Region Gotlands styrelseordförande gråter ut: ”Nordiska motståndsrörelsen har hotat oss”

FAKE NEWS. Efter att Nordiska motståndsrörelsens Emil Hagberg ”hotat” om att ”släppa lös 1 000 fulla skinheads” i Almedalen ifall man nekas plats gråter nu Region Gotlands styrelseordförande ut i systemmedia.

Motståndsrörelsens aktivister i Almedalen. Foto: Nordfront

Under söndagen hade Nordiska motståndsrörelsen en presskonferens där man släppte ett flertal nyheter om valåret, bland annat att man även i år ska komma till Almedalen efter det mycket lyckade besöket föregående år och att man lämnat in en ansökan för detta.

Under presskonferensen yttrade Emil Hagberg från Riksledningen skämtsamt att man skulle ”släppa lös 1 000 fulla skinheads” i Almedalen ifall Region Gotland väljer att neka Motståndsrörelsen plats. Trots den uppenbart skämtsamma tonen i uttalandet fick det regionstyrelsens ordförande, Meit Fohlin (S), att gå i taket och den systemlojala lokaltidningen Hela Gotland valde att skriva en hetsartikel om presskonferensen där Fohlin oemotsagd får gråta ut om hur ”våldsamma” Nordiska motståndsrörelsen är.

Meit Fohlin. Skärmbild gotland.se

–- Vi analyserar just nu hoten och ser över hur vi ska hantera dem. Jag ser det som ett ytterligare bevis på att det här är en organisation som använder sig av obehagliga metoder, säger Meit Fohlin till Hela Gotland.

Fohlin skriver på sin Twitter att regionen ”ska göra allt vi kan för att inte igen se hur NMR finns på vår mark”. Hon har även vid tidigare tillfällen retweetat den vänsterextrema nätaktivistgruppen Juridikfronten.

Region Gotland meddelade redan igår att man ämnar neka Motståndsrörelsen plats i Almedalen, och det verkar inte som att de kommer ändra sig i den frågan. Nordfronts läsare behöver dock inte vara oroliga – oavsett vad kommer Nordiska motståndsrörelsen delta i Almedalen 2018, och allt tyder på att årets besök kommer bli ännu bättre än 2017.

Källa:
NMR:s hot: ”Kommer att bli värre”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
21 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Ungdomen, framåt!
Nybörjare
Ungdomen, framåt!
2 år sedan

Att släppa ut 1 000 fulla skinheads var uppenbarligen ett skämt. Vem heter ens Meit Fohlin? :P

Simon Holmqvist
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan

Ibland överträffar verklighetens PK-pack till och med memernas värld :D

Richard
Nybörjare
Richard
2 år sedan

Hon kan gnälla så mycket hon vill, det hjälper inget.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan

Ännu en sosse som vill förhindra ett folkförankrat parti på Gotland.

Från hennes twitter ” i år när Almedalen fyller 50 år är fokus på demokrati och yttrandefrihet.”

Sigbjorn
Nybörjare
Sigbjorn
2 år sedan

Haha nu får de väl för fan ge sig.

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Till Meit Fohlin (s):

Titta på presskonferensen….din korkade hycklande pappskalle och folkförrädare!

Tobias
Nybörjare
Tobias
2 år sedan

Jag ser redan fram imot årets upplaga av almedalsveckan.
Ja till Nationalsocialister i almedalen!

Hell seger

Linus
Nybörjare
Linus
2 år sedan

Almedalen kommer bli mycket spännande! oavsett om vi får tillstånd eller ej så kommer motståndsrörelsen ta över Almedalsveckan igen!

Patric
Nybörjare
Patric
2 år sedan

Det är helt galet att massorna inte förstår att det var ett skämt.

Spenderat dagen att försöka få människor att se presskonferensen och bilda sin egen uppfattning ifall det var ett seriöst hot eller inte. Väldigt dålig framgång dock. Står det i tidningen är det sant enligt dom.

Andreas
Nybörjare
Andreas
2 år sedan

Professionell gråterska verkar va ett yrke med framtidsutsikt. Mein Foliehatt har nåt att falla tillbaka på där efter sin karriär.

Blue
Nybörjare
Blue
2 år sedan

Skicka ett Pussogram, sångogram eller blommogram till tanten så blir säkert allting frid och fröjd!

Julius
Nybörjare
Julius
2 år sedan

Om jag träffar Meit under veckan på Gotland tänker jag garanterat försöka ta reda på hur hennes syn på demokrati ser ut..
Men oavsett om hon anser att nationalsocialister omfattas av yttrandefriheten eller inte kommer kommer vi fortsätta dyka upp varthelst folket finns och politik ska diskuteras.

Fimbultyr
Nybörjare
Fimbultyr
2 år sedan

Ni är oerhört kompetenta och begåvade, kanske om ni skulle kombinera det med en större sensitivitet, gentlemannamässighet och känsla för fair play!?

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan
Reply to  Fimbultyr

Du verkar ha mycket tid numera till att skriva svagsinta kommentarer här. Har din asiatiska ”fru” dragit sin kos, eller vad?

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan
Reply to  Fimbultyr

Det är tyvärr så att din syn som också delas av en del ”nästan” nationalister och folk som bara är trötta på systemet av idag, alltid totalt misslyckats. Ingen i världshistorien har segrat genom att vara gentlemannamässig. Naturen är inte så inrättad helt enkelt och inget människan kan ändra på även om (((vissa))) ihärdigt försöker. Att spela med i maktelitens spel där förrädarna bestämmer spelreglerna leder endast till förlust. En annan sak är att eftersom makteliten anser oss paria så spelar de minst av allt rent spel mot oss, vilket du borde se. Vi måste vända på steken och köra… Läs mer »

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan

Dessutom borde du faktiskt inse att vi faktiskt spelar betydligt renare spel än makteliten, vi spelar oftast med helt öppna kort där sanningen är ”esset” och ligger som första kort.

Joss
Nybörjare
Joss
2 år sedan

Naturligtvis kommer en svenskhatande parasit att tycka att en kraftfull nationell organisation är obehaglig?

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Apropå Emils skämt om 1000 fulla skinheads, som tom ett förskolebarn inser var ett skämt, så spelar det ingen roll vad NMR säger; allt misstolkas och förvrängs ändå. Och kan (((man))) inte misstolka och förvränga så hittar man på rena (((lögner))).

Det är bara att köra hårt – svenska kvinnor och män vill se fler svenska alfahannar i politiken och på våra gator.

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

Har Me to rörelsen förstört ALL humor bland kvinnorna??

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
2 år sedan

Så agerar den totalitära pk-demokratin. Alla måste vara pk, några andra politiska åsikter förbjuds. Det är inget annat än en krigsförklaring mot en stor del av svenska folket.

James
Nybörjare
James
2 år sedan

”Vi värnar om demokratin”. Var vänlig och debattera mot Nordiska motståndsrörelsen. Men som vanligt ”om man debatterar med Nazister ger man dem en plattform”. Ironin måste understrykas.