P4 Västernorrland raderade inslag om minnesstunden för Tommie Lindh: ”Det är ju just den här uppmärksamheten dom söker”

MEDIA. P4 Västernorrland tog bort ett inslag om minnesstunden för Tommie Lindh eftersom det gav svenskvänliga krafter som motsätter sig den politik som ledde till mordet uppmärksamhet.

Tidningen Journalisten har uppmärksammat att P4 Västernorrland avpublicerat ett inslag om den minnesstund som nationella och andra sörjande höll för den mördade Tommie Lindh i Härnösand i lördags. Tommie dog efter att enligt vad Nordfront fått erfara ha försökt stoppa en våldtäkt utförd av sudanesen Abubaker Mohamed, som högg ihjäl honom med kniv.

Inslaget som raderades handlade om Västernorrlands landshövding Berit Högman, som förargades över att nationella svenskar sörjde en kamrat och meningsfrände. Enligt Högman innehöll talet av Nordiska motståndsrörelsens Pär Sjögren – som handlade om hur man bör förebygga liknande dåd i framtiden – ”ickedemokratiska budskap”.

Hon sa även att hon hade försökt att ”jaga bort nazisterna” ifall hon varit på platsen.

Beslutet att avpublicera inslaget på P4 Västernorrland togs av den tillförordnade kanalchefen och ansvarige utgivaren Matilda Jansson.

”Det är ju just den här uppmärksamheten dom söker. Det här kommer säkert att aktualiseras fler gånger och det är viktigt att vi tänker oss för och det är ju inte så att vi aldrig får nämna NMR”, ska hon ha skrivit i interna mejl till sina medarbetare.

Anledningen som Matilda Jansson ger Journalisten är dock att ”polisen fick inte möjlighet att bemöta kritiken från landshövdingen”.

Efter att ha fått en kommentar av polisen har inslaget nu återpublicerats på P4 Västernorrlands sida, med en länk till polisens uttalande.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
4 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
Harald
1 månad sedan

Vilka falska kulturmarxistiska ryggradslösa blötdjur. Kan inte hålla en enda hållning. Värdelösa. Skit i dom. Men vi måste ta över landet och straffa folkförrädarna. Det här leder fan ingenstans annars. Var är nationalsocialismen när man verkligen behöver den?

Wäring
Wäring
1 månad sedan

De bryr sig inte om mänskligt lidande. De är psykopater, helt utan empati och medmänsklighet. Deras futtiga positioner i detta jude-system får dessa blemmor på grisryggar att känna sig stora och viktiga, där kan de få utlopp för sina sadistiska drifter i tron att de sitter skyddade. Deras lögner och förvrängningar, deras människoförakt kommer att bli allt värre och tydligare ju mer ansträngt läget blir, ju närmare vi kommer den Nordiska revolutionen. Sedan är deras tid ute.

Jan Hjelm
Jan Hjelm
1 månad sedan

Quod erat demonstrandum – så är det bevisat. Medierna gallrar och mörkar hårt för att den breda allmänheten inte ska få den sanna bilden av verklighetens samhälle. Vanligt folk skulle ju kunna få för sig att kulturmarxism och mångkultur inte hör hemma i Norden och vilja rensa ut vänsterpack, liberaler och miljödårar som nästlat sig in på alla nivåer från Regeringen och nedåt. Tommie Lindh kan bli den tändande gnistan för något omvälvande.

Hanssi
Hanssi
1 månad sedan

Tänk om det hade varit tvärtom. En svensk man hade knivmördat en asylsökande rasfrämling. Lindberg, Wåg och Schyffert hade fått priapism och blodstörtning.