Löfven lovar att tillvarata judiska intressen till varje pris

INRIKES. I ett svar till en ledande figur inom judisk makt-rörelsen skriver Stefan Löfven att han kommer göra allt för att tillvarata judiska intressen.

Stefan Löfven lovar att inskränka svenskars frihet – för judarnas skull.

Nordfront har tidigare rapporterat om att judisk makt-organisationen World Jewish Congress (WJC) krävt att Nordiska motståndsrörelsen ska förbjudas. I ett brev till statsminister Stefan Löfven skrev juden Robert Singer bland annat att ”det måste råda nolltolerans för sådana ondskefulla manifestationer”, åsyftandes organisationens demonstrationer i Kungälv och Ludvika.

Nu har Löfven svarat judisk makt-bossen i ett brev, som publicerats på WJC:s webbsida. I brevet hänvisar han till tidigare uttalanden, där han kallat nationalsocialister ”vidriga” och ”historiens avskum”. Dessutom lovar han den judiska organisationen att regeringen inom kort kommer tillsätta en utredning som ska undersöka möjligheten att kriminalisera deltagande i ”rasistiska” organisationer.

Förutom inskränkningar av svenskars medborgerliga rättigheter kommer regeringen även satsa hårt på ökad säkerhet vid synagogor och öka anslagen för förintelsepropaganda i svenska skolor.

Löfven avslutar brevet så här:

Det judiska livet är en central del av det svenska samhället. Varhelst och närhelst det hotas eller utmanas kommer det försvaras. Detta försäkrar jag utan tvekan.

Att någon svensk ”ledare” i nutid skulle uttala sig på ett liknande sätt om svenskars rätt till liv och frihet är minst sagt tveksamt.

Källa:
Swedish PM vows to outlaw neo-Nazi groups, boost security for Jews

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
13 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan

Löfven är en råtta och folkförrädare som förtjänar repet trots att han är en idiot.

Dom mer intelligenta JUDE-lakejerna som t ex Reinfeldt och Borg förtjänar att hängas ännu mer, eftersom dom är fullt medvetna om att de är JUDARNAS horor.

Charlie
Nybörjare
Charlie
1 år sedan
Reply to  Anders Jonsson

Låter lite väl överdrivet om Löven, han är naiv och dumsnäll. Att då gorma om hängning och rep undergräver bara ens egen trovärdighet.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan
Reply to  Charlie

Jag antar att du säger samma sak om alla de som ströps med strypsnara efter Lynchningsprocessen i Nürnberg?

Bödeln den gången, sergeant John C. Woods, var en sinnessjuk sadist och troligen även retarderad, som senare, 1950, lämpligen nog stoppade fingrarna i ett eluttag och avrättade sig själv.

Charlie
Nybörjare
Charlie
1 år sedan

Självklart, ingen av de som dömdes i Nürnberg förtjänande att hängas.

Det är en sak att någon borde dömas för att den inskränker yttrandefriheten och slickar röv. Men att straffskalan på det ska vara hängning undergräver seriositeten.

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan
Reply to  Charlie

Att skriva att folkförrädaren och JUDE-lakejen Löfven förtjänar dödsstraff genom hängning är helt legitimt, korrekt och rättfärdigt.

Om du läser artikeln förstår du att JUDARNA förklarat krig mot oss i Motståndsrörelsen, och Löfven gör allt han kan för att slicka sin (((husses))) röv.

Om Löfven med flera folkförrädare inte avrättas vore det ett helgerån mot all rättvisa och rättfärdighet.

Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

WJC är en rasistisk organisation på riktigt.

Rickard
Nybörjare
Rickard
1 år sedan

Då får sossarna än en gång bygga upp ett rasbiologist institut för hur ska man annars veta när man är rasist eller inte om inte raserna är definierade eller ska den nya lagen tolkas som den flummiga hmf lagen och döma på vad andra tycker och uppfattar att man säger eller tänker då är det ju knappast ett öppet och fritt samhälle som globalisterna vurmar för men det ser ju inte NPCerna.

Per
Nybörjare
Per
1 år sedan

Tell me something I dont already know.

Löfven är väl ett skolboksexempel på en globalist/sionist marionett!

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
1 år sedan

Jag har aldrig tvekat att Löfven är globalisternas lakej det har han visat så tydligt många gånger tidigare.Han skiter fullständigt i svenskarnas välbefinnande bara globalisterna får som dom vill.

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan
Reply to  Sigfrid

WJC är JUDAR…så varför säga globalister?

JUDAR är JUDAR..

Wäring
Nybörjare
Wäring
1 år sedan

Få se nu…eftersom Löfven inte är jude och de flesta i Sveriges riksdag inte är judar så borde det här enligt Ahl-logik betyda att judar inte har någon särskild makt och inflytande.

I Simon Lindbergs första tal som ledare nämnde han att nationalismen är död. Detta stämmer. Nationalister är för mjuka och undvikande, för förnäma och tandlösa. De har inte det som krävs för att få bukt med denna best, ofta försvarar de till och med monstret. Endast Nordiska motståndsrörelsen har tagit upp kampen mot denna förbannelse och förbrytelse mot mänskligheten!

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan
Reply to  Wäring

”I Simon Lindbergs första tal som ledare nämnde han att nationalismen är död. Detta stämmer. Nationalister är för mjuka och undvikande, för förnäma och tandlösa. De har inte det som krävs” Detta visste Hitler, det var därför som han tog med orden ”socialist” och ”parti” när han döpte sin organisation: det 1:a ordet, ”socialist”, ett rött skynke för de som endast sökte föreningar för tysk historia & kultur samt småborgerliga idéer, det 2:a ordet, ”parti”, skulle skrämma bort de som endast ville diskutera politik, men inte aktivt agera politiska aktivister i ett parti. Ordet ”Nationalsocialist” innebar för Hitler en “Nationell… Läs mer »

Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan

Medan bilar bränns, åldringar överfälls, maffian själ arbetsmaskiner , ja Ni vet alla kriminella företeelse. MEN polisen skall skydda Synagogor
– det viktigaste för Löfven då kan han också lämna Rosenbad och flytta sin regering till Stockholms Synagoga och ta Liberalerna och benknotorna M med sig.