Hjärntvättad folkutbytesaktivist tilläts stoppa afghanutvisning

INRIKES. En gråtande folkutbytesaktivist har tillåtits stoppa en utvisning av en 52-årig man till Afghanistan.

En film på folkutbytesaktivisten Elin Ersson som stoppar utvisningen av en 52-åring till Afghanistan har blivit viral. Kvinnan – som hade köpt en biljett på samma plan – filmar sig själv när hon påstår att eftersom USA invaderat Afghanistan så kommer 52-åringen ”att dödas” ifall svensk lag efterföljs och han utvisas till sitt hemland. Hon vägrar samtidigt att sätta sig innan mannen gått av planet, trots missnöjda medresenärer och flygpersonal.

Filmen slutar med att utvisningen stoppas och 52-åringen, liksom Ersson, går av planet på pilotens begäran. Kriminalvården vars uppdrag det är att utvisa afghanen har uppgett att de kommer att försöka på nytt, denna gång möjligen med ett chartrat plan.

Se filmen med den gråtande folkutbytesaktivisten här:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
AnnaChristian HamiltonPålästJan HjelmAllan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Känner hon till RAUS?

Lingonet
Medlem

Det där är att räkna som flygplanskapning, hijacking. Med HOT om att inte följa besättningens uppmaningar hålla kvar planet på marken, till flygledarnas, säkpersonalens och övriga drabbades förtret..

Melvin Hellström
Medlem
Melvin Hellström

Vilket äckel!

Pierre
Medlem

Om hon ändå växt upp ett par mil närmare mångkulturen..

Karl-Путин A
Medlem

Skicka med bimbon med samma plan till Afghanistan, hon kommer att bli mer ”uppskattad” där än vad hon kan föreställa sig. Är det inte brottsligt att bete sig så här?

Allan
Medlem

Folkförrädaren är dum i huvudet och alla andra får lida för hennes dumma huvud. Dum i huvudet drabbar för sällan idioten.

Påläst
Medlem

Förr eller senare kommer hon säkert att få lida för sin egen och andras dumhet.

Jan Hjelm
Medlem

En flygkapten har vad jag har förstått rätt att vidta tvångsåtgärder mot störande passagerare. På marken behöver han bara kalla på polis som kommer och lyfter ut orosmomentet. Självklart borde kvinnan åtalas för lämpligt luftfartsbrott och få betala skadestånd för alla extrakostnader hon åsamkat flygbolaget och medpassagerarna.

Christian Hamilton
Medlem

Helt rätt Janne. Undrar vad det var för en feminiserad fjant till flygkapten som inte bara slängde ut det tjutande åbäket, givetvis av flygsäkerhetsmässiga skäl. Jag har själv begärt handräckning för fall av betydligt mindre dignitet, rökning på toalett med mera med mera. Flygsäkerheten går före allt!

Med kamratliga hälsningar från en f.d. flygkapten.

Karl-Путин A
Medlem

En trasig människa som antagligen kommer att sluta sina dagar som Femenaktivisten Oksana Shachko som efter ett antal självmordsförsök lyckades förpassa sig till andra sidan härom dagen.

https://www.rt.com/news/434078-femen-activist-dies-paris/

Anonym
Medlem
Anonym

Åh vad kostade det dramat?