Österrikes förbundskansler stolt över projudisk regering

EUROPA. Österrikes förment invandringskritiske förbundskansler Sebastian Kurz är stolt över att hans regering bekämpar ”antisemitism”.

Efter fjolårets val i Österrike kom det i allt större utsträckning invandringskritiska men borgerliga Folkpartiet (ÖVP) till makten. Detta tillsammans med Österrikes ungefärliga motsvarighet på Sverigedemokraterna; Frihetspartiet (FPÖ).

Nu har ÖVP:s partiledare tillika Österrikes nye förbundskansler Sebastian Kurz hyllat den nya regeringskoalitionen för dess underdånighet inför judenheten:

— Vi aldrig tidigare haft en regering som så tydligt tar avstånd från antisemitism, sa Kurz.

Förbundskanslern är också nöjd över att regeringspartnern FPÖ, som grundades av SS-veteraner, nu intagit en projudisk inställning som bland annat tar sig uttryck i att likt USA vilja flytta Österrikes ambassad till Jerusalem.

Kurz har sedan tillträdet hållit fast vid sin borgerliga invandringskritik, som mest handlar om problemen med ”politisk islam” och ”värderingar”. Han har också orienterat sig något mot Visegradländerna Polen, Tjeckien, Slovakien och Ungern som i varierande grad bekämpar globalisternas försök att införa massinvandring även i dessa länder. Bland annat är Kurz, likt Visegradländerna, kritisk till EU:s planerade tvångsförflyttning av migranter till länder i unionen som hittills inte tagit emot så många migranter.

Källa:
Austrian Chancellor: Right-Wing Populists Have Allowed This Government to be Pro-Israel

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SigfridKlausSenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Senaste
Medlem

Man behöver bara vifta med minskad invandring framför näsan på invandringskritiker för att de ska nappa på betet. De kan inte sätta ihop invandringen i något större sammanhang och ser den som en enskild fråga. Sist jag kollade var ÖVP helt med på steget mot ett Europas förenta stater och de har inga åtgärder på programmet som hotar några större intressen. En skillnad i invandringsnivå blir hela världen för en invandringskritiker som inte ser vad samma parti gör i övrigt, och så lätt behåller man greppet om massorna. Tyvärr gäller det här även en del nationella, som Matthew Heinbach vilken… Läs mer »

Klaus
Medlem

Det finns Nationale Volkspartei NVP i Österrike, delar NPDs öde i Tyskland, många rättegångar mot NVP-medlemmar. De judiska främlingarnas odemokratiska egoistiska kamp mot nationalism är radikalt hård i Österrike, judar bestämmer som i USA.

Sigfrid
Medlem

Tråkigt att även Kurz viker ner sig för judarna istället för att stå upp och försvara sitt folk mot sionismen.