Klimat-Greta tar bort bild på antifascisttröja efter kritikstorm

INRIKES. Greta Thunberg har efter kritik valt att ta bort en bild på sig själv iförd en antifascisttröja.

Under gårdagen skrev Nordfront om att Greta Thunberg poserat på bild iförd en antifascisttröja tillsammans med en medlem i det brittiska popbandet The 1975.

Detta gav upphov till en hel del kritik, vilket har lett till att Thunberg valt att ta bort bilden.

Anledningen är enligt henne att hon inte vill sammankopplas med våld. Hon säger sig dock fortfarande vara motståndare till fascism.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SlipsenVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

of course I am against fascism – vad hjälper det att ta av tröjan när inte hjärnan kan hänga med? Just fascismen och nationalsocialismen var redan på 30 talet medveten om miljö gifterna. Men flickstackarn är indoktrinerad och ännu ett barn. Synd bara att hon inte får utvecklas i en lugn och harmonisk värld med moral och folkgemenskap utan hetsas till en framtidstro med lögner och skrämselpropaganda i demokratins namn.

Slipsen
Medlem

Vad duktig du är Greta! Gör exakt som Soros säger att du ska göra! Duktig goyim!
Vad har du att säga om att klimatet alltid har gått i cykler, ibland väldigt kalla perioder och ibland väldigt varma?
Människan har genom sitt kortsiktiga tänk och genom överbefolkning naturligtvis påverkat jorden och dess klimat men min poäng är att det inte är någonting nytt med varmt klimat och det är inte enbart genom människors påverkan.
Hade vi inte varit kraftigt överbefolkade så hade mycket löst sig per automatik, även om klimatet som sagt har skiftat genom hela jordens historia!