SD helvänder – säger ja till homoadoptioner

INRIKES. Sverigedemokraternas principprogram är emot ensamstående och samkönade adoptioner. Men nu vänder partiledaren, som har ”utvecklat sina värderingar”.

Sverigedemokraterna har tidigare varit tydliga i sitt nej till ensamstående och samkönade adoptioner.

Men i en intervju med tidningen SvD Junior svarar nu partiledaren Jimmie Åkesson på frågan om två personer av samma kön ska få adoptera:

– Vi har inte tyckt så tidigare men vi har blivit ett stort parti. Jag har varit väldigt skeptisk, men jag har utvecklat mina värderingar.

Om hur det övriga partiet ställer sig till frågan säger Åkesson:

– Det är vårt ungdomsförbund som drivit fram det. Jag trodde att det skulle stöta på lite motstånd men det har inte varit något motstånd alls faktiskt.

Vad alla väljare bör fråga sig är om det verkligen är en ”utveckling” av värderingar som det handlar om, eller om det snarare handlar om en anpassning.

För många nationella är det bara ytterligare ett bevis för att SD har blivit en del av den unisona åttaklövern och en del av det liberala etablissemang som man tidigare så ilsket motarbetade.

Källa:
”Utvecklat mina värderingar om samkönad adoption”

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

15
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
LingonetAnnaPierreDen-KristneFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sanningen
Medlem

Det enda riktiga alternativet: Nordiska motståndsrörelsen.

Anna
Medlem
Anna

Sant.

_DH_
Medlem
_DH_

Förstår inte hur någon kan låta sig luras till att tro att SD är ett konservativt parti. De är ju som bekant inte alls ett nationalistiskt som värnar om svenskarna, och uppenbarligen inte heller ett som värnar om kärnfamiljen. De är kulturmarxister ut i fingertopparna.

Karl-Путин A
Medlem

Pedofilernas rättigheter väger tydligen tyngre i SDs Sverige än barnens rättigheter till två föräldrar av olika kön. Vad blir nästa steg, ska vi producera barn i ”grisfabriker” som sen säljs till extrapris på Coop?

Lingonet
Medlem

Inge skit om coop nu, jag är medlem där!
Mig veterligt är coop medlemsägt!?

Caesar-Aurelius
Medlem

Det verkar som att SD numera är vår allra bästa reklambyrå.

Åkesson kan överhuvudtaget inte öppna munnen utan att hans väljare flyr till bättre alternativ i valet.

Lingonet
Medlem

SD`s väljare, de som envist biter sig fast, är som hjärntvättade sektslavar!
Försök informera dem om åkeson och partiet och de får något i ögonen, som om de ser rakt igenom dig, de lyssnar inte.
Kusligt likt hjärntvättade vänsterpittor.

Jackie
Medlem

Rubriken borde lyda ”SD helvänder IGEN”
Så ofta som dem har anpassat sig…
Men är det någon som blivit förvånad? SD är ynkryggade judesossar,fast med ett annat partinamn som vilseleder väljare. Grattis alla svärjevänner.

Välj NMR istället.

Senaste
Medlem

Ett mycket socialkonservativt beslut.

Anders Jonsson
Medlem

En av mina personliga höjdpunkter från Almedalen var när Åkesson blev intervjuad på Expressen scenen och det aset påstod att vi är terrorister som spränger folk. Då ropade jag och några kamrater ”Lögnare” till den lilla JUDE-lakej råttan. Alla hörde det inklusive Åkesson.

Det var skönt.

Jimmie Åkesson är verkligen en perverterad råtta som gör precis ALLT för personlig makt och ära.

En genomvidrig människa.

Karl-Путин A
Medlem

Han verkar alltid ha varit en smygbög, så denna ”helvändning” förvånar mig inte det minsta. Han verkar allt mer desperat att bli insläppt på Pride.

Fredrika
Medlem

Lagom tills de sitter i regeringsställning går de inte att skilja från Centerpartiet. Man blir nästan lite road av att se allah våra förutsägelser slå in.

Den-Kristne
Medlem

Är man ens förvånad? Alla deras kristna väljare borde gå över till Nordiska motståndsrörelsen och då blir det garanterat nationalsocialister i riksdagen.

Pierre
Medlem

Jimmie har (((utvecklat))) sina (((värderingar))).

Den-Kristne
Medlem

Den KRISTNE Jimmie Åkesson borde SLUTA VURMA FÖR HBTQP-FRÅGOR om han överhuvudtaget vill få något bönesvar. TÄNK PÅ DET JIMMIE ÅKESSON, NÄSTA GÅNG DU BER!!!😡👎