Martin Saxlind frisläppt — drog direkt igång offentlig aktivitet i Umeå

DIREKTSÄNDNING. Nordfronts nyhetsredaktör Martin Saxlind intervjuades alldeles nyss av Nordfronts korrespondent i Näste 4.

Idag kom Nordfronts nyhetsredaktör Martin Saxlind tillbaka från sin semester i fängelset efter att ha varit fängslad i drygt fyra månader. Anledningen var för att Saxlind utfört sina journalistiska uppgifter under konfrontationen i Kärrtorp. Nordfront intervjuar här Saxlind live om sin tid i fängelset.

Lögnpressen hävdar att flygbladsutdelningen var en ”motdemonstration” mot RFSU som under dagen hade en demonstration för att uppmärksamma mödradödligheten runt om i världen. Detta stämmer dock inte. Flygbladsutdelningen hade ingenting med RFSU:s demonstration att göra. Här berättar Saxlind att det var på hans initiativ som aktionen genomfördes:

— Jag ville träffa kamrater och komma igång på en gång så att man inte blir lat eller feg. Jag ville ha i Umeå för att jag satt i fängelse där, det var praktiskt.

Lyssna på intervjun här:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments