Premiär för Boer Project – svenskproducerad film om folkmordet i Sydafrika

FILM. Den svenskproducerade dokumentärfilmen Boerproject är färdig och kommer att ha premiär i Stockholm den 17 mars.

Nordfront har tidigare uppmärksammat dokumentärfilmsprojektet Boer Project, som har haft som syfte att rikta strålkastarna på de vitas utsatta situation i Sydafrika. Bakom projektet står Palaestra Media och statsvetaren och opinionsbildaren Jonas Nilsson, som har en lång erfarenhet inom den nationella rörelsen och som under flera år haft ett särskilt intresse för just Sydafrika.

Filmen är nu klar och kommer att ha premiärvisning i Stockholm den 17 mars. Inträde kommer att kosta 200 kronor och i priset ingår även tilltugg och dryck.

Antalet platser är begränsade och biljetter kan lösas via Logik förlag.

LÄS ÄVEN: Stöd Boer Project för att uppmärksamma situationen i Sydafrika

Se trailers för den nya dokumentärfilmen nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
3 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Klaus
2 år sedan

Förhoppningsvis bidrar det kommunistiska raskriget mot den vita befolkningen i Sydafrika till nationalismens och invasionsmotståndets stärkande i Europa. Antalet afrikaner och kulturfrämlingar ökar fortfarande hotfullt i Europa.

Anders Jonsson
Anders Jonsson
2 år sedan

Sydafrika: Mångkulturens slutstation.

Att stora befolkningsgrupper ska leva sida vid sida utan konfrontation och konkurrens fungerar inte i Sydafrika, inte i Sverige och inte någon annanstans heller. Någon folkgrupp blir dominerande och någon måste stryka på foten. Så har det alltid varit och kommer så förbli.

Rasen och våra gener är existentiellt oerhört viktiga faktorer för det mänskliga livet.

Hell seger!

trackback

[…] Ett exempel på när det inte går är i fallet Sydafrika där Inde, som har sett Jonas Nilssons nya dokumentär om folkmordet på de vita farmarna, menar att man måste prata om svarta och […]