Återta makten från globalisterna!

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
81

STORFINANSEN. Fyra av världens härskare presenteras i denna artikel och de är inte några trevliga figurer som vill dig väl.

Ibland sägs det att pengar styr världen. Detta påstående är nästan korrekt. Sanningen är att pengar bara är ett verktyg och att de personer som kontrollerar pengarna är de som styr världen. Stefan Löfvens och andra ledande politikers makt, världen över, är mycket begränsad i förhållande till det fåtal individer som styr över kapitalet.


Globalisterna som kontrollerar ditt liv:
Jacob Rothschild, hänsynslös storbankir och överhuvud till världens antagligen mäktigaste och rikaste familj. Officiell siffra på värderade tillgångar: ca 45 miljarder SEK. Totalt för hela Rothschildsläkten: minst 3000 miljarder SEK.

Om Rotschilds skurkaffärer går det att skriva en hel bok. Familjen har sedan början av 1800-talet haft ett finger med i spelet överallt där det går att tjäna pengar genom att investera, beslagta eller låna ut kapital. Rothschild har aldrig låtit sig begränsats av moral eller tagit hänsyn till mänskligt lidande. Exempelvis har familjen vid flera tillfällen sponsrat krigsmakter, ibland på bägge sidor.

Grundaren av Rothschilds imperium, Mayer Amschel Rothschild, sa en gång: ”Låt mig utfärda och kontrollera ett lands valuta och jag bryr mig inte vilka som stiftar lagarna.” Familjen Rotschild äger eller kontrollerar idag genom bulvaner en stor del av världens centralbanker som just arbetar med att utfärda och kontrollera sina respektive länders valuta.

Jacob Rotschild är just nu ålderman i familjen och den som lämpligast får stå som symbol för hela imperiet.

George Soros, finansmogul med ett djupt hat för vita människor. Grundare till Open Society Foundations. Officiell siffra på värderade tillgångar: ca 230 miljarder SEK.

Soros blev ökänd i Sverige i början av 90-talet när han bedrev så pass omfattande valutaspekulation mot svenska kronan att den föll drastiskt och Sveriges första finanskris blev ett faktum. Förutom att detta ledde till flera konkurser och höjd arbetslöshet ökade också den svenska statsskulden drastiskt. Soros har tjänat många miljarder kronor på liknande hänsynslösa valutaspekulationer mot bl.a. Storbritannien, Tyskland, Thailand och Malaysia. I de två sistnämnda länderna ledde detta till att statskassan hamnade på gränsen till konkurs.

Pengarna använder Soros bland annat till sitt Open Society Foundations som sponsrat omstörtande verksamhet och lobbyism. Exempel på deras verksamhet är lobbyarbete för ökad invandring till Europa och liberalisering av narkotika, sponsring och bussning av svarta rasister i Black lives matters som lett till enorm skadegörelse och regelrätta upplopp. För att överflöda Europa med främlingar förmedlar Open Society, via riktade kampanjer till utomeuropéer, instruktioner om hur man enklast går till väga för att ta sig hit och få uppehållstillstånd.

LLoyd Blankfein, Wall Street-flanör och riskkapitalist som gärna gör sig en bonus på andras bekostnad. VD och styrelsordförande för Goldman Sachs, en av de mäktigaste och mest skrupellösa bankerna i världen. Officiell siffra på värderade tillgångar: ca 9 miljarder SEK. Företaget Goldman Sachs är officiellt värderat till närmare 700 miljarder SEK.

Goldman Sachs var genom Blankfein en av de högst ansvariga bakom den stora finanskrisen 2007. Finanskrisen skapades genom att banker som denna dels beviljade mängder av högrisklån och dels spekulerade vilt genom så kallad derivathandel. Många banker gick i konkurs och systemet var nära total kollaps men räddades genom att enorma belopp av skattebetalarnas pengar pumpades in.

Krisen ledde bland annat till hög arbetslöshet och många människor blev hemlösa för att de inte kunde betala de höjda amorteringarna och räntorna på sina bostäder. Grekland sänktes totalt genom derivathandel och förfalskade dokument från Goldman Sachs för ett komma med i EMU, samtidigt som banken satsade pengar på att det skulle gå dåligt för landet. Hur drabbades då Goldman Sachs och Blankfein av krisen? Goldman Sachs aktie har ökat med 170% sedan dess och Blankfein kunde plocka ut den största årsbonusen hittills på över 600 miljoner SEK.

Janet Yellen, storfifflare och siffertrollare med makt över all världens pengar. VD och styrelseordförande för USA:s privatägda centralbank Federal Reserve System (FED). Officiell siffra på värderade tillgångar: ca 120 miljoner SEK. FED går årligen med en vinst på någonstans mellan 700-1000 miljarder SEK.

Yellen kanske kan tyckas vara en liten spelare gentemot de andra skurkarna i denna sammanställning, men så är hon också ganska ny i sammanhanget då hon övertog posten som FED:s VD från Bernard Bernanke år 2014. FED är världens mäktigaste centralbank som styr över världens tveklöst största valutareserv, dollarn. FED ansvarar också för stora delar av många olika länders, världen över, guldreserv.

Jerusalem Post, en Israelisk tidning som ingår i en större sfär som annars brukar vilja tona ner judars makt i världen har skrivit: ”Om Janet Yellen nyser så riskerar hela världens globala ekonomin att bli förkyld.”


Hur har det kunnat bli så här?

Här är en mycket sevärd amerikansk animerad film på drygt 30 minuter som på enkelt vis förklarar hur skurkaktiga bankirer styr världen och hur deras makt uppstått.


Återta makten från globalisterna!
Nordiska motståndsrörelsen är en av mycket få organisationer som faktiskt pekar ut den nakne kejsaren och är villig att förändra läget. Om du vill vara med och göra skillnad är alltså att ansluta dig och/eller ge ditt stöd till oss ett mycket bra första steg att ta.

https://www.nordfront.se/wp-content/uploads/2016/11/DSC_0267-460x306.jpg
I Nordiska motståndsrörelsens politiska program, Vår väg, kan du läsa följande:

”Hela den globala monetära infrastrukturen i världen kontrolleras av ett relativt fåtal personer. Dessa personer är på inget sätt folkvalda, deras makt går i arv och de ser till att hålla kvar denna makt till varje pris inom samma maktsfär. Man kan enkelt säga att vår värld kontrolleras av dolda makthavare som vi inte har valt och som inte vill oss väl. Som bäst ser de oss som ett slags slavar i deras världsordning.

Eftersom denna självutsedda elit under lång tid kontrollerat större delarna av världens penningaflöden och skapande av krediter har de kunnat köpa allt som ger reell makt. Ett led i dessa hänsynslösa maktintressen är att de, under mycket lång tid, har tillskansat sig kontroll över stor krigspotential och massmedia. Nordiska motståndsrörelsen vill göra dessa fåtal parasiter på mänskligheten helt maktlösa. Makten skall flyttas över från dem till de olika ländernas parlament och ledare.”

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

81 Kommentarer till "Återta makten från globalisterna!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Danny Jönsson
Gäst
Nybörjare
Danny Jönsson

Mycket bra artikel! Man ska veta sina fiender, och dess historia de har bakom sig!

Olle J
Gäst
Nybörjare
Olle J

The money masters av Bill Still, är mycket bättre än The American Dream.

Rekommenderas starkt!

LÄNK https://www.youtube.com/watch?v=UrJGlXEs8nI

Olle J
Gäst
Nybörjare
Olle J

The Money Masters går igenom bankfamiljernas inflytande historiskt, medan dokumentären Money as debt (det finns I II och III, några är dessutom textade på svenska om man letar lite på youtube) mera går igenom hur pengasystemet/skuldslav-systemet är uppbyggt och fungerar:

https://www.youtube.com/results?search_query=money+as+debt

Alter Ego
Gäst
Nybörjare
Alter Ego
Monetär reform
Gäst
Nybörjare
Monetär reform

Japp. Bill Still har även gjort ytterligare ett par dokumentärer om det monetära systemet: The Secret of Oz och Jekyll Island.

Har man bråttom för tillfället så beskriver han här mycket kärnfullt problemet och framförallt lösningen på drygt en minut, extremt sevärt (från 0:15 i klippet):
https://www.youtube.com/watch?v=EIVafzfUSr4

BCAA
Gäst
Nybörjare
BCAA

Är den bättre? The American Dream får in mycket (slagkraftig) fakta på underhållande 30 min. Hur många filmer lyckas med det?

Olle J
Gäst
Nybörjare
Olle J

Är man novis i ämnet kanske man kan börja med The American Dream. Efter det så kan man se de filmer jag rekommenderade.

Eugenianna
Gäst
Nybörjare
Eugenianna

Annars duger väl Dallas, Dynasti, Falcon crest och allt vad de nu heter lika bra, om inte bättre till och med.

Stefan
Gäst
Nybörjare
Stefan

Ojdå, det var tydligen inte populärt att haka på där och ge Olle ditt stöd. Tydligen tog det hårt på dem som tummade ner ditt inlägg, när de fick se dessa filmer uppräknade – som stöd till föregående inlägg som sagt. :)

Søren S
Gäst
Nybörjare
Søren S

Olle J, ved du noget om Nordfront i Danmark?

A small roothless international clique
Gäst
Nybörjare
A small roothless international clique

theglobalelite.org/globalists/ vill ni veta mer om dessa crypto judiska satanist bankirfamiljer klicka på länken och scrolla ner till ”ruling famillies”

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP
Jeff
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede

Sånt här är så oerhört viktigt att få folk att förstå! Mer av den här varan till folket! Ni måste vakna, ni måste stödja oss! Nordens framtid beror på er, vi får den rörelse vi själva skapar och gör oss förtjänta av!

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Helt riktigt Jeff, håller helt med.

Vi måste få mycket mer av denna upplysning och OFTA!

Vi Är Folket!
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket!

Ja sån här information är mycket viktig i vår kamp, alla måste få veta hur det egentligen ligger till..

Hell Seger!

Död åt islam!
Gäst
Nybörjare
Död åt islam!

Ja, så vi vet vilka motåtgärder som måste sättas in mot den muslimska världen och krossa dess inflytande, vilket redan nått alldeles för långt.

Islam skall förpassas till dit det hör hemma, dvs helvetet. Samma sak gäller givetvis denna sataniska ”religions” alla utövare, ung som gammal. Inte en enda av dem skall skonas, tvärtom!

NS
Gäst
Nybörjare
NS

Islam har inget inflytande i Europa. (((Globalisterna))) har. Varför sprider du desinformation i en artikel där Lindberg redan förklarat hur det ligger till?

Är Soros, Yellen, Blankfein och Rothschild muslimer? Är Bonnier en muslimsk familj? Wolodarski?

Nadja Arvidsson
Gäst
Nybörjare
Nadja Arvidsson

Mycket bra artikel, delar vidare såklart.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

Wow vilken faktaspäckad artikel

Död åt islam!
Gäst
Nybörjare
Död åt islam!

Synd inte Malaysia verkligen gick i konkurs. Detta muslimska, antivästerländska land ska nämligen inte kunna stå på egna ben i något avseende alls, vare sig ekonomiskt, politiskt eller något annat vis.

Tvärtom skall muslimska länder tvingas ner på knä och lära sig veta sin plats i alla avseenden i världen.

Awakening
Gäst
Nybörjare
Awakening

Mycket bra sammanställning.

En till som bör nämnas är nog Peter Sutherland. Fd styrelseordförande för bla Goldman Sachs och BP, ordförande för migrationsfrågor inom FN och med i ett antal andra organisationer som promotar migration.

Har flera gånger öppet förespråkat att EU ”måste fyllas på” med tiotals miljoner personer från Nordafrika och Arabvärlden. Han har dessutom sagt att alla länder i EU måste göra allt som står i deras makt för att undertrycka nationell identitet.

Elittyckare utan argument
Gäst
Nybörjare
Elittyckare utan argument

FOLIEHAAAAAAATTTTTTTT!!!!!!

Benz
Gäst
Nybörjare
Benz

Sprid det här klippet. Alternativt något klipp av tgsnt så kanske folk sedan av intresse tittar på hela.

https://www.youtube.com/watch?v=dCX0mMN8nTY

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Utmärkt artikel.

Finans juderiet måste krossas!

RADIKAL KAMP
Gäst
Nybörjare
RADIKAL KAMP
Tilläggas kunde ju att Karl Marx var kusin till Rothschild. Sedan kan man ju undra varför sionisterna stöttade kommunismen samt promotar kommunism och andra judiska ideologier i medier de äger och varför de är så intresserade av att kontrollera medier. Något man borde undersöka lite närmare kanske istället för att bara ignorera? Rothschild med många fler stöder också Kalergis vision om ett rasblandat Europa utan nationer. Är DU för att judarna blandar bort den globala mångkulturen. Då kan DU gå med clownerna eller vara bekväm och passiva och skita i framtiden, DU som känner att DU nog inte riktigt accepterar… Läs mer »
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare
Det skulle förvåna mig om Karl Marx skulle stödja den makabra Kalergiplanen när man betänker hans citat om Lasalle. Han skulle sannolikt blivit utkastad eller bli strängt varnad i varje socialistiskt parti utom möjligtvis i NMR. Det skulle även förvåna mig om Karl Marx skulle stödja monopolkapitalismen. Visst såg han monopolkapitalismen och imperialismen, som vi nu betraktar, som ett förstadium till socialismen, men att den moralfilosofiskt skolade ateisten Karl Marx, p.g.a. något kusin-släktskap, skulle gilla monopolkapitalismens kreatur verkar vara helt draget ur arslet. Karl Marx skulle väl i så fall annars aldrig exponera det uppenbart tokiga med det otyglade kapitalet… Läs mer »
Död åt islam!
Gäst
Nybörjare
Död åt islam!
Frågan är bara vilket som är att föredra – pest eller kolera? Det är ju underförstått att samtliga dessa uppräknade personer äro judar, och hur judiska intressen styr ekonomin i världen etc. Ponera att man nu skulle utradera judar runtom i världen, eller i varje fall på något vis krossa deras ekonomiska makt, vad kommer då i dess ställe? Mitt svar är att det i så fall bara övertas av muslimska intressen, såväl politiska som ekonomiska. Visserligen tillåter islam inte ränta, men deras ekonomiska inflytande skulle nog ändå öka högst märkbart i alla fall. Och därmed även ett politiskt inflytande.… Läs mer »
Herr Larsson
Gäst
Nybörjare
Herr Larsson

Den uppenbara frågan som uppstår av din inledande dito är om det verkligen är på så sätt att alternativet till nuvarande sionistiskt kontrollerat bank- och betalsystem är att muslimerna tar över istället?

I slutet av din kommentar besvarar du iof den frågan själv och svaret var väl rätt uppenbart, om man säger…

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Vilket förtroende för din egen ras du verkar ha..?
Det finns knappast något som helst fog för att muslimer skulle styra världen i brist på judar. Gjorde de det innan väst blev ett gäng naiva idioter eller? Nej, just det – européer var herrar i flertalet av deras länder.

Den mest kompetenta rasen är vår egen, och det som håller den tillbaka är just judisk hjärntvätt – utan denna skulle snarare vi styra världen. Vilket vi också gjorde innan vi började lyssna på judiskt dravel.

Rudolf Henlain
Gäst
Nybörjare
Rudolf Henlain
Ja det är sant och glöm inte att vi fokuserar på vårt eget liv och vad som händer efter vår död ”skiter vi i” men judarna kämpar hundratals år ,generation efter generation för att hämnas de kristna ( bl.a det att vi brände de tusentals levande under pesten på 1400 talet) och sedan för att få makt över planeten – och det får dem om de blandar alla andra raser utom sin egen- då har de kvar de största IQ i jämförelse med apor de kommer att styra då.Exempel jude SOROS som praktiskt taget döende kämpar för rasblandning och svart… Läs mer »
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Du tänker globalistiskt. Därför tänker du fel. Vad som blir ekonomiskt centra beror av handel och handel kan minska genom nationell protektionism, där varje land blir i stort sett självförsörjande. Araberna i arabien. Svenskarna i sverige o.s.v.

Domaren som älskar sanning
Gäst
Nybörjare
Domaren som älskar sanning

Självklart ska både judar och araber placeras på historiens och den genetiska skräphögen där de hör hemma. Global sterilisering av alla med minst 10% jude / arab i sig så är de alla borta om hundra år, saknade av precis ingen.

Blueshift
Gäst
Nybörjare
SD-svansen
Gäst
Nybörjare
SD-svansen

Foliehattar! Världen styrs ju egentligen av talibaner som lyckats lura naiva vänsterpolitiker. Iiiiiiiiinget annat.

Herr Larsson
Gäst
Nybörjare
Herr Larsson

Självklart – det säger säkert Mattias Karlsson själv… å inte skulle han väl ljuga!?

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Att kalla er naiva vore att ge er en komplimang samt frita er från ansvar och det är ni då rakt inte värda.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare
(((SD))) valvaka 2014: Göran Rosenberg frågar Jimmie Åkesson i programmet Rosenberg (TV4 15 november 2012). Rosenberg: Etniska svenskar, finns dom? Åkesson: Det är inte politik tycker jag. Jag tycker inte att det är så intressant för mig att göra den analysen, jag kan inte svara på det. Rosenberg upprepar frågan: Finns det etniska svenskar? Åkesson: Det finns en grupp människor som har bott här väldigt länge som man skulle kunna betrakta som etniska svenskar alldeles säkert, men det är nog ganska få nu levande människor med svensk nationell identitet, som kan betraktas som det. Rosenberg: Egentligen säger du att det… Läs mer »
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare
Det tycker jag var ett ganska bra svar av Jimmie Åkesson som verkar vara oförberedd på den, men frågan handlar nog egentligen inte om vetenskap, men snarare om känsla, estetik, religion, kultur och gemensamma värderingar sådant vagt som vetenskapen egentligen inte befattar sig med i någon större omfattning. Frågan hör dock hemma i politiken för politik är att vilja något och Jimmie Åkesson och SD verkar inte vilja någonting i frågan, eller får inte (eller vill inte) ge uttryck för sin vilja genom monopolkapitalistisk media. Det är kanske rentutav ett krav för att få medverka i den? Politik handlar oftast… Läs mer »
)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Jo jag förstår att Ovetenskapliga kommunistpartiet tycker Jimmie Åkessons förnekande av svenskarna är bra, eftersom du är just kommunist och tar varje chans du kan att glorifiera kommunismens (((grundare))) och därigenom urskulda dess folkmord. Det är bara att titta på dina andra alster under denna artikeln.

-
Gäst
Nybörjare
-

Helt otroligt att du skulle ”förstå” någonting, din lilla jävla idiot!

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Jimmies näsapa –

Du begriper ju inte ens Newton’s tredje lag, som häromdagen när du trodde du kunde slå folk på käften utan att de slår tillbaka, det enda lag du begriper är tidelag.

Pierre
Gäst
Nybörjare
Pierre

Superb artikel Simon!!!

Fanta
Gäst
Nybörjare
Fanta

Mycket bra artikel! Skriv mer om det, så att alltfler ser sanningen bakom rökridåerna som världsledarna håller framför oss.

Vi Är Folket!
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket!

Tack för intressant och bra info.

Död åt ZOG!

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker

Näsor för affärer..
Nackar för snaror.

Hell Seger!

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

NATIONALISMEN är Lösningen !.

Arne Strand.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.
lml
Gäst
Nybörjare
lml

Braaa Arneee! :)

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Arne Telavivstrand

Arne Telavivstrand skrev 2016-11-26 kl. 18:25

”Nationalism eller Socialism har ingenting med Ras att Göra.”

Så Arnes ”nationalism” består av en kristen (((mångkultur))) där lågbegåvat genetiskt antivitt avskräde i varierande solskyddsfaktor dyrkar den evige juden, alltså samma som (((tvångskulturen))) nu fast sossarna döpt om sig till KDS – KristenDummaSionister.

oyvev
Gäst
Nybörjare
oyvev

död åt judiska globalisten

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Alla schackrande globalister och monopolkapitalister är inte judar. De står inte och vaggar vid klagomuren. De sammanträder på Bilderberggruppens möten för att förslava det sovande folket.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

OT tyvärr (tipsfunktionen krånglar som vanligt, vilket för övrigt även gillafunktionen gör – har inte kunnat gilla eller för den delen ogilla någon kommetar på rätt länge) men goda nyheter från utlandet:

Trump blev avlyssnad, precis som han sa.
http://www.dailystormer.com/vindicated-trump-was-wiretapped/

Hey rabbi whatcha doin? Vad gäller vågen av ”antisemitiska hatbrott” (hotfulla telefonsamtal) i USA.. en jude har arresterats för merparten.
http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/23/israeli-jew-19-arrested-antisemitic-hate-crime-hoax-spree/

Leif Eriksson
Gäst
Nybörjare
Leif Eriksson

Tack för en stark och avslöjande artikel, Simon! Det är en gåta att inte fler ser dessa uppenbara samband och bekämpar dem.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Det talas om foliehattar här, man antyder artikeln i sig endast är en konspirationsteori.
Fördomar om judar med andra ord.

Nåväl, låt oss ännu en gång tänka på hur Barbara Lerner Spectre uttrycker sig, hon talar om judar som grupp.
Det hon säger i den numera klassiska videosnutten är hur tydligt som helst, så den som gnölar över att man i denna artikel dömer samtliga judar bör också begrunda Spectres uttalande där hon uttryckligen anser sig tala för samtliga judar, eller hur?

Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Bra artikel
Känns som fler och fler börjar få upp ögonen för detta
Dom skall möta folkets vrede

Leve det radikala motståndet

/G\
Gäst
Nybörjare
/G\

https://www.youtube.com/watch?v=yUD4vTW5SS4

Hidden secrets of the dollar bill.

sjöberg
Gäst
Nybörjare
sjöberg

genom elden emot segern

(((Det finns inga raser)))
Gäst
Nybörjare
(((Det finns inga raser)))
Bevara mångfalden! Krossa den judiska globalismen! https://www.nordfront.se/germany-must-perish.smr I en intervju med Canadian Jewish Chronicle den 26 september 1941 säger (((Kaufmann))) att tyskarna står i vägen för judarnas planer på ett världsligt ”paradis” under deras kontroll: Jag anser att judarna har en mission i livet. De måste se till att världens nationer samlas i en stor federation.”Union Now” är början på detta. Sakta men säkert kommer världen att utvecklas till ett paradis. Vi kommer att ha evig fred. Och judarna kommer att göra mest för att åstadkomma denna konfederation, eftersom de har mest att vinna på den. Men hur kan du… Läs mer »
Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

(((JEW WORLD ORDER)))

The Jew World Order Agenda Exposed [Docu-Movie]

https://www.youtube.com/watch?v=Ahuzw_XPnBw

ny medlem
Gäst
Nybörjare
ny medlem

Invandrarna borde vara intresserad och stöda oss i vår kamp mot ZOG tycker man.

lml
Gäst
Nybörjare
lml

Hela världens folk mot kapitalist-sionist-judarna!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Jo. Det är de nog, men nazistargumentet, trummas in genom NMR:S val av egen retorik, Expo-trollens extremt frånstötande anti-judiskhet i kommentarsfältet.

theGlobalElite
Gäst
Nybörjare
John
Gäst
Nybörjare
John
Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson

Titta på äcklet och kroknäsan som skakar hand med Trump efter talet vid 3:52 – och dennes avsky i blick när Trump går vidare några sekunder senare.

..http://www.vox.com/2017/2/28/14760996/trump-speech-congress-time-live-stream-online

Hon är väl FIs idol gällande allt dekadent…

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Jaså?
På vilket sätt vill dessa 4 alla väl i världen då?

Är de altruister eller?

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Lite ovanligt med återkommande nertumningar och trollande under den här artikeln. Verkar bita på de elitlojala.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Exakt. Expo-trollen härinne är uppenbara. :-)

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare
Jag tror att 99% av folket är enigt, men vilka är då de socialistiskt friska partier som kan vända utvecklingen? Jo. Det är sannolikt dessa schackrande globalister som är ansvariga för den extrema korrumperade oligarkiska och odemokratiska högerpolitiken som bedrivs av hela det politiska spektrumet i riksdagen, även av Vänsterpartiet som villigt underkastar sig de monopolkapitalistiska Socialdemokraterna och ständigt vägrar stå i opposition till monopolkapitalismen. Även det kapitalist-rosa Feministiskt Initiativ som återigen har hybris kommer underkasta sig de icke-socialistiska socialdemokraterna om de mot förmodan kommer in. Vilka är då de socialistiskt friska partier som kan vända utvecklingen? Jag anser att… Läs mer »
Domaren som älskar sanning
Gäst
Nybörjare
Domaren som älskar sanning

”trevliga bieffekten att vi dessutom fått in en skvätt nytt DNA som kanske kan leda till ännu bättre gener för semesterresan och kanske vara bra om jordens magnetfält försvagas och dessutom motverka inavel”

Och hur i h-e kan man tro att man motverkar inavel genom att avla med världens mest inavlade folkslag som t.ex. araber och judar som i 1000-tals år bara skaffat partners inom samma familj med syskon och kusiner? Det är att medvetet föra in defekter och ärftliga sjukdomar till sina efterkommande.

John
Gäst
Nybörjare
John
PS
Gäst
Nybörjare
PS

Varför nationalsocialisterna hatade judarna.

https://www.youtube.com/watch?v=pwBIxkxWVCo

Nordfront
Gäst
Nybörjare
Nordfront
(((Rasism)))
Gäst
Nybörjare
(((Rasism)))

Sionister och globalister = Rasister!

http://s25.postimg.org/eim97tyl9/jews_antiwhite.png

Søren S
Gäst
Nybörjare
Søren S

Er der nogen som ved noget om Nordfront i Danmark?!

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

Varannan månad är den svenske, och andra länders, riksbankschef nere på hemliga överläggningar vid BIS (Bank of International Settlement) kontor i Basel Schweiz. Vid dessa hemliga överläggningar får inga anteckningar tas. BIS beskrivs som ett samarbetsorgan som är ägs gemensamt av de deltagande riksbankerna, men i själva verket är det dessa riksbankers s.k. huvudkontor. Det är på dessa överläggningar som räntekurser och diverse annat ekonomiskt finlir sätts och sen åker riksbankchefen hem och verkställer vad som har bestämts.

Shalle
Gäst
Nybörjare
Shalle

Fan va bra artikel vår måste ta makten från de jävla parasiter och ge till folket

Domaren som älskar sanning
Gäst
Nybörjare
Domaren som älskar sanning

Jag tror inte att det finns någon bättre lösning än att Förinta (på riktigt) alla dessa uppräknade och deras släkt. Om det sen görs genom steriliseringar av precis alla i deras familjer över en tid, eller om de får smaka på samma medicin som deras judiska släktingar i Sovjet utsatte minst 65 miljoner vita för, dvs bestialisk tortyr och slakt bryr jag mig inte om.

Läser på
Gäst
Nybörjare
Läser på

Låter som bullshit.

Waffen 88
Gäst
Nybörjare
Waffen 88

Okej men är de det eller inte?

Rudolf Henlain
Gäst
Nybörjare
Rudolf Henlain

Kampen mot dessa kan inte föras från EU – det ända möjlighet är internationell samlings bas för EU nationalisterna utanför VÄSTVÄRLDEN med anonymitet (där judarna saknar makt eller har ej intresse än) jag vet sådant land där ÄVEN fordon med HITLERS namn är tillåtna och kör idag!

wpDiscuz