Rådigt ingripande under aktion i Broby, Östra Göinge kommun

Den 21 januari var medlemmar och aktivister ur Näste 3 i Broby för att dela ut flygblad. Delningen gick bra och över 500 flygblad delades ut. Undantaget var en rabiat batikhäxa som inte uppskattade att Motståndsrörelsen informerade invånarna om parasiterna som styr deras liv.

När aktivisterna skulle packa ihop för att åka till nästa by upptäckte de att en man satt medvetslös i en bil. Mannen var inte kontaktbar. Aktivisterna gjorde vad de kunde för mannen och ringde samtidigt efter en ambulans som oväntat snabbt kom till platsen. Något oväntat idag då samhällsfunktion efter samhällsfunktion fallerar och prioriteras bort och särskilt ute på landsbygden. Ambulanspersonalen lyckades väcka mannen till medvetande och körde sedan in honom till sjukhus.

Aktivisterna önskar mannen all bättring.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Jan HjelmTobiasAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Bra gjort.

Ni kanske räddade livet på honom.

Tobias
Medlem

Föredömligt kamrater

Hell seger

Jan Hjelm
Medlem

Folkgemenskapen än en gång visad i praktisk handling. Rätt och rådigt, mannens familj är säkert tacksamma. Jag vet att jag är det.