Brittisk musiklegendar stöder ”högerextremt” parti

STORBRITANNIEN. Den brittiske rocklegendaren Morrissey har gått ut och kritiserat halal- och kosherslakt samt givit sitt stöd till det invandringskritiska partiet For Britain.

Den brittiske rocklegendaren Morrissey, kanske mest känd för sin tid i bandet The Smiths på 80-talet, har kritiserat både halal- och kosherslakt.

Morrissey menar i en intervju på sin egen hemsida att muslimernas halalslakt är ”ondska” som endast kan ”rättfärdigas av någon som stöder Islamiska staten” samt att den judiska kosherslakten är ”väldigt grym” och borde förbjudas.

Förutom att kalla Storbritanniens politik för ”en moralisk katastrof på alla plan” ger rocklegendaren även en känga åt Londons muslimske borgmästare Sadiq Khan som han menar ”inte kan prata ordentligt”.

Morrissey ger även sitt stöd till det invandringskritiska partiet For Britain på grund av deras inställning i djurhållningsfrågan. Partiet bildades som en utbrytning av EU-kritiska UKIP och har av dessa beskrivits som ”rasistiskt och nazistiskt”, benämningar som For Britain tagit avstånd från.

Folkkäre Morrissey, som 2006 blev vald som Storbritanniens näst största levande ikon efter naturprofilen David Attenborough, kritiserade 2017 konsekvenserna av massinvandringen:

— Jag vill att Tyskland ska vara tyskt. Jag vill att Frankrike ska vara franskt. Jag tror att man om man försöker införa mångkultur överallt slutar utan en kultur.

Källor:
Morrissey denounces halal meat as ’evil’, and attacks May, Khan, Abbott and more
For Britain Wikipedia
Morrissey Wikipedia

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FredrikaKarl ADeva Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Deva
Medlem
Deva

Ny ”theme song” för rörelsen?
”The First of the Gang to Die” — Morrissey
https://www.youtube.com/watch?v=8Fzf_KgHUa8

Pumpa denna segerlåt i Ludvika :)

Karl-Путин A
Medlem

Vi har en bra kampsång – gäller bara att alla lär sig texten och stämmer upp i kören.

http://www.nordiska-motstandsrorelsen.se/?p=722

Deva
Medlem
Deva

Tycker Julius är mycket duktig men för mig personligen hade jag föredragit något med lite mindre visa och med mer livskraft/testosteron i, om det nu handlar om ett tillfälle där man ska sjunga tillsammans och göra ett starkt gott intryck, t.e.x:

SS Marschiert In Feindesland
https://www.youtube.com/watch?v=1FXXfKgzBhI

Alte Kameraden – German March Song
https://www.youtube.com/watch?v=ghHCvkutOEg

Lyssna och njut

Kan dock inte släppa att youtube videos där Nationella marscherar till Morrisseys ”The First of the Gang to Die” vore genialiskt ur propaganda synvinkel.

Men man kan inte få allt :)

Fredrika
Medlem

Jag skäms. Jag har knappt hört den och än mindre kan jag den. Vilken svikare man är :(

Karl-Путин A
Medlem

Du har väl bekantat dig med alla kandidaterna på riksdagslistan. Det gäller att kunna dem innan- och utantill inför alla diskussioner som kan uppstå med vänner och bekanta inför valet, så man kan ge svar på tal. Alla 24 kommer nämligen att bli anklagade för att vara hatare, grovt kriminella och dömda brottslingar.

Fredrika
Medlem

Först trodde jag notisen skulle handla om den stenrika kommunisten Roger Waters från Pink Floyd som kritiserar Israels anfall på grannländerna. Men Morrissey har väl alltid varit lite motvals? For Britain är tydligen lite mellanmjölkaktigt. Ingen rörelse kan undgå depravering och korruption om de inte åtminstone håller sig till en uttalat nationalsocialistisk ideologi. Historien uppvisar endast hederlighet i stater som var nationalsocialistiska. Allt annat blir CDU, Labour och Säpodemokraterna. Judiskt styrt.