Österrike: Stoppa invandringen till EU och upprätta ”säkra zoner” i ”flyktingarnas” hemländer

MASSINVANDRING. Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz föreslår att EU borde överge sin misslyckade invandringspolitik och istället fokuserar på att upprätta ”säkra zoner” i invällarnas ursprungsländer.

Sebastian Kurz.

Österrikes nyvalde förbundskansler Sebastian Kurz har föreslagit att EU borde slopa sin nuvarande invandringspolitik och att unionen istället borde upprätta ”säkra zoner” i rasfrämlingarnas hemländer.

Kurz menar att EU:s sätt att hantera så kallade flyktingkriser har ”misslyckats” och att kvotsystemet som tvingar medlemsstater att ta emot tusentals asylsökare inte är någon bra idé.

— Att tvinga stater att ta emot flyktingar för inte Europa framåt. Hela diskussionen är meningslös, säger Sebastian Kurz i ett uttalande. Han fortsätter:

— Migranter som tar sig till till Europa vill inte åka till Bulgarien eller Ungern. De vill till Tyskland, Österrike och Sverige.

Därför menar Kurz att en bättre lösning skulle vara att man istället upprättar så kallade säkra zoner i invällarnas urpsrungsländer. Vidare vill förbundskanslern att EU ska organisera det hela och ”backa upp det militärt”. Sådana områden finns redan på vissa ställen i Syrien där stridande parter kommit överens om att inte kriga.

— Om en omfördelning av flyktingar inte är möjligt bör de få hjälp i säkra områden i sina egna länder. EU bör stödja detta, och kanske till och med organisera det och säkra det militärt, säger Kurz.

Källa:
Austria’s Sebastian Kurz suggests military option to stem migration crisis

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KarlnordboHolgerKarlSenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Henke Himmlär
Medlem

Hehe.. Ja när de egna ländernas totala kollaps står för dörren så börjar vissa politiker vackla. Oerhört roligt är det. Det här måste svida ordentligt för mupparna i MP.

Frågan är bara vad de ska hitta på för att mota den afrikanska tsunamin som är på gång? :-)

Henke Himmlär
Medlem

Samtidigt är det bra om Västeuropa inte har någon enad agenda att tvinga på Ungern diverse pack. Surt för vår statsminister Steffe L som ständigt tjatar om att fler måste ”hjälpa till”. Hehe..

Karl-Путин A
Medlem

I Ungern finns det några få platser där man kan se några få negrer – i Sverige finns det några få platser där man kan se BARA några få negrer.

Karl-Путин A
Medlem

Visst är det komiskt. Men kanske är det så att tom invandrarna börjar bli invandringskritiska eftersom de är rädda för att deras bidrag ska naggas i kanten om den okontrollerade invandringen ska fortsätta, annars skulle sossarna haft egen majoritet. Dummare är så är de inte.

När den judiska massinvandringen till Sverige började efter WW2 var ”svenska” judar kritiska eftersom de befarade att deras privilegier skulle kunna komma att ifrågasättas om det fanns för många judar i Sverige.

Henke Himmlär
Medlem

Självklart är det så! Många fattar naturligtvis att de bekväma liv de skaffat sig här i Sverige är på väg ordentligt åt helvete. Samtidigt tror jag inte särskilt många vill hem till sina egna skitländer.

Klaus
Medlem

Äntligen! I det jätte stora Afrika finns det plats nog. Exempel: i det fruktbara Zimbabwe (som vi har nyss läst om på Nordfront) bor bara 42 invånare/km2, Somalia 23 inv/km2, Namibia 2 inv/km2, Kamerun 51 inv/km2…
Europa har varken ändlös pengar eller ändlös plats! Vem som helst skulle egentligen förstår det.
Globaliseringens rasblandningsförespråkare är naiva eller dumma eller avundsjuka eller hätska människor som judar (som hetsar särskilt mot germanska folk. Anne Franks dagbok är lögn och hatbrott HMF). Hoppas 2018 kommer mer upplysning på regeringsnivå.

Senaste
Medlem

Globalisterna tar två (eller tre, fyra) steg framåt och ett bakåt. När det har varit intensivt ett tag släpper man fram en annan av sina lirare och låter massorna sätta sitt hopp till den istället för de gamla partierna. Kurz är inte emot invandring, han bara motsätter sig den kaotiska situationen och vill ha strängare gränskontroller, bättre integration och bekämpa politisk islam. Han stänger ned de muslimska skolorna, inte för att sända muslimerna hem, utan för att få in dem i samhället. Han har velat bötfälla invandrare som inte vill delta i integrationskurser. ÖVP är för den Europeiska integrationen, dvs… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Javisst är det så, men det är ändå intressant att se hur de uttrycker sig. De har uppenbarligen fattat att en katastrof faktiskt kommer inom kort ifall inget görs. Även förrädarna har ju barn och släkt som de tycker om och hoppas har en framtid i Europa. Den framtiden har de nu insett är hotad. :-)

nordbo
Gäst
nordbo

Håller med. Tror även att länder som Polen,Österike (ev Schweiz) kommer få rejält många ansökningar från judar som uppehåller sig i andra delar av Europa – (((de))) vill hitta nya länder att parasitera sig i när det börjar bli ohållbart…

Karl-Путин A
Medlem

”Massinvandringen skulle rädda pensionerna. Nu höjs pensionsåldern för att rädda massinvandringen.”

Holger
Medlem

Klockren!

Karl-Путин A
Medlem

Karl
Medlem

Sverige bara fortsätter med inpumpandet av avskräde.