AfS-mötet i Växjö: ”Expropriera moskéer och skicka hem de som inte sköter sig”

VÄXJÖ. Idag höll Alternativ för Sverige ett möte i Växjö som förflöt utan störningar.

Gustav Kasselstrand. Foto: Nordfront (gäller alla bilder i artikeln).

Några hundratal personer slöt upp för att lyssna på Alternativ för Sveriges representanter som talade i Växjö tidigare idag. En del av åhörarna var muslimer och motdemonstranter men tillställningen gick lugnt till även om det då och då ropades ”inga rasister på våra gator” och applåderades vid fel tillfällen i talen.

Talade gjorde partiledaren Gustav Kasselstrand, vice partiledare William Hahne samt riksdagsledamoten Jeff Ahl som gått över till AfS från SD.

Bortsett från att Ahl i sitt tal kritiserade Sveriges politiker för att vara globalister var huvudfokuset i talen kritik mot islam, vilket var logiskt då torgmötet arrangerades med anledning av att en moské i Växjö fått tillstånd att göra böneutrop på fredagar. Bakom talarna hölls också en tvådelad banderoll upp där AfS kontrasterades mot de etablerade partierna vars symboler placerats i en svart flagga på ett sätt som gjorde att de såg ut att utgöra en Islamska staten-flagga.

William Hahne.

— För oss är det en självklarhet att böneutrop inte hör hemma i Sverige! För oss är det en självklarhet att moskéer inte hör hemma i Sverige! För oss är det en självklarhet att halalslakt, omskärelse och sharialagar inte hör hemma i Sverige! Faktum är att islam inte hör hemma i Sverige, sa Hahne i sitt tal.

Jeff Ahl instämde i detta budskap genom att förespråka expropriering av moskéer samt förespråka ett diffust förbud mot ”icke-svenska” religiösa och politiska symboler på arbetsplatser.

Under Kasselstrands tal började några i publiken ropa ”folkförrädare” när Kasselstrand nämnde dagens politiker. Vidare sa Kasselstrand att målet är att byta ut politikerna innan de byter ut folket. Trots dessa ingredienser, som känns igen från mer radikala tal, fokuserade talarna på att invandrare som ”inte gör rätt för” sig måste återvandra till sina hemländer.

— Har man kommit till det här landet då ska man göra rätt för sig, man ska sköta sig, anpassa sig och gör man inte det då har man ingenting här att göra. Då är det bara att packa väskorna för då ska man hem igen, sa Hahne.

Kasselstrand nämnde även FPÖ, Fidesz och Alternativ för Tyskland som förebilder för AfS i sitt tal.

Mer bilder från dagen:

Polishelikopter.

Corneliu Codreanu-tröja.

Polishästar.

Ingrid Carlqvist och sympatiskt inställda åhörare.

Mycket kameror i luften.

”Mer Kassler åt folket” står det på en skylt.

Pepe och Björn.

Jeff Ahl.

Mindre positiva åhörare.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

19
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
AndersRokvikenGrottbjörnenRichardSenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Det var förstås bra att de höll talen, och på det stora hela var det klart professionellt utfört. Men i retoriken tycker jag dessvärre AfS låtit rätt mycket som SD den senaste tiden. Jag menar, vad är poängen att försöka ta sig in i riksdagen om man i stort sett har samma plattform? Jag vill helst se AfS förbli ett nationalistiskt alternativ, men man frågar ju lätt sig hur de ska undvika att låta riksdagen korrumpera dem på samma sätt som den gjorde SD. Nåväl, klart bättre med deras ledarskap än Åkessons och Karlssons, förstås. Så man får väl hoppas… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Ja mycket SD över dem i detta. Vad är meningen? Ännu ett alternativ som vill se inkrementella förändringar för att sakta ned Titatics färd mot undergången. Bara lek. Ingen verkstad.

Richard
Medlem

En sak tycker jag dem gör bra, vilket är att förstöra för SD som defenetivit är en del av 8-klövern och som fortfarande ger en massa falska förhoppningar hos alla dessa hjärntvättade svenskar. Om vi endast får någon procent och afs kommer in så skulle jag inte anse att de har stulit röster från oss, eftersom de framför allt tar SD röster. Om däremot båda partier får ca 3% så skulle jag bli arg. För då kommer inget av oss in tack vara varandra… känner en del afs:are som kommer röst på nmr i landstingen där de bor iaf…

Sigfrid
Medlem

Afs är väl en något tuffare variant av SD men det räcker inte det riktiga alternativet är NMR.

Karl-Путин A
Medlem

Amöbor förökar sig också genom delning.

Karl-Путин A
Medlem

Precis som SD kanske jag borde ha förtydligat.

Vera
Medlem

Är alltid misstänksam mot ”avhoppare” som bildar eget parti. Ofta en tredje part som viskar i örat på ett kritisk offer för att splittra. De har alltid resurser, var kommer det ifrån? Trofasthet och uthållighet mot sitt parti – i det här fallet ett rent nationalsocialistisk NMR som har en ideologisk grund att bygga på.

Anders Jonsson
Medlem

Jag är så glad att du är hedersmedlem i vår organisation.

Du är mycket älskad för din kamp och ditt mod genom alla år.

Vera
Medlem

Tack för Dina rader, det värmer. Hade dock lyckan att ha ideologin i bagaget, det måste vara oerhörd svårare att trots påträngande lögnpropaganda bilda sig en egen uppfattning om nationalsocialismen. Ni är verkligen beundransvärda!!

Rokviken
Medlem

Ju fler tentakler desto bättre kan man kontrollera den sk oppositionen.

Victor
Medlem

Småborgare.

Torbjorn
Medlem

Att det ska vara så svårt att fatta att alla inte vill ha en stark stat, utan ser staten som en fiende mot familjmakten. All heder till AFS, och deras avvecklande av myndighetssverige.

Victor
Medlem

Jag hade inte sett staten själv som en fiende om den hade varit på folkets sida från början. Där folket styrde. Som i ett framtida enat norden.

Och vadå vill inte vi Nationalsocialister avveckla myndighetsverige? Vi är väl snarast dom som går hårdast fram. Afs vad ska dom göra egentligen ens? När dom inte har saker och ting tydliga för sig. Judefrågan kommer dom aldrig nämna. Afs = SD 2,0.

Anders Jonsson
Medlem

Alldeles riktigt. JUDE-makt frågan är den fundamentala frågan. Det parti som inte adresserar JUDE-frågan är lika illa som SD eller Liberalerna.

Om vi inte krossar JUDE-makten finns det ingen seger eller ingen nordisk republik.

Att Krossa JUDE-makten är prio 1.

Den som inte fattat det har inte fattat någonting och kan (trots möjligen goda intentioner) inte tas på allvar i den kamp på liv och död som just nu pågår.

Deva
Medlem
Deva

William Hahne, Sveriges tal på Jörg Haider? Grym Karisma och halvt fotomodell, bara det kommer ge tiotusentals röster samt hjälpa till att normalisera dessa åsikter. Vill man ha röster så tror jag helt klart detta är något som attraherar, intelligens, stil och vacker fysik…

Senaste
Medlem

Det som Hahne säger, att de ska anpassa sig osv, är precis det de INTE ska göra. Att de inte har utvecklats ideologiskt sedan SD-tiden, det är ganska häpnadsväckande. Faktum är att AfS och de här partierna går maktens ärenden genom att skala bort olikheterna på vägen mot en global värld, det verkar ha undgått dem. Jämför deras budskap med Holmqvists artikel, det är som natt och dag när det gäller förståelse för och helhetsgrepp om de här sakerna.

Grottbjörnen
Medlem

AfS= vi som inte vågar gå med i motståndsrörelsen för folk kan ju tro att vi är rasister, eller kanske ”alternativ för sion” men visst det är ju ett steg åt rätt håll åtminstone,vem vet, när AfS börjar krypa för ((ni vet vem)), för det KOMMER att hända varje nationell rörelse som inte är revolutionär i grunden eftersom vårt nuvarande politiska system är ett av ((deras)) instrument, så kommer de kanske att gå med i motståndsrörelsen!

Karl-Путин A
Medlem

Recensioner i dagens (((MSM))): ”Det var vackert och störde inte alls på något sätt” enligt ”närboende”.

Anders
Medlem

[urlcomment image[/img][/url][url=https://imgflip.com/memegenerator]via Imgflip Meme Generator[/url]