Peter Hultqvist spred lögner i Kungälv: ”Nationalsocialismen är ett brott mot mänskligheten”

KUNGÄLV. Försvarsminister Peter Hultqvist är nu den tredje regeringsrepresentanten som tagit sig till Kungälv för att försöka stoppa Nordiska motståndsrörelsen. ”Han behöver verkligen en talskrivare”.

Försvarsminister Peter Hultqvist.

Full panik råder bland politikerna i Kungälv och man har verkligen lagt in en överväxel för att försöka hindra Kungälvsbor från att rösta på Nordiska motståndsrörelsen, ett lagligt och valbart parti som ställer upp i kommunvalet.

Det började med att Alice Bah Kuhnke samlade 15 personer i en protest mot Nordiska motståndsrörelsens torgmöte den 18 augusti. Igår besökte inrikes- och justitieministern Morgan Johansson Kungälv för att diskutera Nordiska motståndsrörelsen och under dagen gjorde försvarsminister Peter Hultqvist samma sak. Liksom Moderaternas gruppledare och förre migrationsminister Tobias Billström under fredagen.

Gemensamt för alla dessa är att de vill förbjuda Nordiska motståndsrörelsen och att de förkastar grundlagsskyddade rättigheter som mötesfrihet och föreningsfrihet.

Under gårdagen var det alltså Peter Hultqvists tur och han körde sin vanliga repertoar där han för ”sjuttielfte” gången beskrev nationalsocialismen som ”ett brott mot mänskligheten”. Nordiska motståndsrörelsens lokala valkandidat Fredrik Vejdeland, som genom sin ideologiska livssyn per automatik utgör ett brott mot mänskligheten, är inte allt för imponerad av försvarsministern.

— Han behöver verkligen en talskrivare, alternativt dra ner på de rusdrycker som begränsar honom. Vi har hört samma mantran från honom i flera år nu och det blir tröttsamt när han aldrig presenterar något av substans, säger Vejdeland.

— Han är den i regeringen som ligger närmast nivån hos Stefan – ”det är många döda som flyr” – Löfven. Det är oerhört svårt att ta hans sluddrande på allvar.

Peter Hultqvist påstår i intervjun med Kungälvs-Posten att Nordiska motståndsrörelsen påverkar affärsverksamheten i Kungälv.

— Sen vet jag att många känner ett obehag, tycker att det är obekvämt och jag vet också affärsidkare som tycker det är väldigt negativt när nazister står utanför på torg exempelvis, för det påverkar direkt kundunderlaget, så det här är en oerhört destruktiv verksamhet, säger Hultqvist till Kungälvs-Posten.

Nordfront frågar Fredrik Vejdeland om det stämmer att Nordiska motståndsrörelsen skrämmer bort folk från butikerna.

— Nej, verkligen inte. Vad finns det ens för belägg för ett sådant påstående? Att någon skickat ett gnällmejl om det? Om Kungälvs-Postens och politikernas hetspropaganda om att vi är farliga har skrämt bort de allra mest räddhariga kan ju ändå inte vi lastas för, vi har inte varit inblandad i ett enda bråk i Kungälv, säger Vejdeland.

— Det kan ju desstom förhålla sig helt tvärtom. Vi vet att folk gått fram till platserna där vi står, bland annat utanför Ica Maxi och Coop, för att tala med oss och vi vet också att folk tagit sig ner till stan för att specifikt tala med oss. Det är inte helt orimligt att de även passat på att handla något i samma veva.

Vejdeland diskuterar med några gymnasietjejer som absolut inte håller med utan är marinerade av Christer Mattssons ”toleransprojekt”. ”Finns alltid en mening, vad finns det att vara rädd för?”

Kungälvs-Posten frågar Hultqvist om han är beredd att ta en diskussion med någon av Nordiska motståndsrörelsens representanter.

– Nej alltså, det är ingen mening. Det här är en rasistisk, nazistisk och auktoritär organisation som vill underminera samhället. Jag anser att den här verksamheten måste förbjudas.

Nordfront ställer frågan till Fredrik Vejdeland om han är beredd att ta en diskussion med Peter Hultqvist.

— Ja, absolut. Anledningen att Peter Hultqvist inte vill diskutera med oss är helt enkelt för att han skulle förlora debatten. Han har hållit tal emot oss under två 1 maj-demonstrationer i Dalarna och vid bägge tillfällen har vi erbjudit honom att debattera mot oss, meddelar Vejdeland.

— Det finns väl alltid en mening att prata med folk som tycker annorlunda? Jag hamnar i diskussioner med såväl sympatisörer som meningsmotståndare hela tiden när vi nu står på Kungälvs gator i så många timmar varje dag. Vad är Hultqvist och de andra politikerna rädda för?

Källa:
”Nazismen är ett brott mot mänskliga rättigheter”

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

14
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
KlausPierreKarl-Путин AErnfridChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

En utsåld dekadent politiker som verkar i samma liga som Juncker the drunker bådar inte gått. Utsänd av sina herrar levererar han budskapet och klarar inte ta en enda debatt mot den verkliga oppositionen. Svagsint är bara förnamnet.

Christian Hamilton
Medlem

Ja Hultqvist är verkligen en värdig representant för de svagsinta i Sveriges riksdag. Rädslan inför verklig opposition är så påtaglig att den syns utanpå dem.

Att dessa förlorare visar denna hysteriska rädsla betyder två saker.

Nummer ett, de har strikta order från ledande sionistiska organisationer att fortsätta lögnerna från vinnarsidan av andra världskriget.

Nummer två, de märker att folk börjar inse hur de blivit bedragna årtionde efter årtionde och vet att när sanningen blir helt synlig för folket så är det adjöss med livet i sus och dus på ”undersåtarnas” bekostnad.

Christian Hamilton
Medlem

Samtidigt måste man ju tacka dessa ruttnande kadaver (läs politiker) för reklamen. De är nämligen så korkade att de inte inser, att ju mer de pratar och ljuger om Nordiska motståndsrörelsen ju mer väcker de folkets intresse för en riktigt opposition.

Tobias
Medlem

Vi ses i Finspång Hultqvist!
Död åt den liberala demokratin.

Påläst
Medlem

Det finns många fler som – med all rätt – är rädda för personer som hans parti har släppt in och deras avkomma. Sossesvin.

Ernfrid
Medlem

Om något är ett brott mot mänskligheten så är det herr hultqvist ;-)

Christian Hamilton
Medlem

Folkmord är mig veterligen ett brott mot mänskligheten. Det är nämligen precis vad denne förrädaren Hultqvist håller på med. Nu är han ju inte den vassaste kniven i lådan tillsammans med sina politiska kompisar, milt sagt.

Att IQ-befriade människor skulle kunna bli politiker var det nog många med mig som inte i sin vildaste fantasi kunde drömma om bara för 50 år sedan.

Rokviken
Medlem

Och det började på 50-talet. Bilderbergmöten och dåvarande statsminister med flera.

Ernfrid
Medlem

Jag undrar vilken sida säpo står på, VAd tror ni?

Christian Hamilton
Medlem

Bra Hultqvist, din supernolla, fortsätt med ditt gycklande i samma stil och Nordiska motståndsrörelsen kommer att köra över dig och dina gelikar som ett framrusande expressgodståg.

Karl-Путин A
Medlem

Det stämmer att många butiksägare är rädda för NMR, men det är pga (((tidningarnas))) lögnaktiga skriverier och inte pga att NMR uppträder hotfullt på något sätt. Förra veckan var jag inne på min sodomitbank (de stödjer aktivt homolobbyn) vid ICA-Maxi 2 ggr för att ordna några saker. Vid bägge tillfällena var dörren olåst när jag anlände, men låst när jag skulle gå ut, vilket sammanföll med att NMR hade hunnit anlända efter min ankomst och delade flygblad utanför medan jag var därinne. Vid första tillfället deltog även Vejdeland och Engelin. Bankmannen suckade djupt när han låste upp dörren för mig… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Högsta Förvaltningsdomstolen går på samma linje som Polisen, Förvaltningsrätten och Kammarrätten att tillåta Nordiska motståndsrörelsen att kampanja till mitten av september.

Det lyckades inte att stoppa oss den juridiska vägen :)

Pierre
Medlem

Den grisskäre Hultqvist vars uppsyn bör dömas för förargelseväckande beteende.

Klaus
Medlem

Nationalsocialismen är anti-marxistisk socialism för nationen, dvs för folket. Det är inenting fel met denne.
De mest omänskliga regeringsskick i historien var den judiskt styrda kommunism i Sovjetunionen och de judiskt styrda tvåpartibluffdemokratier i USA och Rothschilds UK. Mycket massmord går på ”demokratiernas” konto.