Polisen i kritikstorm – står helt handfallna när Lamotte attackeras av invandrargäng

INRIKES. Polismakten får stå emot massiv kritik på Twitter efter att ha låtit ett invandrargäng misshandla och stjäla från medborgarjournalisten Joakim Lamotte.

Nordfront rapporterade tidigare under kvällen om hur medborgarjournalisten Joakim Lamotte blev attackerad av ett mångtaligt invandrargäng. Detta medan han försökte dokumentera läget i Trollhättan, som den senaste tiden varit skådeplats för diverse oroligheter och attacker mot polisen.

Nyheten har blivit viral i svenska alternativmedier och på Twitter, där särskilt polisens totala passivitet kritiseras av många, i hårda ordalag.

Användare har dessutom påpekat att polismakten helt öppet lägger massiva resurses helt i onödan vid olika tillfällen när Nordiska motståndsrörelsen delar flygblad. Ibland till och med ”understödda” av helikoptrar och piketen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
Nybörjare
Harald
7 månader sedan

Våldsmonopolet har överlämnats till de kriminella främlingarna. Sverige har fallit. Alla måste vara beredda på att återta våra områden som den där polisen sa för ett tag sedan.

Wäring
Nybörjare
Wäring
7 månader sedan

Varför klaga över att polisen inte rycker ut, de gör ju ändå inget när de väl är på plats.
När ska polletten trilla ned hos den missnöjda delen av svenskarna och få dem att överge det här systemet? Invandringskritiska partier ger bara falskt hopp och drar ut på eländet.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
7 månader sedan

Era jävla satans fega hundar till snutsvin! Dra era vapen och skjut svartskallarna!

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
7 månader sedan

Håller fullständigt med dig. De är ju i händerna på dessa klanfolk som tagit över. Skulle de se på om de rånade vita svenska barn? Kanske deras egna? Vad gör de då?

Ethny
Nybörjare
Ethny
7 månader sedan

Polisen är under ALL kritik, och mer. Fattar inte hur man kan vara så jävla tafatt och värdelösa på att förebygga ev brottsliga händelser. Varför inte använda samma taktik som de väldigt ofta gör vid NMR:s LAGLIGA demonstrationer ibland, skickar folk ut ur stan / lite var stans? Alltid däremot när det gäller icke-vita, nä då fan ska de hållas med silverhandske. Vem vet, de kanske saknade lite korv & korvbröd? Det kanske var det dem väntade på för att bjuda på dessa? Kommer inte bli förvånad om svensken snart börjar organisera sig, ett folk tål inte hur mycket som… Läs mer »

Per
Nybörjare
Per
7 månader sedan

Dags att få till någon typ av avtal med Ryssland för att kunna hyra in ryska poliser, som får visa hur man måste ta i tu med problem som har fått fått löpa amok i årtionden.

Tiden för saft och bullar, och annan clownsverige galenskap är förbi.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
7 månader sedan
Reply to  Per

Helt rätt om vi kunde sätta in rysk polis man har sett filmer hur dom behandlar patrask och det skulle helt klart rensa upp träsket i vårt land.Men med de värdelösa kräk som styr landet så är dessa tankar en utopi.