FOLKKONFERENS:
1 maj inställt, stort boksläpp och ny hemsida

FOLKKONFERENS. Nordfront livesände under söndagen en folkkonferens där Nordiska motståndsrörelsens riksledning informerade om flera viktiga nyheter.

Sändningen går också att se på Periscope och VK.

Idag höll Nordiska motståndsrörelsen en folkkonferens där tre viktiga nyheter meddelades.

Demonstrationen i Uppsala skjuts fram
Den planerade 1 maj-demonstrationen i Uppsala har ställts in med anledning av coronakrisen. Demonstrationen kommer att hållas vid en senare tidpunkt i år, förutsatt att situationen blåser över.

Enligt Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg beror beslutet i första hand inte på regeringens beslut att förbjuda folksamlingar på fler än 50 personer.

— Hade det bara varit för att trotsa systemet hade det absolut varit något som vi hade fått för oss, om det hade varit så att vi ansett att det varit det mest taktiska. Vi kommer aldrig att dansa efter systemets pipa.

Men enligt Simon Lindberg handlar det om något betydligt viktigare.

— Vi har ett stor ansvar för våra medlemmar och sympatisörer och deras familjer. Det vore otroligt oansvarigt av oss om vi genom vår demonstration såg till att smitta ner hundratals nationellt sinnade med corona och det på en och samma gång.

Unik översättning av Mein Kampf
Efter långt och hårt arbete från ett flertal personer kan Nordiska motståndsrörelsen i samarbete med webbshoppen Greenpilled äntligen presentera sin egen svenska översättning av Adolf Hitlers bok Mein Kampf.

Det här är en historisk kulturgärning då språket i boken moderniserats och det lagts till hundratals informativa fotnoter för att göra det lättare för dagens läsare att ta till sig innehållet.

Boken kommer att släppas klockan 18:00 ikväll på greenpilled.com och de första 88 personerna som köper boken kommer att få med ett bonuspaket!

Motståndsrörelsen har en ny organisationshemsida!
Den tredje nyheten är att Nordiska motståndsrörelsen fått en ny hemsida. Allt som rör Motståndsrörelsens ideologi, politik och verksamhet kommer du att kunna läsa om på den nya hemsidan Motståndsrörelsen.se. Läs mer om den nya hemsidan i Simon Lindbergs artikel Välkommen till Nordiska motståndsrörelsens nya hem på nätet!

Imorgon kommer en till artikel publiceras på Nordfront som förklarar vad den nya hemsidans tillkomst innebär för Nordfronts verksamhet.

>> BESÖK DEN NYA HEMSIDAN <<

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Nybörjare
Lotta
4 månader sedan

Spännande!

Stefan
Nybörjare
Stefan
4 månader sedan
Reply to  Lotta

Verkligen Lotta!

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
4 månader sedan

Vilken fantastisk presskonferens!

Otroligt roligt och bra med den nya hemsidan https://motståndsrörelsen.se/, och att Motståndsrörelsen nu ger ut den bästa versionen av Min Kamp av Adolf Hitler är verkligen en suveränt glädjande och viktig nyhet.

Tråkigt med en inställd 1:a maj men det är såklart ett riktigt beslut under rådande corona omständigheter.

När man ser våra ledare sitta på en presskonferens så känner man verkligen:

Våra ledare är riktiga ledare, det är män med karaktär, mod och moral.

Våra ledare är riktiga föredömen i kampen.

Samuel
Nybörjare
Samuel
4 månader sedan

Riktigt bra presskonferens.

H*** S**** 👊

Freke
Nybörjare
Freke
4 månader sedan

Bra med en ny Mein Kampf