Löfven lovar att tillvarata judiska intressen till varje pris

INRIKES. I ett svar till en ledande figur inom judisk makt-rörelsen skriver Stefan Löfven att han kommer göra allt för att tillvarata judiska intressen.

Stefan Löfven lovar att inskränka svenskars frihet – för judarnas skull.

Nordfront har tidigare rapporterat om att judisk makt-organisationen World Jewish Congress (WJC) krävt att Nordiska motståndsrörelsen ska förbjudas. I ett brev till statsminister Stefan Löfven skrev juden Robert Singer bland annat att ”det måste råda nolltolerans för sådana ondskefulla manifestationer”, åsyftandes organisationens demonstrationer i Kungälv och Ludvika.

Nu har Löfven svarat judisk makt-bossen i ett brev, som publicerats på WJC:s webbsida. I brevet hänvisar han till tidigare uttalanden, där han kallat nationalsocialister ”vidriga” och ”historiens avskum”. Dessutom lovar han den judiska organisationen att regeringen inom kort kommer tillsätta en utredning som ska undersöka möjligheten att kriminalisera deltagande i ”rasistiska” organisationer.

Förutom inskränkningar av svenskars medborgerliga rättigheter kommer regeringen även satsa hårt på ökad säkerhet vid synagogor och öka anslagen för förintelsepropaganda i svenska skolor.

Löfven avslutar brevet så här:

Det judiska livet är en central del av det svenska samhället. Varhelst och närhelst det hotas eller utmanas kommer det försvaras. Detta försäkrar jag utan tvekan.

Att någon svensk ”ledare” i nutid skulle uttala sig på ett liknande sätt om svenskars rätt till liv och frihet är minst sagt tveksamt.

Källa:
Swedish PM vows to outlaw neo-Nazi groups, boost security for Jews

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
13 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments