Liberalerna nära genombrott – vill erkänna att icke-svenskar kan vara antisemiter

LIBERALISM. Liberalerna har tidigare inte haft ”förmåga” att inse att invandrare och vänstern kan vara antisemiter. Men efter åratal av attacker mot judar i Malmö ska Liberalerna nu börja tala om vilka det är som utför dessa attacker, rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Jan Björklund har mycket att fundera över.

Efter den senaste tidens antisemitiska attacker mot bland annat synagogor, som alla utförts av vänstern och migranter från Mellanöstern, har nu Liberalerna gått ut med att man kan komma att ändra sin rasistiska attityd mot svenskar.

Tidigare har Liberalerna ansett att bara svenskar kan vara antisemiter i Sverige, inte minoritetsgrupper. Idéhistoriskt kommer idén från extremvänstern, som länge hävdat att exempelvis svarta aldrig kan vara rasistiska mot vita.

Denna ideologiska uppfattning är en del av kulturmarxismen, som går ut på hat mot ”vita medelålders män”, eftersom dessa ses som den samhällsbärande gruppen i de samhällen man vill göra en blodig revolution i.

”Vi har länge inte haft förmågan att inse att antisemitism kan finnas i grupper som själva är utsatta och behov av hjälp. Men vi måste kunna kalla en spade en spade”, skriver Liberalernas talesman Fredrik Malm på Twitter.

Självklart har Malm som alla normalbegåvade haft ”förmågan” att inse självklara saker som att en arab kan vara lika mycket antisemit som en svensk, och att antisemitismen inte sitter i hudfärgen. Snarare är det så att viljan tidigare saknats hos Liberalerna att anklaga andra grupper än svenskar.

Men efter den senaste tidens händelser är man nu tvingade att erkänna verkligheten.

Fredrik Malm är Liberalernas utrikespolitiska talesperson. Han har varit ledarskribent på vänsterextrema EXPO, sitter i styrelsen för Samfundet Sverige-Israel och är engagerad i Svenska kommittén mot antisemitism.

Malms politiska hjärtefrågor är ett etniskt rent Israel bara för judar, ett etniskt rent Kurdistan bara för kurder som kan vara Israels enda allierade i Mellanöstern och försvaga Israels fiendeländer Turkiet, Syrien, Irak och Iran, mångkultur och massinvandring för Sverige, samt anfallskrig mot Iran å Israels vägnar.

Inom partiet agerar han ersättare åt Birgitta Ohlsson, som har exakt samma politiska favoritfrågor.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
dB
Nybörjare
dB
2 år sedan

Jaha.
”Liberalerna” är ändock smuts som bör avlägsnas. Men deras utspel kommer att irritera miljömupparna och anhang. Säkerligen kan man inte tro på detta? Alternativt klä in det i någon avlägsen förklaring till varför babbarna tuggar fradga över juden.

Intressant. Vad var det man sa?
-Inte sätta grupp mot grupp!

Bah. 3 ruttna lingon.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  dB

Valrörelsen har redan börjat. Liberalerna har klamrat sig fast i Riksdagen med floskler som ”språkkrav för invandrare” och ”bara behöriga lärare i skolorna”.

Vid det här laget har folk insett att invandrare är ”spadar” oavsett om de pratar svenska eller inte och att problemen i skolorna beror på det stora antalet obildbara rasfrämlingar i klasserna.

Så det gäller att komma med något nytt – antisemitkortet kommer säkert att fungera även i nästnästa valrörelse, men sen har folk genomskådat även den (((bluffen))).

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

Den vrede och avsky man känner för dessa figurer går inte att uttrycka i ord. De ska en dag få sina straff.

Joss
Nybörjare
Joss
2 år sedan

Enda anledningen till att ”liberalerna” låtsas att de är höger är för att om de någonsin stod jämte V skulle det bli uppenbart att det inte är någon skillnad.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Joss

Precis! Numera har alla 8 riksdagspartier + Fi samma agenda; folkmordet på vita européer.

(V) hade faktiskt en del bra saker i sitt partiprogram (även om de naturligtvis inte på långa vägar uppvägde den bolsjevistiska agendan) för några år sen. Men numera är skillnaden mellan (L) och (V) som skillnaden mellan en katt- och en hundskit.

Henrik
Nybörjare
Henrik
2 år sedan

Alla icke-judar kan vara rasister

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Många mångkulturpolitiker och väljare är inte bara naiva, de är idioter.