Rysk statsmedia uppmärksammar SD:s liberalisering

MEDIA. Ryska Sputnik International uppmärksammar Sverigedemokraternas liberalisering och den ökade kritiken mot partiet från alternativmedier.

Den ryska statsmediekanalen Sputnik International har uppmärksammat SD-ledaren Jimmie Åkessons vänsterliberala uttalanden om att tillåta homoadoptioner samt att de inte kommer att tvinga några utlänningar att flytta tillbaka till sina hemländer. Detta under rubriken ”Förvirring när Sveriges största högerparti omfamnar HBTQ-adoptioner och migration” .

Sputnik skriver att SD:s kappvändande i dessa frågor skapat ökat missnöje gentemot partiet från alternativmedier så som invandringskritiska Samhällsnytt och socialkonservativa Världen idag.

”SD-ledarens svar på frågorna indikerar en kraftig omsvängning inom partiet, från värde- och socialkonservatism mot den vänsterliberalism som man tidigare kritiserat de övriga partierna för. Det gäller bland annat invandringspolitiken, där Åkesson nu klargör att SD om man kommer till makten kommer att acceptera all tidigare invandring och inte tvinga någon – med undantag för kriminella – som tagit sig in i landet att återvända” skriver till exempel Samhällsnytts Mats Dagerlind, ett citat som Sputnik även översatt.

Den ryska statskanalen uppmärksammar dessutom idag att dess svenska kollegor på SVT vikit sig för muslimska påtryckningar när de censurerat en artikel från en jude boendes i Sverige. Denne jude konstaterade att hoten och våldet mot judar i Sverige inte kommer från nationalsocialister – något som den hårt kritiserade bilderbergaren och Center-ledaren Annie Lööf insinuerat – utan ifrån importerade muslimer från den tredje världen som tagit med sig sina konflikter med Israel hit till Sverige.

Källor:
Confusion as Sweden’s Largest Right-Wing Party Endorses LGBT Adoption, Migration
Swedish Broadcaster Deletes Piece on Muslim Anti-Semitism After Threats

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

19
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
16 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
DonnieRamón MercaderLefflanVintSenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Rysk media har förmågan att berätta sanningen – Den förmågan saknar Svensk systemmedia.

Karl-Путин A
Medlem

Rysk media är bättre än västmedia, men även rysk media berättar de sanningar som passar dem. Rysk media har tex aldrig berättat att Röda arméns invasionshorder våldtog alla tyska kvinnor mellan 3 och 103 år när de invaderade östra Tyskland i andra världskrigets slutskede. Inte riktigt alla, många lyckades hålla sig undan, men de var öppet villebråd.

”Det stora fosterländska kriget” kallar Putin och hans Ryssland denna skamliga episod i Rysslands historia.

Den-Kristne
Medlem

All media kan inte tala 100 % sanning och självrannsakande – FÖRUTOM NORDFRONT SÅKLART. Det behövs nationalsocialister i Ryssland också! Finns det?

Pierre
Medlem

Jepp.

Vint
Medlem

Föredare finns altid…..

Sverker
Medlem

Något som är ännu mer tabu, är att Hitlertyskland tvingades att utföra första slaget emot Sovjet 1941. Det var enda chansen de hade mot ett Stalinsovjet, som nån vecka senare skull anfallit, inte bara Tyskland utan Europa. Nutida folk som inte vet nånting om nånting, himlar med ögonen av det totala storhetsvansinne som de tycker att tyskarna hade, när de läser att tyskarna var indignerade på alla europeiska folk, som inte visade någon tacksamhet för att Tyskland tog smällen!
Den officiella historien är så himlaskriande tvärtom!

Pierre
Medlem

Den röda döden…, en del ryska soldater varnade dock civilbefokningen för packet som skulle komma efter, vilka bestod av Stalins gullgossar som satt inspärrade innan kriget, våldtäktsmongoler och annat vedervärdigt pack..

Sverker
Medlem

Kanske ännu mer tabu, är vad partisanerna gjorde, och framförallt vilka de var. I huvudsak judar, som fullständigt emot krigets lagar generellt, men som rekord i djävlighet i synnerhet, utklädda till tyska soldater gjorde de mest bestialiska dåd mot ryska civilbefolkningen för att skapa hat mot tyskarna. Ungefär samma judetaktik som utfördes av england mot tyskarna under första världskriget, där man piskade upp hatstämningar med ljug-historier om avhuggna händer på belgiska barn, etc,etc. Detta betéende var tysken helt främmande, som väl får anses som det mest moraliska folk som finns, och de visste inte hur de skulle värja sig mot… Läs mer »

Den-Kristne
Medlem

Och VARFÖR får inte nationalsocialistiska partier majoritet i de Europeiska ländernas val?

Lefflan
Medlem

Kina, som också var kommunistiskt precis som Sovjet, höll på med samma usla taktik under kriget mot Japan. Kolla in ”Massakern” av ”Nanking” som Japan anklagas för. Japan anklagas för en massaker på 200 000+ civila i den staden, där de slaktade folk på de mest bestialiska sätten, massvåldtäkter, där Japaner tävlade med varandra om hur många civila de kunde klyva på mitten med ett svärd, de använde civila som bajonett träning m.m. Detta är den officiella historien, och som vi alla lärt oss, så är den officiella historien om historia, en lögn. ”What Actually Occurred in Nanking At the… Läs mer »

Sverker
Medlem

Aha, detta var nytt för mig! Klart att ”dom goda” ljugit om detta också.
Tackar för informationen.

Lefflan
Medlem

Jag såg en dokumentär om ”Nanking massakern” när jag var 15, och den var fruktansvärd, jag mådde dåligt av den i flera veckor då det som presenterades var så extremt sjukt. Det är precis samma sak som med de sjukaste ’förintelse’ dokumentärerna som finns, som är upplagda till att vara så sjuka som möjligt och utmåla tyskarna, i detta fallet japanerna, som ondskan självt personifierat. Spola fram nästan 10 år senare, och jag lärde mig att förintelsen var en bluff, en vidrig lögn. Och jag kom att tänka på den dokumentären jag såg för länge sen, och hur illa den… Läs mer »

Donnie
Medlem

Du får ursäkta om jag lägger mig i , Håller med dig i mångt och mycket men skulle vilja säga att Sovjetunionen inte var Rysk . Utan Judisk med en fullt ut Judisk världs åskådning . Med det sagt inte förvånande att det inte talas om det i någon media !

Senaste
Medlem

Denne jude hamnar alltså i den kategori av främingsfientliga rasister som enligt Paideias Jan Eliasson ser ”det främmande”, kulturella och religiösa influenser, som ett hot och inte som ”möjligheter och potential för positiv förändring”.
Juden får det juden ber om.

Ramón Mercader
Medlem

– Som vi förstått det var Stalin rätt hårdhänt med sodomiter och feminister?

– Ja, han skickade dem alla till gulagen.

– Tänka sig, ibland finns det användning för ett gulagsystem ändå.

– Dessa passade rätt bra där.