Morrissey efter fascistanklagelse: ”Ska bli intressant att se hur de förklarar sig i rätten”

STORBRITANNIEN. Efter sitt uttalade stöd för det nybildade partiet For Britain ska den brittiske artisten Morrisey ha blivit kallad ”fascist” av tidningen Spin Magazine. Nu hotar Morrisey med att dra dem inför rätta i en ny intervju som publicerats på morrisseycentral.com.

Morrissey. Foto: Charlie Llewellin (CC BY-SA).

Nordfront rapporterade tidigare i veckan om att den folkkäre brittiske pop-artisten Morrissey på sin hemsida gått ut och kritiserat kosher- och halal-slakt, samt öppet deklarerat stöd för det nybildade invandrings- och EU-kritiska partiet For Britain.

Morrisseys kontroversiella uttalande har bland annat lett till att Spin Magazine kallat honom för ”fascist”, vilket artisten nu bemöter i en ny intervju på morrisseycentral.com:

— Det ska bli intressant att se hur de förklarar sig i rätten. Det är synd att dra en publikation inför rätta, men inland måste man. Och detta är en av dessa gånger, eftersom pressen annars framgångsrikt kan diktera en dålig bild av dig, vilket de helt och hållet inser kan sätta dig i fara.

På frågan om varför Spin Magazine ser just honom som en ”svår figur” svarar Morrissey:

— Eftersom jag talar från hjärtat. Mainstreammedia uppmuntrar bara pop-artister som inte har något att säga. Det är tänkt att du ska hålla dig borta från politik, trots att vi alla är helt vanliga människor som har lika mycket del av livet år 2018 som vem som helst.

Om det faktum att han tidigare av brittisk media har ”anklagats” för att stödja Brexit svarar han:

Anklagad är det korrekta ordet! Det är inte alls möjligt att bli gratulerad för att stödja Brexit, eller hur? Det borde säga dig allt du behöver veta om den uppseendeväckande bristen på neutralitet inom den brittiska pressen. Det är i vilket fall som helst ett meningslöst argument, eftersom – som du säkert märkt – Brexit aldrig skedde. EU kunde inte tillåta att det skedde. Det är en död fråga. Folket sa ”lämna”, men EU sa nej. Folket ville lämna EU med tanke på den totala nedbrytningen av friheten som skedde under EU:s styre, och den resonabla majoriteten ser nu än mer skrämmande bevis på hur hatade de är av EU, för att inte nämna den brittiska politiska eliten.

I intervjun fortsätter Morrissey att utveckla sin syn på politiker, Storbritannien och djurrättigheter. Om de etablerade politiska partierna i Storbritannien säger han:

— UKIP är dött, och Nigel Farage främjade partiets fall genom att stödja Henry Bolton. Theresa May har alltid varit en ovälkommen premiärminister. Hon är inkapabel att leda. Hon kan inte säga sitt eget namn, om det inte står nedskrivet på ett manuskort framför henne. Jag minns hennes tal under [den muslimska högtiden] Eid al-Adhar, när hon refererade till händelsen som ett ”glädjefullt firande”… samtidigt som miljoner djur fick sina halsar avskurna för att fira högtiden. Jag undrar vad för slags medkänsla hon kan ha överhuvudtaget. Svaret är: Inget. I vilket fall som helst så bevarar de konservativa ingenting i det moderna Storbritannien. De är i verkligheten de främsta förstörarna av det brittiska arvet. Labour är inte annorlunda än de konservativa, eftersom de inte har något emot omskärelse på flickor, halalslakt, barnäktenskap och så vidare.

Läs hela intervjun med Morrisey HÄR.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl ASverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Vilken Engelsman! Det finns hopp :-)
Fast hur han ställer sig i judefrågan är ju det viktiga, och det vet vi inte, än.
Snart kommer dom utvalda att ge oss svaret.

Karl-Путин A
Medlem

Alla som accepterar närvaron av judar och muslimer i våra länder stödjer också en omänsklig syn på djurhållning. Jag känner flera personer som är veganer/vegetarianer för att de anser att djur har samma värde som människor och att det är oetiskt att ”mörda” dem för att äta sig mätt, som går i taket direkt när jag påpekar den djursyn som råder hos dagens invandrare från tredje världen. Att hota eller förtala svenska köttproducerande bönder är helt OK för dem och sen går de och handlar sina grönsaker i butiker som även tillhandahåller halalslaktat kött utan några som helst betänkligheter.

Sverker
Medlem

Det är kortslutning i PK-hjärnor. Inte i meningen att de har låg IQ, utan är hjärntvättade. Men det gör också att det finns hopp, ty obefintlig IQ är obotligt, men inte hjärntvätt.
Jag har en idé, som vanligt :-)
Hur skulle det fungera om man anammar samma metodik som på sektmedlemmar, där man får dessa avprogrammerade?
Vanligt resonemang och fakta biter inte, så vi måste finna andra vägar.
Det hela handlar om psykologi.
Jobbigt för en tekniker att inse det.

Karl-Путин A
Medlem

Efter regimskiftet kommer avprogrammeringen att ske i läger på jordbruk på landsbygden där de hjärntvättade genom sunt, hårt arbete och vällagad husmanskost kommer att hitta tillbaka till en sund och drogfri livsstil.

Hunger är den bästa kryddan och några sömnpiller behövs inte efter en dags uppbyggande kroppsarbete.