från Israel-USA och har med förnöjsam underdånighet tagit emot direktiven från Singer. Singer är nöjd med att Johansson har uppfattat alla direktiv och… Läs mer »

Johan
Medlem

Isreal är dock inget utan usa

Senaste
Medlem

Judar har ingen särskild ställning i världen, har jag hört… Blir rosenrasande över detta och många tankar väcks, bl a funderar jag på alla svenssons och motsvarande i andra länder, som lever i en Huxley-liknande tillvaro, helt drogade på soma i någon form och likgiltiga inför vad makthavarna gör. Eller så är de äldre konservativa dumstrutar, socialdemokrater och moderater, totalt genomdemokratiserade och har gått ett helt liv utan att ha tänkt en enda egen tanke, med villfarelser att de ”är med och påverkar” när de röstar. Judarna har hjärntvättat dem till den grad att svart på vitt inte hjälper, de… Läs mer »

Joss
Medlem
Jakob
Medlem

Sluta med att försöka härska över resten av världen och kryp tillbaka under en sten i Israel så har ni inget att frukta – förutom ansvaret och konsekvenserna av allt brottsligt beteende ni redan begått. Vi ger oss ALDRIG!

Ramón Mercader
Medlem

Dan Eriksson måste Erkänna att ha motsvarande mål som den minoritetsgrupp som gav oss muslimerna vore realistiska mål.

World Swedish Congress som kan få polisen i de flesta länder i världen att lyda för svenskars önskemål hade varit en extremt liten del av sådana realistiska mål.

Johan
Medlem

World Aryan congrees shut it down.
Dan procati lite svårt inte finns svenskarnas hus i Sverige

Ramón Mercader
Medlem

World Aryan Congress blir för brett även om svenskarna tillhör den ariska rasen i form av den nordgermanska.

World Nordic Congress blir också för brett.

Det måste vara just World Swedish Congress och inget annat för att vara en del av realistiska mål.

Dan Eriksson har ju full koll på det.

Johan
Medlem

Det betyder ni gör rätt