Madonna till publiken: ”Om du röstar på Hillary Clinton så får du en avsugning”

UTRIKES. Enligt websidan The Hill ska den amerikanska artisten Madonna ha utlovat oralsex till den som röstar på Hillary Clinton i presidentvalet. Detta ska hon ha sagt i samband med en föreställning som hölls i Madison Square Garden i New York i tisdags.

madonna

Det var i tisdags i samband med en föreställning som hölls i Madison Square Garden i New York som den amerikanska artisten Madonna ska ha utlovat oralsex till den som röstar på Hillary Clinton i presidentvalet som sker om cirka tre veckor.

— Om du röstar på Hillary Clinton så ger jag dig en avsugning, sa artisten till den stora publiken. Vidare sa artisten att hon ”är bra” på det.

Att Madonna kommer att rösta på Demokraterna i valet är inget nyhet. Artisten har tidigare visat sitt agg mot Republikaneras Donald Trump när hon köpte en pinjata som föreställde Trump till sin mörkhyade adoptivson.

Källor:
Madonna pledges oral sex for Clinton voters
Madonna’s Son Got A Donald Trump Pinata For His Birthday Party

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments