Lamotte filmade i ”problemområde” – fick kameran stulen av 40 rövare

TROLLHÄTTAN. Medborgarjournalisten Joakim Lamotte besökte under kvällen det mångkulturdrabbade Trollhättan. Omgiven av tiotals aggressiva rasfrämlingar lyckades han få sin kamerautrustning stulen.


Klippet där Joakim Lamotte får sin kamereutrustning stulen i Trollhättan.

I dagarna har det rapporterats om ”stenkastande ungdomar” i det mångkulturhärjade Trollhättan. Men när medborgarjournalisten Joakim Lamotte dök upp för att tala med ungdomarna mötte han ett 40-tal fullvuxna och maskerade män med dåligt humör. Trots maskeringen tycks de ha blivit rädda för Lamottes kamera och flera av dem uttalade hot till Lamotte, samt uppmaningar att sluta filma.

— Filma inte mig din horunge, hörs exempelvis en av männen utropa.

Några få poliser som är på platsen försöker lugna ner stämningen, men förgäves. I ett av klippen ser man hur de kulturberikande männen stjäl Lamottes kamera.

På Lamottes Facebooksida finns flera klipp från Trollhättan. De flesta avbryts på grund av tumult med de uppretade invandrarmännen.

Se de övriga klippen från Trollhättan på Joakim Lamottes Facebook.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
7 månader sedan

Lamotte kanske skulle ha varit trevligare mot motståndsmän när han interagerade med dem på Gotland, så kanske han kunde ha bett om beskydd. Men nu står han ensam mot detta patrask. Som man bäddar får man ligga.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
7 månader sedan
Reply to  _DH_

Kommer ihåg detta. Och ensam är man inte stark.

Harald
Nybörjare
Harald
7 månader sedan
Reply to  Rokviken

Han kanske inte är trevlig men nog är han stark. Det är viktigare i dessa tider.

Harald
Nybörjare
Harald
7 månader sedan

Kriminella apor.