Kvinna stal valsedlar i Boden – skryter om valfusk på sociala medier

VALFUSK. Nordfront kunde under valdagen rapportera om hur en kvinna setts lämna en vallokal i Boden med valsedlar från bland annat Nordiska motståndsrörelsen. Kvinnan identifierades snabbt som anställd på en lokal grill och nu skryter hon öppet på sociala medier om sitt brott.

Det var under söndagseftermiddagen som Nordiska motståndsrörelsens valarbetare i Boden fick rapporter om att en kvinna setts stjäla valsedlar från Nordiska motståndsrörelsen och Sverigedemokraterna vid en vallokal i kommunen.

”Tjej med svart-gröna dreadlocks som kör en blå Volvo. Hon bar buntar med valsedlar i famnen på väg ut. Röstmottagaren nämnde att flera valsedlar försvann, även SD:s. Antingen så företräder hon själv att parti och fyllde på sina egna och tog bort våra eller så höll hon alla våra i famnen. Hon kan åka runt till fler vallokaler så Nordfront uppmanar aktivister och medborgare att hålla utkik efter en blå Volvo och en kvinna med hennes utseende”, rapporterade Nordfront.

Enligt uppgift ska samma kvinna ha setts stjäla valsedlar från två olika vallokaler i kommunen.

Kvinnan i fråga kunde så småningom identifieras, då hon arbetar i Boden, men syntes inte till något mer. Tack vare att valfusket upptäcktes i tid kunde också valsedlarna snabbt ersättas i de drabbade vallokalerna.

Trots att det är ett brott att stjäla valsedlar och att det är ett uppenbart valfusk har kvinnan i fråga dock skrutit om sin gärning öppet på sociala medier.

Klicka för större bild.

Känner du till mer om valfusk i Boden eller någon annanstans? Kontakta Nordfronts nyhetsredaktion på nyhetsredaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
ValhallaHarald BafastCaesar-AureliusFredrikaGunnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

är hon anmäld? måste göras!

Olle
Medlem

vilket jävligt udda utseende på denna varelse

Grottbjörnen
Medlem

det är snart rasistiskt för vita att inte klä sig som en jävla soptipp

Lingonet
Medlem

Säga vad man vill om dessa vänsterpittor,
men smarta är de inte.

Pierre
Medlem

Sara Wendt to Finspång…

Andreas
Medlem

Vilken demokrat!

Nu blir det att bojkotta rönnbäcks också…

Fredrika
Medlem

Livstids bojkott av Rönnbäcks med deras kriminella anställda. Kriminella förresten, värre än så: Wendthäxan är folkförrädare. Det finns ännu inga straff för det, men det kommer. Och de är hårdare än vad dagens juridik stipulerar för hennes valfuskbrott. Må hon brinna i det helvete hon inte tror på. Och livstids panikångest innan dess. Dj-a emo-hagga.

Caesar-Aurelius
Medlem

Bättre att gå dit och skrämma bort kunderna tills hon får sparken.

Zingo
Medlem
Zingo

Skumt. Alla hennes sociala medier verkar vara borta!

Gunnar
Medlem

Vidriga jävla varelse. Som i så många andra fall när det kommer till dessa ”antifascister” rör det sig om utstötta människor med genetiska avvikelser. Om psykvården gjort sitt jobb rätt hade den s.k. vänstern minimerats drastiskt.

Valhalla
Medlem

Tredje Riket hade effektiva sätt att decimera antifascister med genetiska avvikelser. Återuppta dessa medel i framtiden.

Tors Spjut
Medlem

Åtala fanskapet dels för sabotaget med valsedlarna och även för förargelseväckande utseende.

Caesar-Aurelius
Medlem

Rönnbäcks Telefon: 0921-16106
Ni kan ringa in er beställning för ”avhämtning”.

Caesar-Aurelius
Medlem

Sara Wendt fd Engberg, @sarawendt88, Sveavägen 3 A lgh 1103, 961 45 Boden, 19810912-XXXX

Gift med: Björn Thomas Henry Wendt

comment image

comment image

Valhalla
Medlem

Kvinnan ser ju ut att vara sinnessjuk. Ringarna i underläppen avslöjar hennes låga intelligens. Hon bör sinnesundersökas.
PS Hon har ett kommunistiskt utseende :-)

Valhalla
Medlem

Vad är det för ett defekt och rasmässigt odefinierbart missfoster? Sådana tillhör V och S: de avundsjuka och hatiska nollornas partier.