Polisstudenter underkända – klarade inte av att avfyra tjänstevapnet

INKOMPETENS. Som en konsekvens av de sänkta antagningskraven för polisutbildningen har ett antal studenter kuggats då de exempelvis inte klarat av att avfyra ett tjänstevapen.

Under lång tid har antagningskraven till polisutbildningen sänkts. Man har sänkt kravet på intelligens från en fyra till en trea på en niogradig skala, slopat kravet på körkort och en rad krav på fysisk kondition.

På grund av dessa sänkta krav har en del studenter inte klarat av olika obligatoriska moment i utbildningen, bland annat vapenträning då de inte klarat av att avfyra tjänstevapnen.

I skrivande stund står ungefär 500 utbildningsplatser tomma på landets polishögskolor. Huruvida polisens agerande, då man exempelvis angripit oppositionella medborgare, gör att potentiella rekryter undviker att ansöka är oklart.

Källa:
Polisstudenter kuggade: ”Klarade inte avfyra vapen”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KlausThommyKarl AErnstSerbisk Sverigevän Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Serbisk Sverigevän
Medlem

HAHAHahahahahhahahahaha xD hAhahahhahahahahahahahahahahahahah Oh herre guuuud HAhahahahahahahahahahahahahahaha.

Ernst
Medlem

ock tur är väl det!!!
att polisen rekryterar puckon är illa!
att dessa puckon inte kan avfyra ett vapen är då en lättnad.

Karl-Путин A
Medlem

Det är bara att hoppas att ärthjärnorna tror att pistolmynningen är ett kikarsikte så gallrar dom ut sig själva.

Thommy
Medlem

Det handlar om att få bort tänkande individer ifrån poliskåren och ersätta dem med våldsamma drönare som inte ifrågasätter, helst ifrån förorterna där de inte har någon anknytning till det svenska folket. Poliskårens främsta uppgift kommer att vara att lösa tankebrott och att tysta oppositionen.

Karl-Путин A
Medlem

Det är standard i alla bolsjevistiska diktaturer. Jag läste om ett fall i Slovakien där en gammal änka hade beställt ett lass ved, ca 2 kubikmeter, som lastades av på gatan utanför i en liten by. Första dagen bar hon in hälften. Tidigt nästa morgon när hon skulle fortsätta hade vedklabbarna fått ben och var borta. Hon ringde polisen som dök upp med TVÅ patruller. Det tog bara några timmar så var de eu-migrerande vedtjuvarna fast. Här i Sverige hade polisen bara skrattat åt en gammal svensk änka som ville göra polisanmälan på 1 kbm stulen ved. Här har polisen… Läs mer »

Klaus
Medlem

Kannibaler gillar knivar.