Madonna vill få påven att tro att Jesus var för abort

UTRIKES. Madonna vill träffa påven och ändra katolska kyrkans syn på abort.

Madonnas scenshower får ofta kritik för att vara dekadenta.

Den snart 61-åriga artisten Madonna har återigen gett sig in i politiken. Under en intervju i en tv-show meddelade hon att hon vill prata med påven Franciskus om abortfrågan, som hon anser katolska kyrkan borde ändra åsikt om.

— Tror du inte Jesus skulle vilja att en kvinna hade rätt att göra vad hon ville med sin egen kropp? frågade sig popstjärnan under en lanseringsturné i Australien.

Madonnas nya musikvideo till låten ”God Control” är också ett politiskt utspel där hon ger sig in på vapenkontrollen i USA. Enligt henne ska också gud vara emot att människor får äga vapen.

Madonna har en hel karriär kantad av politiska utspel och ett hat emot kyrkan, framförallt den katolska. Madonna har själv katolsk bakgrund men blev bannlyst från katolska kyrkan för hennes attacker mot kristendomen och hennes omoraliska framträdande. Hon har vid sidan av sitt annars extremt sexuellt ”frigjorda” leverne anammat flera religiösa judiska riter i sitt liv, som studier av kabbalan.

Källa:
Madonna wants meeting with Pope Francis to tell him that Jesus supports abortions

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Child-Of-GodnordboDonnieLingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

”vad hon ville med sin egen kropp”, nu är det inte deras egna liv de förespråkar att mörda.
Sen är det väl ingen som skulle gråta om någon abortförespråkare skulle lemlästa sig själva till döds, för om folk fick se hur aborter går till, speciellt när fostrena fortfarande lever och får självdö efter ingreppen skulle de ändra uppfattning.
Speciellt om de fick se foster som ligger och kramar varandra på iskalla plåtar.

Lingonet
Medlem

Dessutom madonna, en talmudisthora som inte skäms att visa skrevet på scen inför småbarn, usch!

Donnie
Medlem

Som katolik är det en döds synd att ta sit egna liv , gör man det hamnar man i helvetet . Filmen Constantin med flera har man med detta !!

nordbo
Medlem

Finns inte nog hur vedervärdigt och äckligt det har blivit – att vita skickliga skådespelare måste gå omkring med (((adopterade))) neberbarn och samtidigt tvingas klä ut nebergrabbarna med flickpyjamaser OFFENTLIGT – de går runt med tvånget i stora svarta solglasögon.

Theron är ett exempel på det.

Tillfälligt förmögna slavar.

Madonna sitter innerst vid det ockulta bordet – no doubt.

nordbo
Medlem

Att madonna fortfarande vid sin ålder envisas med att fortfarande vilja ge en falsk knista till ungdomen i fel riktning är tydligt med vad denna slutna cirkel håller på med över plattformarna i den så kallade liberala ”demokratin” – exempel finns överallt vad MSM lyfter fram.

Den manliga motsvarigheten till madonna måste ändå vara bono (U2) idag.

Child-Of-God
Medlem

alla ”stjärnor”/idoler som prisas i den förbannade teven och djävulska massmedia är med stor sannolikhet ute på djupt och smutsigt vatten. hade en dröm för några månader sedan, tror det var ganska nära då Christchurch ”massakern” skedde. fick se som om det var en teaterscen och människor som gjorde det de gjorde på scenen, dvs ljög och låtsades vara det de inte är egentligen. sen var det som om jag kunde förnimma en persons ande, som tog full kontrol över en människa på scenen, det var som om den hoppade ut ur kroppen och ställde sig bakom människan och puttade… Läs mer »