Mannen Elin Ersson försökte rädda är dömd kvinnomisshandlare

INRIKES. Den 52-åriga afghan som Elin Ersson försökte hålla kvar i Sverige är en dömd kvinno- och barnmisshandlare.

I slutet av juli skrev Nordfront om hur en gråtande Elin Ersson försökte förhindra utvisningen av en 26-årig afghan. Eftersom 26-åringen inte fanns med på planet försökte hon istället stoppa den påstådda utvisningen av en 52-årig afghan. Nu har det visat sig att 52-åringen är dömd för att ha misshandlat sina barn och sin hustru.

Det var den 14 januari i år som mannen blev arg på sina två döttrar därför att de inte stängt av sin TV. På grund av detta började afghanen piska dem med en ihopvikt laddningskabel på två meter, något som även drabbade hustrun när hon kom in i rummet. Innan hustrun svimmade utanför bostaden hade 56-åringen bland annat hunnit dunka hennes huvud i golvet.

Mannen fick nio månaders fängelse för misshandeln och bad dessutom själv om att få bli utvisad, något åklagaren aldrig yrkade på. Var mannen befinner sig idag och om han verkligen blev utvisad från Sverige är oklart.

Källa:
Afghanen som Elin ”räddade” dömd kvinnomisshandlare – piskade döttrar och dunkade mammans huvud i golvet

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PålästSlipsenKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Afghanen befinner sig troligtvis hemma hos Elin där han dunkar på en helt annan kroppsdel än på sin fru.

Karl-Путин A
Medlem

Den judiska skvallertidningen Expressen skriver: ”Svenskarna överskattar hur många som är utlandsfödda Migration och integration ses av många väljare som valets viktigaste frågor – men kunskapen om hur många utlandsfödda som faktiskt finns i Sverige är låg. Det skriver Olle Folke, lektor i statsvetenskap, och Johanna Rickne, professor i nationalekonomi, på Expressen Debatt. De hänvisar till en studie där de medverkande i genomsnitt trodde att 27 procent av Sveriges befolkning är utlandsfödd – när den verkliga siffran är 18 procent. Dessutom trodde de tillfrågade att 45 procent av de utlandsfödda i Sverige är muslimer, jämfört med omkring 27 procent som… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Efter att ha konsulterat min kära hustru var det bara 4 veckor för tidigt, här är länken till artikeln:

https://www.expressen.se/debatt/valjarna-overskattar-andelen-utlandsfodda/

Slipsen
Medlem

Har alla ramlat och slagit huvudet i det här landet eller? Idioten ber om att få bli utvisad men Svenne banan vill att han ska stanna och orsaka ännu mer lidande och kosta skattepengar.
Idiotin finner inga gränser i Absurdistan…
Alla folkförrädare kan ju ta enkelresa till Långtbortistan!

Påläst
Medlem

Elin Ersson skulle egentligen försöka ”rädda” en yngre man som hon kände men han var inte med på planet. Hönshjärnan var inte bekant med den som det skrivs om i artikeln. I vilket fall som helst så är hon och andra likasinnade svenskar idioter som förtjänar att bli gravt berikade.