Radiovalvaka med Riksledningen

VAL2018. Följ Nordfronts och Nordiska motståndsrörelsens valvaka här.

Lyssna live:

Listen to ”VALVAKA med Riksledningen” on Spreaker.

Artikeln kommer att uppdateras under hela dagen med nyheter om allt som rör valrörelsen, inklusive unika rapporter från Nordiska motståndsrörelsens aktivister och valkontrollanter. Från och med klockan 21:00 ikväll kommer även Nordiska motståndsrörelsens riksledning att delta i en livesänd radiovalvaka här på Nordfront.

Under kvällen presenteras ett första preliminärt valresultat.

– Måndagen den 10 september börjar länsstyrelserna den slutliga rösträkningen.
– Onsdagen den 12 september presenteras ett nytt uppdaterat preliminärt valresultat.
– Tidigast fredagen den 14 september presenteras det slutliga valresultatet för val till riksdagen.

Rösträkningen i de kommuner där Nordiska motståndsrörelsen ställer upp går att följa här:

Ludvika
Kungälv
Boden

Uppdateringar:

21:57: Enligt Valmyndighetens hemsida ligger det preliminära valdeltagandet på 83,3 procent, vilket skulle innebära att valdeltagandet minskat med 2,5 procentenheter sedan 2014.

21:52: Under kvällen upptäckte medlemmar valfusk i en vallokal i Skärblacka – någon hade tagit bort Motståndsrörelsens valsedlar.

Under dagen försågs även 10 vallokaler i Finspång med valsedlar.

21:15: Marnäsliden i Ludvika har tagit tydlig politisk ställning. Valförrättarna struntar blankt i tillsägelse. Hänvisar till valnämnden.

20:43: En medlem rapporterar om valfusk utanför Järna röstlokal i Södertälje kommun. Representanter för (S) (M) och (MP) delade ut röstsedlar på utrymme intill röstmottagningsställe. I Ludvika nekades Motståndsrörelsen förra veckan att befinna sig inom 15 meter från vallokalen bärandes ”partisymboler”.

20:38: Det första valdistriktet är nu räknat, Hyppeln i Öckerö kommun.

20:35: SVT har presenterat siffror över vilja grupper som SD är starkast i. Allra starkast är man bland arbetarmän, precis som tidigare.

20:11: Medlemmar och sympatisörer har kontaktat gruppchefen i Västerås för att rapportera om valfusk i lokaler de lagt ut sedlar i.

Exempel på valfusk de observerat är att i Skälby hade man vänt Motståndsrörelsens valsedlar och vid ett senare tillfälle ställt andra partiers valsedlar framför våra.

På Bäckby var valsedlarna helt borttagna. Detsamma rapporterades från Hökåsen utanför Västerås.

De som skriker högst om att demokratin är det bästa som hänt, drar sig alltså inte för att direkt påverka valet. En flock hycklande får!

20:02: Nu har även SVT presenterat sin vallokalsundersökning:

Vänsterpartiet 9,0%
Socialdemokraterna 26,2%
Miljöpartiet 4,2%
Centerpartiet 8,9%
Liberalerna 5,5%
Moderaterna 17,8%
Kristdemokraterna 7,4%
Sverigedemokraterna 19,2%
Övriga partier 1,8%

19:55: TV4:s vallokalsundersökning visar följande resultat:

Vänsterpartiet 9,8%
Socialdemokraterna 25.4%
Miljöpartiet 5,8%
Centerpartiet 9,4%
Kristdemokraterna 6,6%
Liberalerna 5,7%
Moderaterna 18,4%
Sverigedemokraterna 16.3%

Värt att notera är dock att SD endast fick 8% i TV4:s undersökning förra valet.

19:15 –  En aktivist skriver följande till Nordfront om en händelse i Boden:

Fyra av Motståndsrörelsens aktivister, som var på väg tillbaka från en affär på Drottninggatan i Boden efter att ha handlat, blev konfronterade av rasfrämlingar hållandes i både en kofot och en golfklubba. Trots att de var ”beväpnade” vågade de sig dock inte fram.

Aktivisterna hade då istället ställt sig framför dem, börjat äta äpplen och skratta åt dem. Rasfrämlingarna hade slutligen lämnat platsen med svansen mellan benen eftersom att deras lilla så kallade spex inte fick den effekt de hade hoppats på.

En aktivist på som var på plats låter även hälsa: ”Motståndsrörelsen aktivister springer inte, vill någon konfrontera oss så kom hela vägen fram och stanna inte halvvägs”.

19:00 – Tidningen NSD ljuger och påstår att motståndsmän satt och filmade inne i en vallokal i Boden.

Motståndsrörelsens Robin Nordlund och Ingemar Westerbring är på plats i vallokalen svarar följande till anklagelserna: ”Det kom in en man som frågade oss när vi satt i lokalen om vi filmade. Vilket vi inte gjorde. Vi satt och läste nyheter på Nordfront.se.”

— Det blev en snackis inne i lokalen efteråt när mannen pratade med valförrättarna, säger Nordlund.

18:55 – Borås kommun är nu avklarad och dubbelkollad.

Valfusk: I Sandared hade någon gömt några av Motståndsrörelsens valsedlar under själva valstället. En kamrat hittade sedlarna, rapporterade till ansvarig personal och fyllde sedan på.

18:50 – Aftonbladet besökte även vallokalen i stadshuset i Boden för att fråga ut röstmottagarna om det inte är ”hotfullt” att Nordiska motståndsrörelsens aktivister är närvarande och observerar valet.

18:45 – Valsedlar utlagda i vallokal i Finja, Hässleholms kommun.

18:12: En medlem meddelar att Nordiska motståndsrörelsens riksdagsvalsedlar har distribuerats till samtliga vallokal i Torsby kommun i Värmland under förmiddagen. Om slaskmedia skulle få för sig att lansera fantasier om att distributionen skulle vara led i en utländsk påverkansoperation vill han bestämt förneka detta.

17:43: Mer valfusk. En sympatisör skriver följande till Nordfront:

Jag beställde några valsedlar från Nordiska motståndsrörelsen och fick några över som jag tänkte att man kunde lägga ut i vallokalen. De som hade hand om borden med valsedlar vägrade att gå med på att dessa fick läggas ut.

Dessvärre vet vi i nuläget inte vilken ort och vallokal detta gäller.

17:35: Aftonbladet är på plats vid vallokalen på Drottninggatan i Boden och intervjuar folk som röstat och undrar vad de tycker om Motståndsrörelsens närvaro och vad de känner över att vi etablerat oss i Boden.

De intervjuar även Socialdemokraternas starke man i Boden.

16:52 – Enligt homosexuelle Jonas Gardell ska man rösta på SD om man är emot honom och hans partner Mark Levengood. Detta är dock fake news från Gardell då SD är väldigt liberala i homofrågan.

16:49 – Tidigare idag mordhotades två SD-representanter utanför en vallokal. En av SD:arna var en gravid kvinna. Expressen skriver:

Vid lunchtid på söndagen blev Emilia Orpana, ordförande för Sverigedemokraterna i Nynäshamn, samt en annan lokal företrädare för partiet angripna utanför en vallokal i Ösmo i Nynäshamns kommun.

Två unga män, där en av dem var drivande, hotade de två Sverigedemokraterna till livet samtidigt som han fäktade mot dem och försökte ta tag i deras valsedlar, berättar Emilia Orpana.

– Vi blev kallade för ”jävla rasister” och ”horungar”. Vi blev hotade med att de skulle stampa på våra huvuden och mörda oss, berättar hon och fortsätter:

– Han sa ”jag ska spotta på er”, sedan spottade han åt sidan så att det hamnade på en moderat.

16:45 – Socialdemokraterna skickade under valdagen i desperation ut 700 000 SMS till väljare i områden som vanligtvis har lågt valdeltagande. Tanken är kanske att mindre politiskt pålästa människor ska vara mer mottagliga för Socialdemokraternas politiska budskap.

16:43Aftonbladet rapporterar att Postnord är försenad med leveransen av förtidsröster till vallokaler i Stockholm, Nacka och Botkyrka. Postnord beklagar det inträffade och Valmyndigheten menar att det inte ska leda till någon fördröjning av valresultatet.

16:35 – Medlemmar och sympatisörer har lagt ut valsedlar i runt 110 valdistrikt i Uppsala.

16:13 – Kampgrupp 107:

Valsedlar utlagda på 50 vallokaler i Norrköping samt samtliga vallokaler i Motala kommun och Linköpings kommun.

16:09 – Alternativ för Sverige rapporterar också om valfusk.

16:01 – Påfyllt med valsedlar i samtliga vallokaler i Emmaboda kommun.

16:00 – Polishelikopter i Boden:

15:57 – Boden:

Politisk kommissarie på intåg.

I stadshuset i Boden är en journalist från Norrbottens media på besök för att intervjua väljare om Nordiska motståndsrörelsens närvaro i Boden genom att ställa vinklade frågor.

15:45 – Stenstorps vallokal i Falköpings kommun har fått valsedlar.

15:38 – Polisbuss cirkulerar runt de centrala vallokalerna i Boden:

Även i Örebro är säkerheten kring valet förhöjd.

15:34 – Rapport från Boden med signalement på misstänkt valsabotör:

Tjej med svart-gröna dreadlocks som kör en blå Volvo. Hon bar buntar med valsedlar i famnen på väg ut. Röstmottagaren nämnde att flera valsedlar försvann, även SD:s. Antingen så företräder hon själv att parti och fyllde på sina egna och tog bort våra eller så höll hon alla våra i famnen. Hon kan åka runt till fler vallokaler så Nordfront uppmanar aktivister och medborgare att hålla utkik efter en blå Volvo och en kvinna med hennes utseende.

15:31 – Allt ser ok ut i Nyhammar, Grangärde och Sunnansjö.

Trubaduren, Nordfront-skribenten och riksdagskandidaten Henrik Pihlström röstar.

15:30Valfusk i Tollarp, Kristianstads kommun. När vallokalerna i Kristianstad försetts med valsedlar åkte man tillbaka till Tollarp för att upptäcka att alla valsedlar från Nordiska motståndsrörelsen försvunnit.

15:28 – Västerås:

3000 valsedlar är nu utlagda i de flesta vallokaler i Västerås. Även kringliggande kommuner och mindre orter besöktes.

Det har även genomförts kontroller i vissa lokaler.

Ikväll väntas middag för de som hjälp till med valarbetet och man kommer följa Radio Nordfronts valvaka klockan 21!

15:20Valfusk i Boden:

När en aktivist lämnade vallokalen en kort stund så försvann mysteriskt alla valsedlar från Nordiska motståndsrörelsen i stadshuset i Boden i samband med att en suspekt person äntrade och kort efter lämnade byggnaden med valsedlar i famnen och ett flin i munnen. Även andra partiers valsedlar försvann vid samma tidpunkt.

Valsedlarna utlagda.

15 minuter senare måste en röstmottagare lägga ut nya efter att någon stulit alla valsedlar.

15:13 – Ludvika:

Påfyllning av valsedlar i Ludvika kommun.

15:10Valfusk från privatpersoner på Drottninggatan i Boden, men ärlig personal kom ut och informerade Motståndsrörelsens representanter att sedlarna var slut så de kunde fylla på igen.

15:07Valfusk i Boden: Alla valsedlar i Stadshuset borta när Motståndsrörelsens representanter växlade vem som satt inne i lokalen och vem som stod utanför lokalen.

14:50Valfusk: Nordiska motståndsrörelsens valsedlar på Kärralundsskolan i Göteborg plockades bort cirka en timme efter de lades ut.

14:45 – Fredrik Vejdeland från Nordiska motståndsrörelsens riksledning har nu röstat. Vejdeland är tredje namn på riksdagslistan samt förstanamn i Kungälvs kommun och till Västra Götaland läns landsting.

14:40 – Merparten av vallokalerna i Stockholms län har fått valsedlar. Totalt har Näste 1 delat ut 35 000 valsedlar under dagen.

14:37 – Försök till valfusk i Kristianstad.

När en aktivist lämnade valsedlar på rådhuset i Kristianstad stod mannen som tog emot dem och höll dem i handen en längre stund. När han trodde att aktivisten lämnat så lade han valsedlarna på en stol. Aktivisten gick då fram och ifrågasatte hans handling. Mannen tog då upp valsedlarna och hävdade att han ”råkat glömma” att de inte skulle ligga där och satte dem i stället för valsedlar.

14:35 – På tre platser i Ludvika går valsedlarna åt som smör. De fylls därför på ofta och med glada miner från aktivisterna.

14:33 – Under dagen har kamrater från Kampgrupp 110 varit och lagt ut valsedlar i nästan alla av Nyköping kommuns vallokaler.

14:30 – Valsedlar utlagda på Ludvika Gård.

14:29: Vallokalerna på Dragonskolan och församlingshemmet på Östra Esplanaden i Umeå har fått valsedlar till riksdagsvalet.

14:25 – Valsedlar har lagts ut i Österslöv, Nosaby, Hedentorp, Vä, Skepparslöv och Önnestad.

14:20 – Under söndagen publicerades vår tredje artikel i granskningen av riksdagspartiernas historia och politik.

Läs dem här:

14:10 – Täfteå och två vallokaler i Sävar utanför Umeå har fått valsedlar till riksdagen. Motståndsmännen kontrollerar även dessa vallokaler fortlöpande.

14:05 – Valsedlarna på Nordstjärnan i Umeå är försvunna.

14:00Fredrik Vejdeland har skrivit en analys gällande vad Nordiska motståndsrörelsen har åstadkommit tack vare valrörelsen.

13:55 – Lerums alla vallokaler är nu täckta med valsedlar.

13:45 -Valsedlar har lagts ut i följande 20 valdistrikt:

Veberöd; Gamla byn, Idala och Björkhaga-Trulsbo.
Dalby; Centrum, Norrevång, Pinnmöllan, Stationen.
Sandby; Fågelsång-Assarhusa, Kyrkovång, Västervång, Östervång.
Genarp; Ekesvång, Slätterna.
Klostergården; N, SV, SÖ.
Råbylund.
Nöbbelövs Centrum.
Lund Centrum, Drottens rote-Svanelyckan.
Malmö; Stora Torg (hade vägarna förbi Malmö).
Hörby; 7 lokaler

13:40 – Valsedlar delas ut i Sundsvall.

Anmärkningsvärt är att en vallokal placerade övriga partier på en helt annat plats i rummet så folk lätt kan missa dessa. Detta påpekades men man påstod där att direktiven var sådana från myndigheten. Rent allmänt var intrycket att valarbetarna själva inte riktigt visste vad som gällde alla gånger.

Man mötte även kommunalrådet i Sundsvall som såg minst sagt missnöjd ut när denne såg motståndsmän komma.

13:35Valfusk i Rävlandaskolan i Härryda kommun. Nordiska motståndsrörelsens valsedlar har blivit borttagna.

13:32 – Utdelningen av valsedlar till alla lokaler i stadsdelarna Örgryte och Härlanda i Göteborg är nu klar.

13:30 – Alla vallokaler i Lidköpings kommun har fått valsedlar.

13:27 – Vallokalerna: Nordstjärnan, Böleäng och Väven i Umeå har fått valsedlar till riksdagsvalet. Motståndsmän går dit och kontrollerar fortlöpande.

13:25 – Vid de senaste valen har det observerats att valsedlar för ”Judisk kamp” funnits utlagda i vallokaler runt om i Hudiksvall. Under utdelningen på förmiddagen fick dock gåtan om vem denne herre som stretar på sin lösning, då en motståndsman sprang på vederbörande (t.h.).

13:20 – Nordiska motståndsrörelsens valsedlar finns nu tillgängliga på ett antal vallokaler i Nässjö stad.

De vallokaler som besöktes var:
Nyhemsskolan, Handskerydskolan, Sörängens folkhögskola, Norråsaskolan och Medborgarkontoret.

13:15 – Alla vallokaler i kommunerna Vara, Götene och Gullspång har fått valsedlar.

13:00 – Valfusk:

Nordfront utsätts just nu för en attack som gjorde att hemsidan tillfälligt var nere. Motåtgärder har vidtagits och sidan bör fungera nu, men läsare kan behöva vänta lite längre på att sidan ska ladda.

12:50 – Aktivister meddelar att i samtliga vallokaler i Grängesberg har antalet utlagda valsedlar gått åt riktig riktigt bra.

12:45 – Hela Härryda kommun täckt med valsedlar för både riksdag och landsting. Mycket gott bemötande från röstmottagare.

12:42 – Vallokalerna i distriktet Majorna-Linné i Göteborg har nu fått valsedlar.

12:41 – Vallokalerna i Furuboda, Åhus, Viby, Fjälkinge och Hammar har nu försetts med valsedlar.

12:40 – En sympatisör har lagt ut valsedlar för Nordiska motståndsrörelsen i Sjuntorp i Trollhättans kommun.

12:39 – Nu finns valsedlar på plats i Brunsboskolan i Göteborg.

12:38 – Samtliga fem vallokaler i centrala Söderhamn samt lokalen i Vågbro har fått valsedlar nu.

12:37Valfusk i Västerås!

20 minuter efter man placerat ut valsedlar i Skultuna utanför Västerås, var valsedlarna borttagna.

En aktivist frågade då ifall det var många personer röstade på oss där eller om det var någon som hade stulit dem. Kvinnan svarade då att ”någon måste ha tagit dem”.
Aktivisten svarade då: ”VAD BRA! Då kan väl ni hålla lite koll och lägga ut nya om de skulle försvinna igen”.
Svaret på det var ”Mmmmmmh”.

Gruppen kommer återkomma till Skultuna.

12:35 – Klockan 12:15 befann sig aktivister utanför Boden kommunfullmäktige och delade ut valsedlar till en sympatisör som man mottog 1 000 kronor från i en kontantdonation.

12:33 – Valsedlar har nu delats ut i östra och västra Mölndal i Västra Götaland.

Det har varit ett väldigt trevligt bemötande av valarbetarna fram tills våra valsedlar räcktes över. Då möttes vi istället av en total tystnad och man såg en viss panik sprida sig i deras blickar.

Det påtalades även att valplakat satt för nära i anslutning till vissa vallokaler. Vi fick då till svar att det var okej så länge det var minst fem meter ifrån ingången.

12:30 – Rapport från Näste 3:

Valarbete i följande kommuner:

Trelleborg 20 lokaler
Vellinge 15 lokaler
Skurup 10 lokaler
Malmö 15 lokaler
Tomelilla/Sjöbo 20 lokaler
Arlöv /Burlöv/Åkarp /Lomma 25 lokaler

12:25 – Sista vallokalen i Trollhättan har nu fått valsedlar.

12:20 – Utanför samtliga vallokaler i Ale står representanter för övriga partier och propagerar sin sak samt delar ut valsedlar, men Motståndsrörelsen finns också på plats.

12:15 – Här nedan följer en av dagens hittills bästa kommentar av Västerås troligen sämsta röstmottagare:

En av Motståndsrörelsens grupper besökte Skultuna i Västerås. När man gick in i lokalen frågade man en valarbetare om var man kunde placera valsedlar, varpå kvinnan bakom bordet utbrister ”Får dem det?!”.

Aktivisten svarade då att vi ska lägga ut valsedlar där och att vi finns med på deltagarlistan. Därefter bad de oss vänta, men på vad framgick dock inte. De valde istället att nonchalera aktivisterna under en tid, men tillslut ringde en röstmottagare och frågade var våra valsedlar skulle placeras och vi fick då en plats.

Nu tar medlemmarna lunch för att sedan kontrollera att valsedlarna ligger kvar innan man lämnar området.

12:00 – Under morgonen och förmiddagen lades valsedlar ut i vallokaler i Hudiksvall samt i Iggesund och Delsbo som tillhör Hudiksvalls kommun.

11:50Robin Boström rapporterar att medlemmar sedan i morse har åkt över hela Gotland för att lägga ut valsedlar. Nu finns det valsedlar i nästan alla öns vallokaler.

11:45 – Rysk valpåverkan i Hässleholms kommun?

En valförrättare har ringt upp Pär Öberg för att rapportera att de upprättat en anmälan om en oerhört allvarlig incident. Någon har självmant, utan att först prata med förrättaren i lokalen, lagt Nordiska motståndsrörelsens valsedlar i ett tomt fack bredvid de andra partiernas valsedlar.

En anonym väljare som Nordfront varit i kontakt med rapporterar att det kändes som en ny förintelse. Minst.

11:40 – Alla vallokaler i Lundby i Göteborg har fått valsedlar.

11:30 – Nu har samtliga lokaler i Kungälv fått valsedlar. Två grupper med sammanlagt fyra personer har sedan klockan 07:00 täckt både landsbygd och stadskärnan.

I vallokalen i Olseröd försvann våra valsedlar men tack vare ett tips kunde problemet snabbt åtgärdas.

Olserödsskolan i Kungälv kommun.

11:20 – Valsedlar är utlagda i alla vallokaler i Boden.

Strax ska SR intervjua folk live, SVT är också på plats för en enkätundersökning. Polisen cirkulerar runtom centrums lokaler.

10:55 – Områdena Askim-Frölunda-Högsbo i Göteborg har fått valsedlar utplacerade.

Lindåsskolan.

10:50 – Nu har alla vallokaler i Norra Hisingen samt Göteborg centrum fått Nordiska motståndsrörelsens valsedlar.  Likaså Västra Hisingen (Torslanda och Björlanda) är nu klart.

10:45 – Aktivister i Västerås fortsätter med utplaceringen av valsedlar, just nu besöker en av grupperna kringliggande kommuner. Allt har gått fortsatt bra, men man observerade dock att en välkänd rabiat röding var röstmottagare i en av lokalerna. Polisnärvaron på vägarna är också högre än vanligt. Arbetet fortsätter!

10:20 – Rapport från västra Göteborg:

14 röstlokaler har fått röstsedlar i västra Göteborg. En kvinna från F! gick in i vallokalerna med ett band med partisymboler runt sin axel.

Utdelarna påpekade för valarbetaren om kvinnans tilltag men denne meddelade att undantag tydligen får göras för att det regnar.

10:10 –  Valsedlar lagda i Torpgärdskolan i Boden Kommun. En grupp aktivister avvisades från platsen, men efter en diskussion om hur lagen ser ut – och att den är på vår sida – så gick gruppen tillbaka och fortsatte valarbetet.

10:00 – Nu har alla vallokaler i Västra Hisingen fått Nordiska motståndsrörelsens valsedlar utlagda. Allt har gått lugnt till och man passade även på att dela ut extra valsedlar där det fanns flera valdistrikt i samma lokal.

09:55Simon Engelin hälsar att samtliga 17 vallokaler i Partille kommun nu har fått valsedlar utlagda.

09:48 – Utplaceringen av röstsedlar i Östra Göteborg och Angered är nu klart. Några mindre incidenter har dock skett av röstförrättare som inte följer reglerna. Det var exempelvis en röstförrättare som tittade på Nordiska motståndsrörelsens valsedlar för att sedan titta på sin kollega och fråga ”får vi ens lägga ut de här?”. De har även varit en övning i tålamod då många av röstförrättarna är så kallade nysvenskar.

09:45 – Just nu läggs det ut valsedlar i Västerås. Tre grupper åker runt och besöker vallokalerna, även sympatisörer hjälper till i sina områden. Hittills har allting gått bra!

09:35 – Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg rapporterar att samtliga tre vallokaler i Vinslöv i Hässleholms kommun nu har valsedlar för det enda rätta alternativet till årets val.

09:30 – Valrepresentant på plats utanför Kyrkskolan i Ludvika.

09:27 – Valsedlar utlagda vid stallbackens förskola i Grängesberg i Ludvika kommun.

09:25 – I Näste 5 är det just nu 6 grupper ute som har ställt upp valsedlar i samtliga lokaler i Ludvika. Staben kör snart igång och tillverkar lyxmackor som kommer fördelas ut till alla som arbetar med valet idag!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
38 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
peckerwood
peckerwood
1 år sedan

hvordan jobber dere mot valgjuks som man vet kommer til å skje i sverige i dag.som fex.valgseddler som blir kastet,gjemt bort eller forsvinner på veien til opptelling.for man vet jo hvor sjuke de som styrer valget er så greit å passe på.

peckerwood
peckerwood
1 år sedan
Reply to  peckerwood

trist å se hvor åpent valgjukset er i sverige dem prøver jo ikke å gjøre det hemmlig engang.skremmende

Anna
Anna
1 år sedan
Reply to  peckerwood

Vad har hänt med alla ”likes”. Ett sådant här event och vår Norska vän här och resten av våra kamrater – borde fått upp emot 100 tummar upp per person – vad har hänt? Är det inte bättre att ta bort gillar/gillar inte funktionen och istället uttrycka sig i ord? Vad säger redaktion? De här kommentarerna borde slå högre än Almedalen i antal tittningar.

Christian Hamilton
Christian Hamilton
1 år sedan

Garanterat kommer många politiskt korrekta valförrättare att smussla undan valsedlar och röster för Nordiska motståndsrörelsen, de tycker de gör en god gärning med det och de andra kommer inte att våga opponera sig.

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan

Det undviker man ju lätt genom att närvara och bevaka räkningen på de platser där det sker. 😂

Alltså kan vi inte skylla ett eventuellt katastrofval på den saken!

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Jag räknar till 100% med att Motståndsrörelsen får mandat i alla 3 kommuner där partiet ställer upp.

Motståndsrörelsen har haft en bra valkampanj på alla sätt och vis. Något valfusk tror jag inte heller på i någon större utsträckning. Får inte Motståndsrörelsen några mandat i det här valet, med tanke på såväl en bra kampanj som den totala invasionen av svartskallar, så vill det här folket verkligen dö ut. Jag skyller då ENBART på väljarna själva. Man får leva (dö!) som man röstar!

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Tänk på att folk är hjärntvättade. Skulle du önska att din dotter dör om hon kommer hem från skolan och säger att Hitler gasade ihjäl 6 miljoner judar, eller skulle du försöka övertyga henne om att det är en lögn?

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan

Hjärntvätt! Du är för rolig. Alla har egna ögon.

Alla 90% svenskar som nu har tatuerat sig har gjort det pga judisk hjärntvätt då??? 😂😂😂

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Nej, det är ett fritt val. Att gå i den svenska hjärntvättarskolan är däremot obligatoriskt.

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan

Hehe. Jag blev rasmedveten i just högstadiet trots att det var obligatorisk närvaro där. Tänk så det kan gå! 😉

Alla andra svenskar hade nära nog exakt samma förutsättningar som jag att bli rasmedvetna nationalister.

Vi kan hålla på med den här diskussionen hur länge som helst verkar det som. Det verkar som att du tagit ut nederlaget i förskott!?

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Det är du som har tagit ut nederlaget i förskott – läs dina kommentarer. Med hjärntvätt är det så att det kan slå fel på vissa individer. Det har det tydligen gjort på dig, mig + ett stort antal individer till. Det är vår plikt att hjälpa dem som inte varit lika motståndskraftiga och inte bara önska att de ska dö.

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan

Hahaha ok.

Lycka till då! 😉

Anders Jonsson
Anders Jonsson
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Dina kommentarer andas som alltid defaitism med en pervers önskan om att vårt folk förtjänar att dö ut. Jag ogillar dessa kommentarer som du ofta skriver. Valet är ett politiskt val designat av vår politiska fiende. Valet är ett sätt för Motståndsrörelsen att synas och få personlig och annan kontakt med folket. Det har vi lyckats med i valrörelsen. Det enda som kan rädda vårt nordiska folk på sikt är en nordisk revolution och en helt ny radikal politik: Den politik som står i vårt partiprogram. Det här valet är bara ett delmål på den vägen. Det är en lång… Läs mer »

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan
Reply to  Anders Jonsson

Ja, det är tråkigt att diskussionen alltid spårar ur. Kalla mig gärna defaitist om det känns bättre! 😉

Till övriga: Jag hoppas och tror på mandat för Motståndsrörelsen och jag uppskattar det arbete som gjorts av samtliga aktivister.

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Kan ju bli lite svårt att uppbåda 6000 personer som avsätter tid mellan 08:00 till 20:00.

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan

Det räknas inte röster mellan 8-20. Dessutom är det knappast 6000 lokaler i de 3 kommunerna det räknas i.

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Nej, det räknas inte röster hela dagen, men det kan smusslas undan röstsedlar hela dagen. Räknas inte rösterna till riksdag och landsting för dig?

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan

Jag är ENBART intresserad av de 3 kommunerna!

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan

Vadå smusslas undan? Du menar de som ligger framme att plockas av väljarna INNAN de stoppats i kuverten? Det anser jag vara ett minimalt problem då de som vill rösta rätt naturligtvis ser till att ha gjort det redan ändå.

Jag menar närvara vid den rösträkning som sker efter kl 20 på olika platser.

Gunnar
Gunnar
1 år sedan

Roligt med uppdateringar under dagen. Hoppas att utlagda valsedlar också kontrolleras i viss mån och att de ansvariga på plats konfronteras om de försvunnit.

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan

Valpåverkan i vallokalen på Mimers hus, Kungälv.

När jag skulle rösta för en liten stund sen möttes jag i entrén av en rasfrämmande kvinna i politisk islamistisk klädsel som delade ut valkuvert. Blotta tanken på att slicka på dessa kuvert gjorde mig illamående och jag begärde istället att få kuvert inne i vallokalen.

Vad hade Katarina Berg & Co sagt om kuvertutdelaren hade varit en svensk med tyrrunan på jackan?

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan

Hahaha jag kan se det framför mig! 😂

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Hon tog faktiskt med vänsterhanden på klistersidan på kuverten :(

Anna
Anna
1 år sedan

Japp. Härligt kamrater! Har kört runt till ett antal vallokaler och lagt ut valsedlar idag. Kändes gött.

Henke Himmlär
Henke Himmlär
1 år sedan
Reply to  Anna

Bra! Och lycka till.

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Demokratins ryggradslösa partiledare – Trappsteg till Ära och Seger!

http://morningmail.org/wp-content/uploads/2014/03/appeasement.gif

Påläst
Påläst
1 år sedan

Kanske inte så bra att berätta var valsedlar lagts ut så att kriminella kan se.

Fredrika
Fredrika
1 år sedan

17:43: om valförättarna vägrar att lägga ut valsedlarna ska de anmälas.

Sigrid
Sigrid
1 år sedan
Reply to  Fredrika

Vallagen 8 kap. 2 §
”I anslutning till ett röstmottagningsställe skall det ordnas en lämplig plats där valsedlar kan läggas ut. […] De partier som deltar i valen skall också kunna lägga ut sina valsedlar på denna plats.”

Aslaug-Amanda
Aslaug-Amanda
1 år sedan

Jag la ut valsedlar när jag förtidsröstade igår, dock frågade jag ingen om det utan bara lade ut ca 30,st när jag plockade upp mina andra blanka sedlar, som jag självklart skrev Nordiska Motståndsrörelsen på
Kanske var fel gjort men hoppas de låg kvar!

Påläst
Påläst
1 år sedan
Reply to  Aslaug-Amanda

Tyvärr skulle det stå ”Nordiska motståndsrörelsen”. Din röst räknas inte för att du skrev det andra ordet med stort M.

Fredrika
Fredrika
1 år sedan

Väldigt trevligt att Nordfront har denna liveartikel, förresten! (y)

Fredrika
Fredrika
1 år sedan

Suverän illustration med Putin och Putinmailagenterna som utför ”rysk valpåverkan” på pågående val. Bonniers och deras vänner på MSB låtsas tro att det är så det går till. Därför måste Iran anfallas. Eller nåt……

Olle
Olle
1 år sedan

oskönt att läsa att valsedlarna borde ha varit på alla lokaler i linköping, de var nämligen inte där i min lokal

Joss
Joss
1 år sedan

Ja, det är ju fan att vara nationalist i det här slöa navelskådande folket. Men vad kan man göra? Det är bara att kämpa på :/

Chief
Chief
1 år sedan

En femåring kan räkna ut att detta valet har blivit utsatt för GROVT(!) valfusk…

Jag lyckades till exempel direkt klura ut att dom endast hade slängt mina röster där jag bor då det stod ”Ogiltiga röster – övriga 1” på både riksdag och landsting, vilka var just de jag hade röstat på för Motståndsrörelsen (jag röstade blankt till kommunfullmäktige).

Och kolla på Ludvika, det finns inte en chans i helvetet att dom fick så få röster där!

JÄVLA SKANDAL!!!

– Chief

Anders Jonsson
Anders Jonsson
1 år sedan

Valet är definitivt riggat.

Nu har JUDE-makten bäddat för en ny typ av regering, över blockgränserna. En bred koalition av ”demokratiska” folkförrädarpartier.

Hell seger!

-D_B-
-D_B-
1 år sedan

Tack alla inom NMR som har kämpat för vår framgång.
Nu ser vi fram till 4 år till med stenhård kampvilja mot korrupta etablissemanget, kulturmarxisterna, hbtq.

Här där jag bor har de låtit röstsedlar jag lagt ut vara. Dock endast tre vallokaler i södra Sthlm.

Hell seger!