Polisen har anmält AfS för brott mot ordningslagen

VÄXJÖ. Efter Alternativ för Sveriges torgmöte, i protest mot de muslimska böneutropen, upprättade polisen en anmälan om brott mot ordningslagen. Man menar att AfS inte har hållit sig till överenskommelserna.

Alternativ för Sverige (AfS), höll som Nordfront skrivit om tidigare, torgmöte i Växjö under fredagen, i protest mot att muslimska böneutrop från och med nu kommer att vara en del av Växjöbornas vardag. Mötet inleddes med några minuters böneutrop, samtidigt som sex personer iklädda heltäckande niqab tågade in på torget. Därefter övergick böneutropet i en hymn som terrororganisationen IS använder.

Strax efter mötet upprättade polisen en anmälan gentemot AfS för brott mot ordningslagen.

— Det finns vissa kriterier i tillståndet och här såg vi att man inte följde det som vi kommit överens om, säger polisens pressansvarige Ewa- Gun Westford  till Smålandsposten.

Hon kan inte gå in på några detaljer men säger att det handlar om det sätt man framförde sina budskap på.

Källa:
Alternativ för Sverige polisanmälda – av polisen

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Axel ErikssonLefflanPålästFredrikaPer Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

” Det finns vissa kriterier i tillståndet och här såg vi att man inte följde det som vi kommit överens om, säger polisens pressansvarige Ewa- Gun Westford till Smålandsposten.”

Tänk om polisen var lita noga och petiga med att hitta ledtrådar till alla våldtäkter, rån och hets mot den inhemska befolkningen. Nej, alla resurser går åt för att sätta dit nationella och oliktänkande. Inte att undra på varför fler och fler nordbor betackar sig för den sortens ”demokrati”.

Karl-Путин A
Medlem

Snart kommer det att vara dödsstraff på både ”antisemitism” och ”islamofobi”. Att som svensk visa sig utomhus, annat än på väg till och från jobbet, kommer per automatik att klassas som ordningsstörning.

Henke Himmlär
Medlem

Mmm..

Men nära 100% av befolkningen röstar FÖR det här. 😉 Vad ska man säga? Svenne blir förtryckt och förnedrad, men samtidigt är det Svenne själv som gör det, röstar för det och betalar för det…plus att Svenne springer omkring i samhället och fjäskar för en massa otrevliga kvinnor som HATAR vita män.

Karl-Путин A
Medlem

Hjärntvätten sitter så djupt. EN predikant i Guyana förmådde 900 personer att begå självmord.

Vad kan då inte (((folkmördarna))) i Sverige uträtta med den apparat som de har till sitt förfogande?

Henke Himmlär
Medlem

Oavsett vilket…

…vi inser väl alla att det egentligen bara finns en enda realistisk lösning på problemet va?

😉

Det var en norrman för några år sedan som föregick med gott exempel.

Påläst
Medlem

Han bara skadade vår sak. Låt idioterna förgöra sig själva om de så gärna vill.

Lefflan
Medlem

Du menar alltså att sionisten Breivik är ett föredöme?

Jag har sett dina märkliga kommentarer ett tag nu och börjar undra om allt står rätt till i ditt huvud eller vad det är frågan om.

Henke Himmlär
Medlem

Är det något annat du hakar upp dig på? Att vi har olika syn på Breivik verkar tydligt, men vad är det mer? 😉

Fredrika
Medlem

Och vaddå överrenskommelser? Polisen detaljstyr numera mötens innehåll? Som i (((Sovjet))) där mötena var lika regisserade och toppstyrda av makten på förhand som i en CNN-studio. Shomrimorganisationen måste ombildas.

Karl-Путин A
Medlem

Alltihop är ett tankefel från början till slut. Ordningsstörningen är ljudet från en brunstig åsna i 110 decibel – INTE EN FREDLIG FOLKSAMLING som nyttjar sin grundlagsskyddade rättighet att visa sina åsikter.

Per
Medlem

Bra för AfS; dom behöver lite ”streetcred”.

Axel Eriksson
Redaktör

Roligaste kommentaren. (Y)